זוגיות

liadmatan

New member
זוגיות

שמי ענת ואני גרושה שלוש שנים הבעיה היא שאני והאקס שלי כל הזמן חוזרים ונפרדים הבעייה העיקרית שלי היא שהוא לא מהבעלים המפרנסים וכל הלחץ של כלכלת הבית נופל עלי דבר המביא אותי להתפרצויות השבוע זה הגיע למצב שצעקתי בבית וכל זה לעיני הילדים דבר שכבדכ כלל לא קורא לי עלי לציין שהוא גר אצלי ולא עוזר לי כלכלית ובסוף הוא עוד כועס עלי בגלל שהתעצבנתי כך האם כדאי להמשיך בקשר ? אני ממש לא יודעת מה לעשות ? מחכה לתשובה ענת זזזז

זה לא גבר, זה טפיל!

חמודה שלי, יש סיבה לכך שדברים נגמרים. הם היו צריכים להיגמר! ודברים שהיו צריכים להיגמר, אין שום סיבה שאנחנו נתחיל אותם מחדש. מה שלא הלך פעם ראשונה, לא יילך פעם שנייה ושלישית. במיוחד שכאת עצמך מעידה על כך שכל פעם אתם חוזרים ונפרדים. אני לא רוצה שדבריי הבאים ישמעו כהטפה אלא כניסיון לעורר אותך: למה לעזאזל הוא גר אצלך???? נפרדתם? התגרשתם? שלום ותודה. קח את הדברים שלך ומצא מקום משלך. למה הוא לא עוזר בגידול הילדים? להיות אבא זה לא רק להדריך את הזרע איך לפגוש את הביצית. ומחובתו כאבא ביולוגי זה דמי מזונות לאחר גירושין, מינימום. ולמה את בכלל תוהה אם כדאי לך להמשיך בקשר שכזה? ברור שלא! אם הייתי כותבת שאת יודעת שהקשר לא בריא אבל קשה לך להתנתק ממנו, הייתי מבינה. אבל לא. ואת עוד שואלת אם כדאי להמשיך בקשר כזה. מתוקה שלי, לא רוצה להישמע כמו וורדה רזיאל ז'קונט, אבל תעיפי אותו לקיבינימט!! וכמה שיותר מהר, יותר טוב.

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-את עוד שואלת הא??

כדאי לך להמשיך בקשר ? ענת!!!! את לא רוצה להתנתק ממנו ישנם אנשים שגם כאשר רע להם נתלים על חלום ולא מוכנים להתעורר.

s h o o s h a

New member
החלטות

לא חושבת שמישהו כאן בפורום, בפורום אחר או בכל מקום אחר, יוכל לתת לך תשובה חד משמעית האם להישאר עם בן זוגך לשעבר, לעזוב/להעזיב אותו וכיו"ב. עליך לשאול את עצמך שתי שאלות ראשוניות 1. מדוע נישאתי לאיש? 2. מדוע התגרשתי מהאיש? ולאחר שתהינה ברשותך שתי תשובות ברורות וחד משמעיות, תוכלי לעשות מאזן בין השניים ולהחליט בעצמך לעצמך מה את רוצה לעתיד לבוא. כי את ההחלטות רק את תקבלי ורק את תחיי עם תוצאותיהן בהצלחה לך

למעלה