זוגיות

zengvil

New member
זוגיות

שלום,
פתחתי שתי פריסות ואשמח לעזרה בפירוש.
הרקע לשאלה- אני ובן זוגי עומדים להתחתן, יש בינינו הרבה אהבה אבל גם לצערי הרבה ויכוחים ופערים. מתחיל לעלות בי פחד שאולי בעצם אנחנו לא מתאימים ולא נצליח להסתדר עם המשך החיים... אני תוהה אם אני סתם מגזימה ונלחצת או שבאמת יש בעיה מהותית ביננו.
שאלתי שתי שאלות לפי פריסת S.O.S:

1. כיצד נכון לי לפעול לגבי המערכת יחסים עם בן זוגי?
תשובה-הכהן,
הקלפים התומכים/חוסמים- מלך חרבות ו-2 גביעים

2. מה יעזור לי לשפר את הקשר עם בן זוגי?
תשובה- 2 גביעים
תומכים/חוסמים- 5 מטבעות ו-6 חרבות

זה די מבלבל מצד אחד אני רואה קלף חיובי כמו 2 גביעים שמתייחס לזוגיות ואהבה וגם קלף הכהן מתייחס לחתונה והתמסדות (או שאולי אומר להגיע לאמת האמיתית ולהבנה מה נכון לי? וכרגע אין לי מושג, כל יום זה משתנה).
ומצד שני מופיע קלף קשה כמו 5 מטבעות שמדבר על כשלון...

אשמח לעזרה..

רשף כשף

New member
הי זנגוויל

מהו הרקע העיקרי לויכוחים ביניכם?
לפי הקלפים נראה שצד אחד אינו מגבה לחלוטין את הצד השני מול המשפחה או החברים, האם כך?

zengvil

New member
תשובה

הי רשף
אני מהרהרת ברעיון הזה ולא נראה לי שזה העניין.
יש אולי לפעמים מצב שבו החברים והמשפחה מהצד שלי נראה לי פחות מתחברים אליו,
לפעמים אני קצת דואגת שלא יעשה פדיחות ויגיד משהו לא במקום כי הוא לפעמים חסר טקט.
ובתוכי נראה לי אולי שציפו ממני להביא מישהו מסגנון אחר לגמרי.. אבל אני לא מרגישה שאני לא מגבה אותו או שזה הופך להיות מוקד הויכוחים שלנו.
הויכוחים מתעסקים בד"כ ב"שטויות" כביכול וגודלים לויכוחים מעיקים.
הוא אדם יותר אחראי מאורגן, מגיע בזמן וכו' ואני יותר מפוזרת, מאחרת, ושלומפרית.
הוא חשוב לו מאוד סדר וניקיון ולי פחות. הוא יחסית בוטה ואומר בפרצוף מה שחושב ואני יותר עדינה ומחושבת.
בכל הפערים האלו נוצרים ויכוחים ביננו על איך צריך להיות. קשה לי במיוחד עם הסגנון ביטוי הביקורתי שלו ואני לא מוכנה לספוג ומתקיפה בחזרה.
אני מאוד נעלבת והוא בכלל לא מבין למה אני מגזימה ורגישה כ"כ. לדעתו הכל בסדר וטוב בינינו ואני זו שמחפשת לריב וליצור בעיות.
מאוד מטריד אותי שהוא לא מנסה לראות את עצמו ולקחת אחריות.
אני דואגת שאולי יש חוסר התאמה בינינו למרות האהבה...

סליחה על החפירה אבל זה נורא מורכב..
האם הקלפים עונים לדעתך על השאלות ששאלתי?
כמו איך כדאי לי לפעול עם הקשר ומה יכול לקדם אותו?

רשף כשף

New member
בעקרון

ההמלצה היא להוריד הילוך, אולי לשים את נושא החתונה און הולד, כדי לאפשר לכם לבחון האם אתם יכולים להתמודד עם אתגרים יומיומיים, יותר קטנים מחוזה חתונה, שמיועד להתקיים לכל החיים.

בזמן הזה (של הורדת ההילוך) מומלץ לברר היכן אינך נותנת לו גיבוי, כי בכל זאת זה עלה בפריסה. ולבדוק עם עצמך ואיתו האם הוא חש פגוע מכך, ומנסה "להחזיר" לך בדרך של בוטות שתיארת.

בהצלחה!!!

רשף כשף

New member
נ.ב. הפריסה הראשונה העלתה גם המלצה

לנסות טיפול זוגי כלשהוא שיתן לכם במה יותר נוחה להעלותאת הדברים הללו.

למעלה