זוגיות על ה-

s h i r k u s h

New member
זוגיות על ה- ../images/Emo117.gif

מה הנושאים הכי בוערים בזוגיות שלכם כרגע- לטוב ולרע
כלומר דברים שמעסיקים אותכם, שמטרידים אותכם בזוגיות.
מה מקור הלהבה, לדעתכם, שמציתה את אהבתכם

1נעמונת

New member
הכי בוער? אוי , שלא נדע

מה שהכי מעסיק אותנו זה הכסף שאין, זה מעסיק את החלק המתקשר בינינו. אותי באופן אישי, מעסיקה הבעייה של: אני כבר לא אוהבת אותו, למען השם. מה לעשות?

היי נעמה

הפסקת לאהוב אותו בגלל הכסף? או בגלל משהו אחר? כמה זמן אתם יחד? חשבת ללכת ליעוץ?

1נעמונת

New member
הי ניקוי

לא בגלל כסף, כסף לא שווה להפסיק בגללו שום דבר טוב. בגלל שהזוגיות שלנו התחילה מאוד מורכבת ובעייתית, אבל חשבנו שנתגבר על כל הקשיים המאוד אובייקטיבים, שלא קשורים אגב לכסף, וטעינו. אנחנו יחד מעל עשר שנים. חשבתי על ייעוץ זוגי כמובן, הוא מסרב, נו, מה לעשות? נשאר לחייך על זה ולקבל את זה ברוח הכי טובה (צינית במקרה שלי, כי זה עצוב לי).

דברים בוערים?

מקור הלהבה שלנו היום? ההריון שלנו חיכינו לו כל כך שזה ממש הכניס עיניין לחיים. ונושאים בוערים אחרים הם:- שאני מתה למצוא דירה אחרת לגור בה כי בדירה הנוכחית יש לי אנרגיות ירודות מעט. כל ריח מפריע לי אין מספיק אור וכאלה. אני לא אטריד אותו בקשר למה שמפריע לי כי אני לא רוצה להציק לו פשוט אחפש דירה אחרת.

Miss פטל

New member
איזו שאלה מקסימה../images/Emo170.gif

מה הנושאים הכי בוערים בזוגיות שלכם כרגע- לטוב ולרע כלומר דברים שמעסיקים אותכם, שמטרידים אותכם בזוגיות. הנושא שהכי התריד אותנו בתקופה האחרונה זה איך נשרוד אם הייתי נכנסת להריון, מתעסקים המון במחשבות של לחסוך כסף ללימודים. בזוגיות אין (טפו טפו טפו) משהו שמטריד אותנו.
מה מקור הלהבה, לדעתכם, שמציתה את אהבתכם? העדינות שלנו אחד כלפי השני, שאוהיבם להיתחבק המון ואומרים אחד לשני כל הזמן שאוהבים ומילות חיבה. חוגגים ביחד כל תאריך אפשרי, אוהבים לפנק במתנות. שנינו רומנטיים וקיצ'יים כאלה

ענתי 10

New member
כסף כסף כסף, משכנתא,

הסידור לילדים אחרי הצהריים (בדר"כ יותר כאב ראש שלי) סידור לילדים לשנה הבאה התעסקות כמעט אובססיבית במצב חשבון הבנק
מה מקור הלהבה?? לא כ"כ יודעת לשים אצבע על משהו אחד... נכון לעכשיו לא יודעת בדיוק מאיזו סיבה אני פשוט מאוהבת בו מחדש, כמו לפני 6 שנים

g u r a

New member
זוגיות על המוקד../images/Emo4.gif

הנושא הכי בוער...הכל סובב סביב ה
... הקניה של הבית.שיפוצים, תכנונים, החלום - והתנפצותו!! ((ואותי אישית..שיפור התקשורת ביננו)) מקור הלהבה...הביחד..השגרה היומיומית, והילדים!

למעלה