זוגיות שכזו

dudumagic

New member
זוגיות שכזו

אנחנו ביחד כבר המון זמן - נשמע כמו עוד סיפור מיני סיפורים שהתגובות ידועות אני מרגיש בקשר הזה שהיא גורמת לי למתחים ואני לא משוחרר , לא יכול לבצע את את מה שאני מתכנן בכיף ובשמחה זה כרוך בהוצאות כספיות ואני כבר מודע לתגובות שיבואו כשהיא תדע שזה קרה ולכן אני לא מספר על ההזמנות החדשות שאני מבצע , אין את מי לשתף כן, זה מה שהייתי רוצה לעשות , אבל אין לי תמיכה לא מהצד הזה ולא תמיכה של הביחד - למרות שאנו גרים לחוד . גרים לחוד כי לא גרים יחד לפני חתונה (היא עומדת על כך) הנסיעות כבר מייגעות אותי , אני רוצה אותה , אבל להתחתן אני לא יכול כל עניין העשייה של כסף קצת בא מאוחר - היא לא אשמה - בחירה שלה אם לחכות עוד או לא - זה מגעיל בכלל להגיד את המשפט הזה . אני מצדיק אותה כמה היא כבר יכולה לחכות במיוחד כשאני מגדל ילד לבד (חד הורי) היא קיבלה על עצמה המון וההמון הזה הוא לקבלאותי ואת הילד , אבל עד עכשיו עברו כמה שנים ושינוי אמיתי אני לא רואה , בנוסף למטלות העומדות לפניי לא ראיתי שיתוף פעולה מצידה לעזור ולפרוץ קדימה ביחד , כן חשוב לי הביחד - ומה שאני רואה זה רק טענות "למה אתה לא עושה " כבני זוג עומדים במרחק זהה זה מזה אם יתקרבו שני הצדדים זה אל זה המרחק יתקצר משמעותית - אבל אצלי התחושה שהיא נשארת בצד אחד ומחכה שאגיע אליה . אולי היא בעצם כבר מיואשת !? היא בעצם לא יודעת להתמודד עם מה "שנפל" עליה - פתאום לגדל ילד שלא שלך זה לא דבר נורמלי . כן דיברתי איתה על זה , היא הבינה , ואחרי שבוע זה חזר לעצמו ושוב , אני מרגיש מתח שגורם לי להתרחק. לא אוהב להיות בהרגשה הזו. הרקע המשפחתי הלוחץ גם גורם לתזוזות ושינוי מצבי רוח , כל פעם לדבר על זה . אני מבין את הצורך שלה לדעת איפה אני , מה אני עושה , ובלה בלה , בשבילה זה מצרך נדיר לדבר וכמה שיותר ביום , אני פחות דברן , וכשנינו נסוגים זה בדיוק מה שקורה לחלזון שנכנס פנימה וכשמרגיש בטוח יותא החוצה לבדוק את הסביבה . התחלתי את כל העסק קצת מאוחר וכבר לה אין סבלנות אז היא שואלת, מתענינת, ורוצה לדעת יותר - אני יותר אינטימי בקטע של העסקים , לא מעונין לערב את האישה בפרטי פרטים של מכירות וכמה הלך ומי היה , כשיש משהו חשוב לספר אני מספר לא סופח על אלה - אני בדעה שאישה לא צריכה להתערב בעסק של בעלה (אנחנו לא נשואים) . תני לי את החופש בקטע הזה , "אני יודע מה אני עושה ,תפסיקי להתערב" כמה פעמים כבר אמרתי את זה... האמת אני בונה את העסק והיא מרגישה שזה על חשבון הזמן שבעצם הייתי צריך להתחתן - אבל מה עם ההרגשה שלי שלא מיציתי את עצמי מספיק בעניין העסקים וזה הזמן המתאים אולי אחר כך כבר לא יהיו לי הזדמנויות עם כל המחויבויות שיש למי נשאר כסף לבזבז בכלל... (בית,כלכלה,ילד,וכו) לגבי סקס - אין -נשמע לא נורמלי אבל אין - סיפוק יש . (למה הזכרתי את זה ? )

מריוס זכריה

Member
מנהל
אז מה אתה שואל?

זה שאתה לא שואל כלום זה לגיטימי, אבל סימפוטמטי למצבך. אתה נותן את עצמך עד גבול מסוים (לכל השאר זורק חצאי רמזים שאולי נסתקרן ונשאל), לא בא ואומר מה אתה בעצם רוצה. זה סגנון החיים שלך. טוב לך ככה? מבחינתי זה בטח בסדר. רוצה משהו אחר? תגיד מה אתה רוצה.

felka

New member
דודו

מצב לא פשוט. התמודדות עם שינוים בקשר לא קלים בעיקר כאשר יש ילדים מחוץ לזוגיות וצריך זמן וסבלנות. ממה שכתבת אני רוצה להגיב על כמה דברים: היא גורמת לי למתחים ואני לא משוחרר - אני מאמין שבן אדם שחקן במגרש חיים שלו. אם אתה מתוח ולא מצליח להתמודד עם הקשר הדבר הנכון ביותר זה להחליט מה אתה רוצה בקשר ואיזה מסגרת קשר אתה רוצה. לאורך כל הפוסט אני מרגיש שאתה לא סגור על עצמך לגבי מי ומה אתה בקשר. האם היא יכולה ורוצה להיות "אמא" לילד שלך? האם אתה רוצה קשר מעבר למה שיש היום? אל תתבלבל בין שיטוף ואינטימיות. בקשר חייב להיות שיטוף ברמה מסוימת המוסכמת על שני הצדדים. אם אין אותה יש בעיה. אינטימיות כמוסג כולל את השיטוף. יתכן ובת זוג שלך לא בטוחה מספיק בדרך שלך להקמת עסק ומצפה לשיטוף. האם יתכן ואתה לא רוצה לשטף אותה בגלל סיבה כלשהי? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה גם בעסק וגם בזוגיות!

seeyou

New member
לפעמים שואלים שאלות כאשר יודעים את התשובה

תתחיל את המכתב שלך מהסוף("לגבי סקס - אין -נשמע לא נורמלי אבל אין - סיפוק יש(??)" "אבל מה עם ההרגשה שלי שלא מיציתי את עצמי מספיק "
? או פנינה אחרת:" כבר לא יהיו לי הזדמנויות עם כל המחויבויות שיש למי נשאר כסף לבזבז בכלל... (בית,כלכלה,ילד,וכו)"
לדעתי,
הנשואים הוא "עסק" לפי מה שאתה מתאר אתה עדיין רחוק מחלום של אישה שרוצה אותך בגלל האינטרסים שלה
ולא שלך. יוסי

למעלה