זוגיות

little tvik

New member
זוגיות

שלום וברכה, אני בת 25 ונולדתי ב-18/01/83 ב-04:45 לפנות בוקר. כרגע אני מחפשת בן זוג רציני (לאחר פרידה מקשר בן יותר משלוש שנים מאדם שנולד ב-24/6/83). הכרתי בחור נחמד ומקסים (נולד ב-12/6/79) אך החלטתי לעזוב אותו עקב קשר מתוסבך בינו לבין האקסית שלו, האם צדקתי לדעתך? תמיד יוצא שאני בקשר זוגי עם בני מזל סרטן. אמרו לי שאם כך יתכן ש"מארס נמצא בסרטן במפה שלי" האם זה נכון? מה צופן לי העתיד הזוגי? אשמח לקבל תשובה לשלושת השאלות, שנה טובה!

גליתי10

New member
ראשית המארס שלך נמצא בדגים

ואין קשר בין המארס של נשים למי שהן יוצאות אתם בפועל, אלא רק מצביע על התכונות שמושכות אותך אצל בני זוג. כדי לדעת את עתידך הזוגי, תצטרכי לברר ביעוץ אישי אצל בעל מקצוע, זה לוקח לי בערך 3 שעות עבודה לעשות תחזית, כך שזה לא הגיוני לעשות תחזית לכול פונה במסגרת הפורום...בכול מקרה שתהייה לך שנה נפלאה.

רמי ד.

New member
למה אני פוגשת סרטנים

סרטן הוא המזל שממול המזל שלך - גדי, ובמידה מסויימת הוא המשלים של המזל שלך. לכן יש נטייה לפגוש את בני המזל שממול, למרות שלעיתים רבות, לאחר זמן קצר עלולים להתפלא איך אפשר להיות כזה מוזר, מאחר ויש לנו לפעמים נטייה לחשוב שאחרים אמורים להיות כמונו. רמי

nomi12

New member
קצת החלדתי, אבל מה שבולט לי במפה

הוא הצורך הגדול בבטחון כלכלי שכנראה נבע מחוסרים כלשהם. אני גם אומרת שיש קונפליקטים בין מה שאת אמורה להיות לבין מה שאת מרגישה והדרך בה את פועלת. המפה משדרת לי צורך גדול מאוד בבטחון כלכלי, השבתאי שמש בהחלט מדבר על חוסרים והימצאות השמש ב-2 ובמזל גדי מחדדת זאת. הונוס מבודדת בדלי ולא יוצרת זוויות ב-2 , גם מדבר על הצורך בבטחון כלכלי בגלל מצבים קיצוניים לדעתי (במעברים), אמנם בדלי, ודלי מדבר על ריחוק כלשהו, אבל הבידוד מדבר על קושי כלשהו הקשור לבית העשירי, כנראה האם,. הקשר למזל סרטן נראה לי קשור להימצאות הראש במזל סרטן ובבית השביעי שלך, שעושה זווית של 120 מעלות למרס.

nomi12

New member
ושכחתי כמובן שהונוס בדלי והמבודדת

מדברת על קושי כלשהו ביחסים, על נטיה להיות מרוחק ועל קשיים.

little tvik

New member
כן,את צודקת הוא תאומים!

מדברי הבחור הבנתי שהוא סרטן... תודה!

למעלה