זוגיות פתוחה

jjaki

New member
זוגיות פתוחה

שלום לכם, מעניין אותי לדעת איך זה עובד אצלכם... כשמחליטים להפוך לזוגיות פתוחה, לאחר זמן מה וכשרוצים לחזור למונוגמיה אם זה ניתן לעשות? או זה נקודת מעבר ל"אל חזור" ? (משום מה אולי אחד מהם רצה להמשיך ושני מרגיש שלא מתאים) וכמו כן אשמח לשמוע את החוויות של זוגיות פתוחה והתמודדויות איתם. כי אני במערכת היחסים סגורה ועדיין לא מבין איך אפשר להתקיים בזוגיות פתוחה וזה מאוד מעניין אותי. אך מכבד כל אחד והבחירה שלו אין מה לעשות כרגע אני שמרן בכל מה שקשור לסקס ואני חושב שזה טוב לי עם זה. מצטער שאני כותב בלשון זכר וזה מ כוון גם ללסביות ולסטרייטים שקוראים כאן :) שבוע טוב ונפלא.

אתמולי דברתי עם תֵ-צוֹ-רוֹ

היכרנו את תֵצוֹרו לפני תשע שנים, בדיוק כשהוא וגרג הפכו לזוג. קנו ביחד בית עם גינה, והכל היה בסדר ונראה מצויין. גרג שמח לנסוע מעבר לאוקינוס עד יפן להכיר את העולם של תֵצוֹרו, שהיה זר לגרג עד אז, והאהבה פרחה. ואז כשנה לאחר מכן ראינו את גרג, עצוב ומהורהר, הוא סיפר לנו שתֵצוֹרו עזב אותו משום שהוא "צריך יותר חופש". הבית נמכר והחבילה התפרקה. עברו כמה חודשים וצור (כך אנחנו קוראים לו בקיצור, או בקיצורו
) הופיע עם ג'ים, גבר נאה וחביב וחכם. אני רואה אותם מדי פעם והם נראים מרוצים ביחד. אחרי שלא ראיתי את צור כמה חודשים, אתמול נתקלתי בו לבדו במועדון הגייז השכונתי. הוא חזר מנסיעת עבודה בחו"ל. שאלתי מה נשמע, והאם הוא עדיין עם ג'ים. כן, הוא אמר בחיוך רגוע, אנחנו כבר שש שנים ביחד, וזה הגבר שלי לכל החיים. איפה הוא עכשיו, שאלתי. אההה, אנחנו מרשים אחד לשני "לשחק" קצת לבד מידי פעם, זה עובד טוב בשבילנו. (כל דמיון לאנשים אמיתיים בסיפור הזה הוא לא מקרי. כולם באמת קיימים וזה סיפורם.) --- לא נראה לי שניתן לסובב את הגלגל לאחור. אחרי שהזוגיות נפתחת היא תשאר כזאת. אלא אם כן שניכם מחליטים מראש, לנסות לתקופה קצובה. ובאשר אליך אישית ג'אקי חביבי, על זה כבר נאמר: If it ain't broke, don't fix it למה לשנות משהו שעובד בסדר ושאתה מרוצה ממנו?

sidoni

New member
שבוע טוב....

ככה יש כמה סוגים של זוגיות פתוחה: 1. כ"א עושה מה שהוא רוצה ו....לא רוצה לישמוע לא רוצה לדעת ומבחינתי אל תישאל אותי גם!!!! 2. יום בשבוע, בחודש , בשנה פתוחח מי שבא בא ואיך שבא בניפרד כמובן.... 3.תמיד עושים מה שרוצים ולא מספרים. 4. עושים מה איך וכמה שרוצים ומחלקים חוויות. 5.מחפשים ביחד למה שרק אחד יהנה?!?! 6. 7. 8. ואני מאמין שיש עוד וריאצית..... אני מאמין שכשיש תיקשורת טובה מצליחים לשמור על דרך מכובדת ביחסים בין אם פתוחים סקסואלית, וין עם פתוחים ממקום של הלב ( ומאז חיו להם ביחד בעושר ואושר עד עצם היום הבא......)

אצל זוג נוסף - עוד ידידים שלי 12 שנים ביחד

הם התחילו ישר בהתחלה בזוגיות פתוחה. יצאו ביחד וחזרו עם סטוצים הביתה. וזה לא עבד. הם קינאו ורבו. אז הם התישבו וקבעו כללים (אני מושפע כאן מהסגנון של סידוני): 1. כשבא לך סקס בחוץ, אתה אומר לבן זוג: אני יוצא לסקס, ויוצא. 2. לא מביאים אף אחד הביתה אף פעם 3. חוזרים לישון בבית בשעה סבירה 4. לא "משוויצים" ומספרים איך היה ומי עשה מה למי.

yosef 30

New member
אני מאמין שכן

יש לי חבר שהוא בזוגיות פתוחה, אני חושב שמה שהוא היה רוצה זה לחזור לזוגיות אינטימית, אבל האגו אצלו ואצל החבר שלו לא מאפשר לאף אחד מהם לשבת ולדבר על הנושא. ואני יכול לומר לך שמצד אח הם נהנים ומצד שני יש שם סבל לא קטן. אחד מקנא לשני, אומנם הם הרבה לא רבים, אבל עצם העובדה שיש פחד שאחד ייאבד את השני, ויש קנאה זה לא שווה שום דבר. אני מאמין שמה שנפתח ניתן גם לסגור. כאנשים בוגרים ומודעיים אני מאמין שכן ניתן לחזור לחיקו של האחר ולהמשיך להנות מהביחד. מודעות, מודעות, מודעות
יוסף.

sidoni

New member
מודעות...מודעות...מודעות...

ישד דברים שעדיף לא לדעת אם הם לא פוגעים בך...או שכן?!

jjaki

New member
תודה על התגובות

מעניינות שקבלתי... אני כמובן ממשיך בזוגיות סגורה עם בן זוגי (טפו טפו טפו)

אני די מצטרף לכל מה שגיי40 אמר

וגם לזה של סידוני (יקירי מה שלומך אגב?). אם משהו עובד יופי אין טעם לנסות להרוס אותו. אני אישית לא רואה את עצמי בזוגיות פתוחה וגם כך הענק שאיתי. מצד שאני אנחנו יוצאים חודש וחצי, אולי אחרי 3 שנים או יותר נחשוב אחרת.

סקיוקר

New member
גם אני לא

רואה את עצמי חי בזוגיות פתוחה. ומקווה מאוד שבעוד 3 שנים תמשיך להחזיק בעמדתך הנוכחית.

למעלה