זוגיות

איילת29

New member
זוגיות

השבוע הייתי אצל חברה טובה, שכבר הרבה מאוד זמן רוצה למצוא זוגיות... מדדתי את הדירה, שרטטתי ומיקמתי את הבאגואה על תכנית הדירה... בדרום מערב של הדירה יש מטבח וחלק ממרפסת שרות.. מה אפשר לעשות בחלק זה של הדירה כדי לחזק את נושא האהבה והזוגיות? כמו כן, חדר השינה שלה מצוי בצד הצפון מזרחי..היא החליטה לפתוח את המיטה לזוגית, להוסיף שולחן אירוח ל-2 אנשים ולתלות תמונת זוגיות מעל המיטה..האם יש טיפים נוספים לחיזוק תחום חיים זה? דבר שני, אני רואה בתכנית שחסר אזור השפע. האם יש איזהשהוא תיקון שיכול להשלים חוסר זה?... תודה רבה מראש, איילת והחברה.

avivaht

New member
יש הרבה אפשרויות לתיקון

לראות מה יש כבר בביתה לפני שמוסיפים או מזיזים. יתכן שהסרה של חפצים תעשה עבודה טובה יותר מאשר הוספה... למשל, איזה תמונות תלויות כבר בבית, מה יש במבואה, האם זהו ביתה או בית שכור? מי גר שם לפני כן? האם יש עוד דיירים בבית? איזה יסוד נמצא בכמות רבה לעומת חוסר ביסוד אחר וכן הלאה... בעיקרון אפשר לחזק חוסר באזור מסוים ע"י החלקים האחרים שימי לב שיש שם חוסרים נוספים... מעבר לכך כדאי שהיא תשאל את השאלות כדי שהקשר יהיה ישיר ולא דרך מישהו. העבודה של הפאנג שואי היא ישירה על תודעתו והכרתו של האדם שבו מדובר. שאלי אותה את השאלות ותראי אולי זה עושה משהו... בהצלחה אביבה

חשבתי על התכנית-איזור השפע../images/Emo22.gif

ראשית צריך לדעת אם הבית הוא על עמודים או על הקרקע. בגדול אי אפשר לאזן רק חדר אחד צריך לאזן את כל הבית. התשובה שאתן היא לגבי בית משותף על עמודים. חדר שינה בצפון מזרח זה הוא איזור של ידע, לימודים, הגות, ומדיטציה. איזור הזוגיות הוא דרום מערב,יסוד האדמה. טוב לשים באזור זה זוג פילים מקרמיקה, בצבע ורוד. זוג אבני רוזקוורץ בצבע ורוד,זוג לבבות וכו´. תמיד שני אלמנטים. ע"פ השרטוט חסר דרום מזרח בבית. זה הוא איזור השפע, על מנת להוסיף את החלקים החסרים, צריך להדביק מראות קמורות, בדרום מזרח ובמזרח. במקומות אחרים בבית כמו בסלון, יש להוסיף את המראות בקירות של הכוונים החסרים במפה, ולא בחדרי השינה. אם הבית על הקרקע אפשר להוסיף אלמנטים נוספים לשיפור.

yaeliru

New member
חיזוק זוגיות

הי איילת, קודם כל, רצוי לא לחזק את המרפסת של המטבח באלמנטים של זוגיות. זהו חדר לא כ"כ משמעותי בבית (אני מקווה!). מה כן לעשות: ללכת לחדרים היותר משמעותיים בבית, לרוב זה חדר המגורים, חדר שינה וכו´. ולחזק בהם את החלק הדרום מערבי. חיזוק באלמנטים המייצגים זוגיות: זוג ברווזי מנדרין, רוזקוורץ, תאורה ששופכת אור כלפי מעלה, נרות (רצוי אדומים) ועוד. רק אל תגזימו. לא לעשות את החיזוקים באיזור המטבח, שירותים, מקלחת, מחסן, מזדרון וכו´. אותו תהליך חיזוק ניתן לבצע לגבי כל חלק חסר בבית, או חלק הנופל באיזור לא משמעותי (כמו מחסן, שירותים...) כלומר, את פינת השפע החסרה את יכולה לחזק בחדר השינה וסלון,חדר עבודה. בפינה הדרום מזרחית שימי צמחים עם עלווה גדולה וצומחים למעלה, דגי זהב (לא בחדר השינה), מטבעות סינים ועוד. חשוב שאיזורים אלו (דרום מזרח ודרום מערב) יהיו מסודרים ולא מבולגנים. בנוסף, חשוב לדעת מהו תאריך הלידה שלה, על מנת לכוון אותה בכיוונים רצויים. את מוזמנת לשלוח לי לפורום. בהצלחה, יעל

yaeliru

New member
הנה:

הי איילת, עוד לא ניתחתי את המפה, אבל ישנם מספר דברים שכבר אפשר לראות. חברתך שייכת לקואה (מספר מזל) 2. זהו מספר המזוהה עם אמהות, זוגיות, מילוי צרכים של אחרים, דאגה, תיווך ועוד. אולם, היא שייכת לאלמנט עץ יאנג - אנשים מאד עצמיים ועצמאיים. אנשים ששמים את עצמם במרכז, פעלתניים ביותר, פותרי בעיות, מהירים ותחרותיים. מה שמומלץ, בראש ובראשונה זה לכוון אותה לכיוונים הרצויים לה. והם (עפ"י סדר חשיבות): 1. צפון מזרח (הכי טוב) 2. מערב (במיוחד לבריאות) 3. צפון מערב (זוגיות, פוריות, שותפויות) 4. דרום מערב (ידע והשכלה) מה זה אומר: את המיטה יש לסובב כך שהראש יפנה לאחד מהכיוונים הנ"ל (עדיף צפון מערב). בחדר עבודה לסובב את שולחן הכתיבה כך שהראש פונה לאחד מהכיוונים הנ"ל. יש עוד המון דברים שאפשר לעשות, אבל יש צורך לראות את המקום, התמונות, החפצים בבית. את מוזמנת לדבר איתי: 055 620724 יום נפלא, יעל

איילת29

New member
המון תודה, יעל

גם בשם חברתי, חן. האם אוכל להיות חוצפנית
ולבקש גם כן ניתוח כזה לפי תאריך לידתי..(לכבוד יום הולדתי שחל מחר..
?) אם כן- אז תאריך לידתי הוא 4.1.73 שעה 20:00.. אני מודה לכולכן ; אביבה, מיכל ויעל על המחשבות, השאלות, הרעיונות, הכיוונים והעצות של כל אחת מכן. תודה רבה. סופשבוע חמים

למעלה