זוגיות
שלום רב,
יש לי קשר עם בחור שהכרתי לפני 8 שנים.
הקשר נותק ל - 3 שנים ולאחרונה לפני כחודשיים הוא יזם קשר ומאז אנחנו ביחד ולא ביחד.
הקשר אינו ברור, לי יש רגש מטורף אליו , לגביו אני מאמינה שיש לו רגש, אבל לא ברור מה רוצה מהקשר הזה.
אני גרושה +2 וגם הוא גרוש + 2 אנחנו באותו גיל.
כרגע אני בנתק ממנו לאור החלטתי שהוא לא מתאים לי והוא לא רציני בכוונתיו. לאור מצבו הכלכלי העגום
וקשר בעייתי מהעבר שעדיין נמצא בו בגלל העסק. (שותפים).
מאחר ויש לי רגש חזק ואמונה שהדברים יסתדרו אני לא מרימה ידיים ומתעקשת לשאול...
פרסתי פריסת הכוכב:
מה פוטנציאל היחסים ביני לבין X?
ומה שיצא:
ראש - יום הדין - לעשות סבלנות כי אני בכיוון הנכון
יד ימין - אס המטבעות - מימוש הצרכים בעולם החומר - הצורך בבית, אוכל ועבודה מוכנות לקשר,קשר ארוך טווח
הגיע הזמן לקדם לשלב הבא
יד שמאל - נער המטות - חופש בכל מחיר
לב - 3 מטות - הכרה ושיתוף פעולה - במערכת יחסים זה קלף מבורך יש הבנה משני הצדדים שבן הזוג הוא האחד/ת
רגל שמאל - ירח - חוסר בהירות וחוסר יציבות, בלבול, מצוקה ואם לא נטפל בבעיה היא לא תיפתר
רגל ימין - 3 חרבות - הרס וכשלון ידוע מראש - אין זוגיות
הפירוש שלי:
שאני רוצה את הקשר הזה יותר ממנו, שאני רוצה להתקדם הלאה והוא מתאים לו להיות פרווה בקשר
לבוא מתי שרוצה וללכת מתי שרוצה, וצריכה המון סבלנות אם אני רוצה את הקשר הזה.
יש רגש משני הצדדים, בסופו של דבר אצא עם לב שבור כי ההתנהלות שלו בקשר לא מתאימה לי.
אשמח לתגובות.
שלום רב,
יש לי קשר עם בחור שהכרתי לפני 8 שנים.
הקשר נותק ל - 3 שנים ולאחרונה לפני כחודשיים הוא יזם קשר ומאז אנחנו ביחד ולא ביחד.
הקשר אינו ברור, לי יש רגש מטורף אליו , לגביו אני מאמינה שיש לו רגש, אבל לא ברור מה רוצה מהקשר הזה.
אני גרושה +2 וגם הוא גרוש + 2 אנחנו באותו גיל.
כרגע אני בנתק ממנו לאור החלטתי שהוא לא מתאים לי והוא לא רציני בכוונתיו. לאור מצבו הכלכלי העגום
וקשר בעייתי מהעבר שעדיין נמצא בו בגלל העסק. (שותפים).
מאחר ויש לי רגש חזק ואמונה שהדברים יסתדרו אני לא מרימה ידיים ומתעקשת לשאול...
פרסתי פריסת הכוכב:
מה פוטנציאל היחסים ביני לבין X?
ומה שיצא:
ראש - יום הדין - לעשות סבלנות כי אני בכיוון הנכון
יד ימין - אס המטבעות - מימוש הצרכים בעולם החומר - הצורך בבית, אוכל ועבודה מוכנות לקשר,קשר ארוך טווח
הגיע הזמן לקדם לשלב הבא
יד שמאל - נער המטות - חופש בכל מחיר
לב - 3 מטות - הכרה ושיתוף פעולה - במערכת יחסים זה קלף מבורך יש הבנה משני הצדדים שבן הזוג הוא האחד/ת
רגל שמאל - ירח - חוסר בהירות וחוסר יציבות, בלבול, מצוקה ואם לא נטפל בבעיה היא לא תיפתר
רגל ימין - 3 חרבות - הרס וכשלון ידוע מראש - אין זוגיות
הפירוש שלי:
שאני רוצה את הקשר הזה יותר ממנו, שאני רוצה להתקדם הלאה והוא מתאים לו להיות פרווה בקשר
לבוא מתי שרוצה וללכת מתי שרוצה, וצריכה המון סבלנות אם אני רוצה את הקשר הזה.
יש רגש משני הצדדים, בסופו של דבר אצא עם לב שבור כי ההתנהלות שלו בקשר לא מתאימה לי.
אשמח לתגובות.