זוגיות עקרב - גדי

amir2510

New member
זוגיות עקרב - גדי

אני גדי יליד 1.1.73 וחברתי לשעבר 11.11.78 , אחרי שנה נהדרת וסוערת עם חוויות לכל החיים, היא החליטה שהיא צריכה להתחזק נפשית ולחזור לעצמה ולכן עלינו להפרד זמנית, כל זה קרה לפני חודשיים. אתמול כשנפגשנו היא אמרה לי שזה יהיה סופי משום שהיא כבר לא אוהבת אותי. אני מאוהב בה כשם שלא הייתי מעולם ומרגיש את ההפסד של חיי, זה ישמע פתטתי, אבל האם יש סיכוי שנחזור להיות ביחד?

epitaph

New member
תמיד יש סיכוי.....

וזה בכלל לא נשמע פתאטי...הסתבכת עם בת מזל עקרב ועוד התאהבת בה אז היית צריך לצפות להרבה כאב לב (מוזר, אני מזל עקרב והתאהבתי בבת מזל גדי...). בדרך כלל יש התאמה טובה בין גדי לעקרב...כגדי אתה מאזן את המזג העקרבי שלה... -עדי- מאוד עייף

לפעמים צריך לדעת לשחרר

ונראה לי שקשה לך, מה גם שהיא מעוררת את פחד הנטישה הידוע במה שהיא אומרת, ואז אתה הופך להיות `מאוהב` כפי שלא היית מעולם. כן, זה פחד הנטישה הידוע, אבל מבלי לזלזל בערך האהבה, הייתי ממליץ לך בכל מקרה לשחרר את המקום הזה ולתת לה ללכת, לפחות מלבך. מה שצריך לקרות יקרה, אתה יודע, וזו לא סתם פראזה : נראה לי שהגעתם לשלב בקשר, שבו כל אחד מכם צריך למצוא את דרכו שלו. סכוי שתחזרו ? ברור שיש, אבל מהמקום הזה - קודם כל לשחרר ומהר, לפני שאתה מחליט להפוך את זה לאובססיה שתהרוס גם את הזכרונות. לעשות עבודה רגשית אמיתית, להתאבל חודש חודשיים (אולי קצת יותר..) ולהמשיך הלאה.

למעלה