זוגיות 2013

שירלי1972

New member
זוגיות 2013

איך זה???!
איך זה שכל כך קשה למצוא אהבה בימינו??! בת 41, גרשה+3 ,נשית ומטופחת, אומרים שמקסימה, רגישה, מלאת חמלה ואהבה. מנומסת, אשת שיחה סובלנית ואפילו מצחיקה....שנתיים וחצי ולא מוצאת את האחד הראוי? איך, אבל איך זה ייתכן??! 100 דייטים. מעט מערכות יחסים התחלתיים בלבד (חודש וחצי מקסימום),. כמה אכזבה! בדרך כלל אני אופטימית אבל גם אני עם החיוך הכמעט תמידי כבר מיואשת...ומה העולם שווה בלי בן זוג שמלווה אותנו בדרך החיים.מילה טובה ומלטפת, רגש! כמה קשה למצוא גבר! מכבד!! ערכי!! נאה וגבוהה (מעל 1.80) , איש שיחה , אינטליגנט....מפנק וקשוב.......שיודע לחיות קצת לפעמים.
אז כן, התחלתי לחשוב שאני זו הקשה, ביקורתית....מי אני חושבת שאני ....חחח
ולא! אני לא רוצה להסתפק בסתם מחזרים שכל מה שהם רוצים זו אתנחתא רגעית....סיפוק פיזי...
בעיני זה ריקני מתוכן....
יש לי כל כך הרבה להציע.....
כל מה שאני צריכה זה רק אחד ומיוחד...
ואין!
מייאש!
רק רציתי לחלוק....
מאחלת אהבה לכולם!

שלום

אני מאמין שבחברויות עם אנשים צריך להשתמש ברגש ולא בשכל. אם את אוהבת או מחבבת אדם, ולכן טוב לך אתו, אתם מתאימים וכדאי שתהיו בקשר.

orig429

New member
היעד שלך הוא גבר שמאד אוהב ילדים

ומוכן לאמץ לחיקו שלושה ילדים שאינם שלו. לשם את צריכה
לשאוף.

שירלי1972

New member
זוגיות 2013 המשך

מחפשת במרץ גרוש +ילדים כמובן. ובענין הגובה גם מוכנה קצת להתפשר (אוף...).....ובינתיים צצו להם כמה מחזרים ביומיים האלה....טוב למורל...נקווה שיהיה המשך טוב.
מבטיחה לעדכן...

שירלי.

איפה מוצאים גבר..אחד...מתוך מאה.. כזה וכזה

ואם יגיע אחד שכזה וכזה אבל 1.69....
תחליטי מי את ומה את מחפשת וכשיהיו לך עקרונות ומאפיינים
ברורים חד ונוקשים כמו ברזל. זה הזמן להתגמש כשמשהו לא משתבלל
לך לפרופיל הזה. את לא נהיית יותר צעירה וככל שהגברים שאת מחפשת
מזדקנים ככה יותר קל להם לנפנף בגילם והישגיהם מול הבחורות הצעירות
יותר. אם לא רוצה להסתפק בלספק פיזית אז כדאי שתדחי את זה
מראש בכל קשר שיבינו את מטרותיך.

שירלי1972

New member
יחסים

בחיפוש נמרץ וממוקד, מאוד ברורה בכוונותי הרציניות. היום דייט, מחר דייט....נמאס לפעמים.

sani48

New member
בעיני יהיה לך יותר סיכויים

אם תצאי עם מישהו גרוש שגם כן יש לו ילדים,ככה יהיה לו יותר קל לקבל גם את הילדים שלך,חוץ מזה מציע לך להיתפשר בקשר לעיניין של הגובה,זה גם יגדיל את האופציות שלך,שיהיה בהצלחה

את באה עם ניסיון עשיר בזוגיות ובילדים

זה יתרון, אבל את מחפשת גבר בליגה שלך, וקשה למצוא פנוי כי אם הוא פנוי ועם ניסיון אז לזה סיבות והן נראות לך ככאלה שהגבר לא מכבד אישה. בקיצור, נראה לי שהדבר הנכון הוא לשנות את ההגדרות של החיפוש לאדם שלאוו דווקא חייב לעמוד בסטנדרט "הגבר המושלם" האידאלי.
קחי בחשבון שגבר "אידאלי" גבר תפוס אם הוא באמת אידאלי, אחרת הוא סתם נראה ככה, אבל נשים בדקו ומצאו אותו כלא עומד בסטנדרט הזה. ואת עוד מגיעה עם ניסיון, דבר שגם אם היית בת 20 עם ניסיון (נאמר שהיית בת 20 עם ילדים ואחרי זוגיות) אז גם במצב כזה קשה למצוא כי יש פער בין היתרון של הניסיון לבין גבר שמחפש להתחרות בגבריות שלו כדי לעמוד בסטנדרט הגברי המצליח. אפילו אם היית בת 20 היית צריכה להוריד הילוך, להוריד פרופיל בציפיות ואת צריכה לשנות את ההגדרות של הגבר האידאלי. במקום לחפש גבר אידאלי, חפשי בנאדם אידאלי. בנאדם טוב לב, ולא משנה אם הוא ילד בנפשו, חסר ניסיון בזוגיות ואין לו ילדים. תגדלי אותו, הוא ייצטרף כילד רביעי אלא שאת תהפכי אותו לבן זוג שלך. גם יהיה לך קל למצוא, וגם יקל עליו כי את תשלימי אותו כי במילא יש לך יתרון של ניסיון, את אימא לילדים, ובתוך תוכך את יודעת שגברים הם כמו ילדים, אז זה יקל גם עליך בחיפושים וגם יקל על הבחור שתהיה השלמה וקבלה הדדיים.
לא צריך להאמין באידאולוגיות ואמונות שהסרטים מנסים להגדיר לנו לאישה אידאלית לצפות ולאיזה גבר אידאלי לצפות, ואיך כל אחד מהם צריך להיראות. אם הולכים לפי המדיה אז בסוף מגיעים שהגבר האידאלי נראה כמו שחקן פורנו מבוגר עם וילה עם בריכה שלא עובד בכלל ורק עוסק בלהתאמץ לספק את האישה האמאזונה שלו ואת הבנות שלה ואולי גם את הנכדות שלה. ואם מחפשים את הבחורה האידאלית לפי המדיה אז מגיעים לנערת בית ספר משועממת עם קוקיות שמחפשת שטויות מהמורה במקום שטויות. זו הקצנה כמובן, אבל בין לבין מגיעים לסטנדרט של דייט בחשיכה שגבר צריך להיראות, בערך כמו שתיארת, גבוה מאוד, מבוסס, עורך דין שעובד בקומה 50 במגדל משה ארביב במשרד יוקרתי, ונראה כמו כל מה שמוצג בסידרה היפים והאמיצים. אז לפעמים את מכירה חברות שיש להם בערך גבר כזה, ואז פתאום הם מתגרשים, או לפעמים את רואה אותם מככבים בחדשות שרצחו את הילדים שלהם ואת האישה או התווכחו עם שכנים ונרצחו. רוצה לומר לך שכל הדברים האלה שהמדיה והנורמות מלמדות אותנו לחפש אצל המין הנגדי, בגבר או באישה, אלה הם סתם פנטזיות שנועדו כדי לאמלל את המחפש, שהרי אין הרבה מושלמים. והמושלם צריך להיות אדם שהסכים למטרות ידידות איתך. לא צריך להציב מטרות רחוקות מידי כמו "שיהיה כיף איתו" ואז הוא ירגיש כמו מכונה שילד שם לה שקל והמכונה צריכה לעשות לו הצגות. גבר הוא לא גנן שצריך להתאמץ להצחיק אותך, לבדר אותך, אחרת הוא היה עובד כבדרן של תינוקות בתשלום שדורש שקל לעוד דקה של מאמץ להצחיק את התינוקות, לבדר אותם כמו כוכבי הילדים למיניהם. זה דווקא תפקיד שלנשים קל יותר איתם (כמו ציפי שביט) מאשר לגברים שמחפשים לסיים לעבוד בערוץ הילדים ולעבור לדברים שיותר מעניינים אותם. גבר הוא גם לא שעשוע שנועד כדי לבוא ולשעשע אותך במיטה, קחי ויברטור או נער ליווי לצורך זה. אני מנסה לומר בדבריי שכל המדיה וכל האמונות וכל מה שמוחדר לנו באמצעותם ובאמצעות החברה זה בעצם רעל ! והרעל הזה גורם לנו לצפות דברים שלא נכון לצפות מהאנשים כי אנשים שונים והם לא רובוטים שאפשר לקבוע מראש איך הסיטואציה תהיה איתם. צריך לשחרר ! אל תתני לתכתיבים ולהגדרות ולסטנדרט להכשיל או תך מלמצוא את הדייט הנכון. לא סתם את נופלת בדייט ורואה כל גבר כלא מתאים. את רואה אותו כלא מתאים כי את מוגבלת לסטנדרטים וציפיות פרי הרעל שרק מוסיף למוגבלות שמגבילה רק אותך כי בסוף את נשארת עם ההרגשה הזאת, הגבר עובר הלאה, את נשארת עם עצמך. תחשבי על זה.

שירלי1972

New member
מבינה לגמרי ואת\ה צודק\ת

עם הנסיון העשיר בדייטים ובהבנת עולם הפו"פ, ירדתי מזמן מהסטנדרטים הגבוהים שרציתי. היום אני מוכנה ואפילו אשמח לצאת עם פשוט בנאדם טוב, חמים ונעים. התחלתי לצאת עם מישהו חמוד במיוחד בימים אלה...ולא הוא לא גבוה, ולא נאה במיוחד....אבל הוא כן הרבה מאוד דברים אחרים.אין לי ציפיות , גם מנסיון..

הכיוון של החשיבה שלך הוא נכון

בלי הציפיות שייצרו את הראייה והאפשרויות. פשוט האפשרויות הן רחבות יותר, כשאין ציפיות את מרגישה יותר בטוחה ומוגנת ולא בזכותו, אלא בזכות עצמך. אל תקווי לכלום, תרגישי את עצמך ומי שרוצה להצטרף אליך בכבוד הוא לו, מי שלא אז יש אחרים כי כבר את משוחררת מהמתח של להיבחן שהרי את משוחררת מלשפוט ולצפות ולקוות. ודעי שדרך החשיבה הזאת, שאת צועדת בה, היא הדרך לאושר בחייך החברתיים. אפילו את ברכת הדרך את לא צריכה, אלא לדעת שזה צורך שלי להגיד את ברכת הדרך. תרגישי הכי סבבה עם עצמך מכוח עצמך, גם איתך יהיה לו כיף ! כיף איתך כי את לא מצפה, אז גם לא בוחנת, לא מעמידה במבחן את הקשר שלכם (כשאת באמת לא מצפה), ויהיה לך כל כך כיף שאפילו תתבלבלי בלשון הפניה אליו "את/ה" כי הידידות והחיבור והכימיה שלכם תהיה חזקה שהשוני במיגדר ייראה לך סתם כמו קליפת השום, וכל זאת כי כבר את תרגישי את החיבור האמיתי ובזכות עצמך את תרגישי את הבן אדם שבך, ואת הבן אדם שבו, ואת תרגישי שלמה ומאושרת עם עצמך יותר.
שבת מקסימה
ושתרגישי הכי טוב בעולם !

היי שירלי

עולם ההכרויות קשה בכל הגילאים, אני מניחה שאת נמצאת בשלב מסויים בחיים בו לא הכל מתאים לך או לצד השני,

השאלה שלי היא איפה את מחפשת..

האם את מתמקדת בגברים בסטטוס דומה לשלך? ( מעל 40 , סטטוס גרוש... )

שירלי1972

New member
היי לימור

היי לימור. לגמרי כן. מחפשת סטטוס דומה , באתרי היכרויות גם....

למעלה