זוגיות?

מיטל162

New member
זוגיות?

מנסה להקל על עצמי ולשתף אתכם. אנחנו נשואים 17 שנה עוד מעט, 3 ילדים, מעל גיל 40. השיגרה שוחקת אין ספק.. כבר השלמתי עם זה שאין שיחות נפש, מידי פעם שותים קפה יחד, משפחתיות יש, זה כן. אבל אין זוגיות, אם יוצאים אז זה עם חברים. בערב אחרי שהילדים הולכים לישון שזה בסביבות 21:30, אנחנו יושבים יחד מול ה-TV, אני קוראת ספר, הוא בטלביזיה. דיבורים קטנים. סקס פעם בחודש. למה? איך גבר יכול? וזה לא שאני לא יוזמת. איך גבר מסתדר? והוא משתדל להגיע הביתה ולהיות בבית כמה שיותר. אני מרגישה שאני לא חיה. יש עצה למישהו??

seeyou

New member
"דיאט זוגיות"?../images/Emo12.gif

אני מבין את המצוקה שלך מה שאני לא מהין למה את לא מבינה את הסיבה. הרבה גברים "מתעיפים" יותר מהר מהנשים שלהם. התפקוד של הגבר לא דומה לתפקוד של האישה את טוענת שאת יוזמת? ייתכן שהיוזמה שלך "מפחידה" אותו מאחר והוא לא יכול לספק אותך. ההיתרחקות המינית זה תהליך של שנים או לפעמים בעכבות מחלה של הגבר או בעיות בעבודה. האם התלוננת אצלו על הביצועים שלו? יוסי

מיטל162

New member
היוזמה שלי היא מינורית, פעם ב.... ובעדינות

ומעולם לא התלוננתי על ביצועים, כי כשזה קורה אין על מה להתלונן. הוא מספק אותי ומתחשב בי. הוא בריא בד"כ, תודה לאל.

seeyou

New member
תודה שאת מנדבת קצת פרטים

לכאבי ראש יש הרבה סיבות גם לבעיות הקשורות בחיי המין בנשואים אז למה אנשים שרוצים עצה-דעה לא מגלים פרטים אשר יכולים להבהיר את התמונה? כאשר את הולכת עם בעיה לרופא הוא בודק את ההיסטוריה רפואית שלך לפני שממליץ על טיפול גם במיקרה שלך את צריכה לערוך בדיקה איך ומתי התחיל התהליך של התרחקות בינך לבינו. רק את יכולה לדעת אם היו סימנים . האם היה לו רומן עם אחרת? האם היה לך רומן עם אחר? תביני,קשה לדעת מה גורם לכאבי ראש אם לא עורכים כול הבדיקות או לחילופין אפשר לקחת כדור נגד כאבי ראש גם לבעיות כמו בבמיקרה שלך,יש "כדורי הרגעה"
את לא חייבת לגלות בפורום פרטים מזהים או מביכים אבל תני קצה חוט-שתפי פעולה. אני לא מומחה בעל תואר בתחומים בינו לבינה רק שתזכרי את טיטאניק בנו המומחים ואת תיבת נוח ,חובבנים

התמונות שלך.......והבדיחות....לפחות אתה גורם

לח ואני מאמינה שלעוד כמה..לחייך........(ולא עשיתי את זה כמעט היום...אז תודה............)

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצה...

מצב מוכר... חשוב לציין שלפחות אתם ביחסים טובים - שזה דבר שצריך להוקיר אותו! העצה שלי היא לעשות משהו משמעותי וחווייתי יחד. משהו שידליק את שניכם. אני לא מדבר על מסעדה, סרט, וכולי, אם כי זה כמובן תמיד טוב. אני חושב בעיקר על משהו כמו סדנה, שמתאים לזוגות. אם זה יהיה מספיק מעניין כדי להקים את שניכם מהכורסה, החוויה המשותפת תיצור משהו חדש, בעיקר אם היא חוויה משמעותית (ולכן אני מדבר על סדנה, ולא טיול סתמי). סדנה שתהיה מחוברת למשהו שאתם כבר מגלים בו עניין. הכי טוב כמובן הוא סדנה בנושא של זוגיות, מיניות וכולי. אבל זה יכול להיות גם הורות, רוחניות, בעלי חיי - משהו ששניכם מתעניינים בו, שיש בו תוכן אמיתי, לא רק בילוי. תשתעשעי בגוגל בלהריץ את המילה "סדנה" עם עוד מלים שמדברות אליך. הגוגל הזה יכול להיות קוסם רציני... מריוס

czar

New member
כן, תתחילי לחיות ובלי להתלונן

חצי עולם היה מחליף אותך עכשו. אם מישהו כאן יגיד עליו מילה רעה את טורפת אותו בלי מלח, רק תקראי איזה יופי כתבת ותביני שהתשובה הגוף השאלה. הוא לא יוזם בגלל מליון סיבות כמו חומות, שחיקה, מיאוס בייזום וכו.....קחי פיקוד על החיים והיום כי עצם היותך כאן את קפצת לפאזה מסוכנת של למצוא את עצמך ואם לא מתצאי עכשו, תכרסמי את עצמך ותמצאי את עצמך אבל עוד שנה שנתיים, ואז, או אז יהיה מאוחר כנראה.

shy777

New member
איך את יכולה?

נשאלת השאלה גם על הצד שלך. לדבר, לדבר ושוב לדבר. ובמחשבה שנייה, מה רע בשיגרה?

מיטל162

New member
איך את יכולה לדבר?

אז אני לא דברנית גדולה. אני ממש לא רעיה קשקשנית. למדתי גם לדבר דיבור מקוצר. להוריד את הבולשיט. אני יודעת שהוא אוהב אותי. אבל אני רוצה יותר. קצת תשומת לב, קצת מחמאות, קצת הקשבה, ואני אהיה מאושרת. איך עושים את זה? איך מחיים זוגיות?

shy777

New member
אם תמשיכי לשתוק

לא יקרה כלום. זה ברור. אז החליטי מה את רוצה. לשתוק או להמשיך כך. מדוע שהוא ישתנה כאשר את אינך מוכנה לעשות מאמץ קטן של דיבור.

מיטל162

New member
אני פעם הייתי מדברת...

אבל ראיתי שאין לו סבלנות לשמוע את מה שיש לי לומר. והבנתי באמצעות איש מקצוע, שבעלי כנראה מסוג האנשים שמעדיף לקבל את המידע במנות קצרות וענייניות, וכך למדתי לעשות. וזה עובד.

מיטל162

New member
זה עובד מהבחינה...

הזאת, שתיעול המידע הוא נכון ומדוייק. אבל אני שואלת איך גבר לא נוגע באשתו שהיא פצצה מדהימה, ואני יודעת שהוא אוהב אותי. אבל קצת יותר מגע מעבר לנשיקה כשנכנסים הביתה, לא יזיק. וניסיתי דרך בגדים תחתוניים מפתים ועוד כהנה...

shy777

New member
סימפטום הזונה והמדונה

תופעה ידועה אצל לא מעט גברים. גם אני סבלתי ממנה, ונרפאתי. היה צריך משבר גדול כדי שזה יקרה. משבר אגב שבא ממני, ללא כוונה לפתור דווקא את הבעיה הזו. אבל היא לפחות נפתרה. ואינני יודע אם זו התרופה הנכונה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה, יש פה מפתח אמיתי: הרחבת הדיבור ה"קצר"!

אז קודם כל, לטובת כל מי שנבהל מהכותרת (ואני חושב כרגע בעיקר על יוסי ואייסמן וצאר
) - אני לא מתכוון שתתחילי לפטפט לו באריכות ולהרוג אות ובדיבורים - ממש לא! אבל אני כן מבין מרמז בדבריך שאולי את קצת עצורה רגשית. ופה, יחד עם העייפות הרגילה של הזוגיות, יש בעיה מסוימת. אנהי חושב שכדאי לך לחפש דרכים - לא לדבר הרבה - אלא לדבר מעט ולומר הרבה! כלומר למצוא דרך להביא יותר את עצמך למצבים, לא לחסום את עצמך רגשית. לתוח איזו חסימה שאולי קיימת אצלך. יש בזה משהו? אני יודע שאני מדבר פה קצת בפשה סתומה - אבל או שתביני, או שלא. אני גם משתדל לא להאריך בדיבורים סתם... אם זה מדבר אליך, נמשיך משם... מריוס

מיטל162

New member
למריוס

תודה רבה על התגובה. אני אחרי מס' ייעוצים מקצועיים. ואני יודעת איך לדבר, אני בחורה נורמלית, חברותית, מצחיקה, יפה, מעניינת, וניסיתי כבר לדבר יותר/פחות, זה לא עבד. תודה.

למעלה