זוגיות

זוגיות ../images/Emo62.gif

מסגרת לעומת תוכן לדוגמא- חתונה=מסגרת היחסים בין בני הזוג = תוכן ההבדל בין המסגרת לתוכן גדול מאוד לדעתי - יש כאלה שיחפשו את המסגרת <אפילו במחיר ויתור על התוכן, או חלק ממנו> ולעומתם יש כאלה <ואני בתוכם> שלא יתפשרו על התוכן, ללא קשר איך נקראת המסגרת. ואתם? מה תעדיפו? על מה תתפשרו ועל מה לא?

נכון

כמו הרוב כאן... עד שהתוכן כן התחיל להשפיע ולא שמו לב ודגש רק למסגרת. כיום רק התוכן חשוב... אחרת מה עשינו..?? :)

אני חושבת שהייתרון של רובנו

הוא שהבנו שמסגרת בלי תוכן לא שווה כלום. אז אנחנו מתרכזים בתוכן ואם יש מסגרת (לאו דווקא חתונה) זה יכול להיות בונוס חביב אבל לא מעבר לזה.

אמת

רק למה יש כאלה דווקא מ'איתנו' שמחפשים קודם כל את המסגרת
לדעתי צריך לזרום אל תוככי התוכן, בלי הגדרות מראש. אם במהלך הזמן גם תיבנה מעצמה מסגרת, זה בסדר - וגם אם לא, לא קרה כלום :)

א ש לי

New member
אולי הם מאמינים שאם תיהיה להם מסגרת...

אז יוכלו למלא אותה:) כל אחד ומה שמתאים לו ואם תתקל באישה מקסימה שחושבת שצריך מסגרת מלא אותה בתוכן, אם היא תחשוב שהתוכן חשוב, מסגר אותה במיידית:) אבל הכי נכון מה שכתבת אין צורך בהגדרות, זו דעתי.

אופק 3

New member
בהחלט כן

אפשר לקיים מסגרת מעניינת לצקת לתוכה תכנים מעניינים. ברור שמסגרת ללא תוכן משעממת כמו סרט הודי.

מה קדם למה

הביצה או התרנגולת... לדעתי, ובמיוחד בפרק ב', המסגרת צריכה להיבנות מתוך התוכן בניית מסגרת מראש ממש לא מבטיחה מילוי נכון של תוכן

felka

New member
חוכמה סינית אומרת על זה "אין תפוח בלי קליפה"

וינס אין תוכן בלי מסגרת ולהפך. הכל תלוי כמה משקל אתה נותן לקליפה. לא מתפשר על כלום. אין לי פנטזיות אני חי את היום וחושב על העתיד.

אופק 3

New member
ועל זה נאמר

בזוגיות כמו בזוגיות, אין דבר כזה שאין דבר כזה.

נראה לי שרובינו פה כבר ויתרו פעם אחת לפחות

בחייהם על התוכן לטובת המסגרת... בעיניי התוכן יותר חשוב מהמסגרת, אם כי לא מוותרת גם עליה.

אופק 3

New member
קודם רואים את המסגרת ../images/Emo202.gif

אחר כך עוברים לתוכן.. מחטטים קצת ימינה קצת שמאלה, אם יש אהבה נשארים. לא ממשכים למסגרת הבאה.. פחות או יותר לפי הסדר הזה. תארי לך להתאהב במסגרת מוזנחת בלי שיניים, לא ממש נעים.
יצאו לי בוקרסים מדהימים לשם שינוי. אתם רואים למדתי לבשל

א ש לי

New member
לצערי אתה צודק

גם אני חטאתי בזה, כולנו מסתכלים בחלונות הראווה לפני שאנחנו ניכנסים לחנות:) אבל ראבבאק מי אמר שאנחנו יפים?:) היופי בעיניי המתבונן, תוכן יש בנו כל שאנו זקוקים לו זאת אהבה:) המסגרת לבד תעטוף אותנו.

BlackMambaa

New member
אפשר לחיות רק עם תוכן

המסגרת זה דבר מיותר . וכבר הוכח שזה לא מחזיק כלום.

לזה בדיוק התכוונתי ../images/Emo45.gif

לדעתי התוכן הוא הבסיס ולא המסגרת מי שיחפש קודם את המסגרת ייתכן וייאלץ להתפשר על התוכן

רק שיר

New member
תיתכן

גם מסגרת רק לצורך הגדרה מסגרת לא חייבת להיות חתונה אלא יכולה להיות בצורת זוגיות. אני הולכת אז אחכ אני ארחיב.

למעלה