זוגיות רדומה

גאולה28

New member
זוגיות רדומה

אני ובעלי נשואים שנה ,לפני חתונה היינו יוצאים לבלות סרטים ,ים ,מסעדות היינו יוצאים בערב סתם לשבת לדבר ,ואז החלטנו להתחתן וניכנסנו לחובות כלכליות ,השכרנו דירה ,קשיים כלכליים ,עדיין אין ילדים... המצב עכשיו הוא שאנחנו לא יוצאים לבלות כי אין מספיק כסף ,גם כשיש הזדמנות לצאת הוא לוקח את המשפחה שלו איתנו ,לא מרגישה שבא לו להקדיש זמן לביחד ברומנטיות ,יחסי מין אנחנו מקיימים פעם בשבוע הוא עייף רוב הזמן וזה גם בלי השקעה רומנטית ...חוזר לבית מעבודה אוכל, קצת במחשב ופלאפון והולך לישון זה השיגרה היומית שלנו כשאני אומרת לו בוא תשב איתי קצת לראות טלויזיה אומר זה לא מעניין , אין לנו הרבה על מה לדבר הוא מעדיף את הפינה והשקט שלו ובזמן הפנוי שלו יש לו תחביב לראות כדורגל וללכת לשחק במגרש, ולבקר את משפחתו כל יום ..הקטע שהוא מוצא לעצמו עיסוק בלעדיי אני יותר צריכה את הביחד ושאני מבקשת ממנו שניהיה יותר ביחד הוא אומר שיהיה לנו כסף נלך פה ושם אבל זה עוד לא בא ,(אני אוהבת לדבר הרבה הוא לא )בימי שבת הוא יושן עד 12 בצהריים אוכל וישר רץ למשפחה שלו רק בערב חוזר לדירה כל יום אומר לי שאוהב אותי אבל אני מרגישה ריקנות ולא כיף בזוגיות משעמם מדיי כיצד לשנות את המצב? מה זה החיים אחרי חתונה ? לרדוף אחרי כסף כל היום לאכול ולישון?

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש פה שתי אפשרויות

אחת זו הדרך המיושנת והמסורתית: תתרגלי כי זה מה שיש. תעשי ילדים ותהיי שמחה בחלקך.
&nbsp
השניה יותר מודרנית: תמצאי לך בעל אחר, יותר לטעמך. ונסי לגור איתו שנתיים שלוש לפני שאת מתחתנת.
&nbsp
וטיפול זוגי? זה לא פותר בעיות של חוסר מוטיבציה. זו הבעיה שלכם.
&nbsp
אז אלה האופציות שאני רואה. מצטער (באמת).
אבל תסתכלי על זה ככה: את צעירה. עשיתם שניכם טעות שנובעת מהיותכם צעירים וחסרי ניסיון. עוד אין ילדים. אז למדתם משהו על החיים, ובעתיד יהיה יותר טוב.

אבל זכריוס,

היא אוהבת אותו...

זוגיות אחרי/ לפני חתונה זה מה שאתם מחליטים.

בן זוגי למשל חושב שסופ"ש זה קודש לזוגיות ואנחנו עושים כמעט הכל ביחד.
נשמע מאוד משעמם מה שנוצר אצלכם. באמת שלב הבא אצל רוב האנשים המשעממים
זה ילודה ואז לכמה שנים אין לך פנאי נפשי להתלונן. יותר טוב לדעתי הוא לא יהיה.
אולי אם יגיעה רגע המשבר והוא יראה את הסוף של הקשר הוא ימצא כוחות פתאום
להשתנות לכמה רגעים(שיכולים להמשך גם שנה), אבל בסוף יחזור לאותו המצב..
אפילו טלוויזיה הוא לא רוצה לראות איתך? עצוב.

נומלה

New member
הערה לפעם הבאה

כיוון שאם את חושבת עמוק את לא תשארי בזוגיות הזו, גם אם יש לך טבעת וכתובה.
בפעם הבאה לפני שאת מתחתנת תבחני לעומק איך ההורים של המיועד מתיחסים אחד לשני. זה מה שהוא רואה בבית וזה מה שיש סיכוי טוב שהוא יישם.

בגלל שהיה מצב של מהפך של 180 מעלות

הייתי מבררת-
כמה זמן אותה תקופה רומנטית שלפי החתונה ארכה? כמה חודשים או כמה שנים טובות ויפות?
האם ייתכן והוא עובר משבר ודיכאון כעת?
תראי, הפרוגנוזה כאן לא טובה כי יש לו כח למשפחה שלו בעיקר והוא לא משתף אותך בכלום. אבל.. יכול להיות מצב שהוא בדיכאון, הוא חוזר לחיק החמים של אמא ואבא בשל משבר נפשי ועם טיפול מתאים ייתכן והמצב ביניכם ישתפר, אם כי- יש הרבה על מה לעבוד אם את לא החיק החמים שאליו הוא רץ (אולי כעסים בלתי פתורים ביניכם יצרו מצב שהוא מתרחק וכו'- לא פירטת אולי כי אין מה לפרט או אולי כי "שכחת" או אולי כי את לא לגמרי מודעת לכל מה שקורה ביניכם).

דווקא במצבכם לא מבטלת טיפול זוגי יחד עם הפנייה שלו לרופא משפחה וטיפול פרטני.

גארוטה

New member
ואז החלטנו להתחתן...

למה?? מה גרם לכם להחליט להתחתן? אהבה? אני בניגוד לקודמיי לא קראתי אפילו את המילה אהבה בפוסט שלך. בכל אני חושבת שהפוסט שלך מלא חורים ואת לא מספרת את כל הסיפור.
כמה זמן הכרתם לפני החתונה?
האם גם קודם כשיצאתם הוא היה דבוק למשפחתו?
את עובדת או יושבת בבית ומחכה לא שישוב לשעשע אותך?
יש לך עיסוקים/תחביבים בלעדיו או שהכל סובב סביבו?
האם אפשר לעשות מאמץ משותף ולהתגבר על הבעיה הכלכלית והחובות?
הבעיה שלכם היא לא הפסקת הבילויים המשותפים... כמו שאת בטח יודעת, לבלות יחד אפשר גם בלי כסף . הבעיה שלכם היא קצר בתקשורת בשילוב תיאום ציפיות לקוי ועל זה את צריכה לעבוד. במקום לבוא בטענות לנסות להבין ממנו למה הוא בוחר לבלות את מרבית זמנו בלעדייך, לברוח לכדורגל, למשפחה, למחשב, לשינה במקום להיות איתך .
בהצלחה

אייבורי

New member
את רדומה

&nbsp
עניין זה דבר פנימי אצלך, כאשר תהפכי להיות אדם מעניין
הבן זוג אולי יצטרף או שתחליפי אותו באחד שיצטרף לעניין האישי.
שנית
כן חייתם כמו זוג צעיר בלי שום עול כלכלי, עכשיו אתם רוצים להיות גדולים
להחזיק דירה ולהיות עצמאים.
איך את תורמת למאמץ הזוגי כלכלי ?

למעלה