זוגיות מעורבת

זוגיות מעורבת

אתם מכירים בחורה ערבייה שיוצאת עם בחור יהודי, או שרק המצב ההפוך (ערבי עם יהודייה) קיים?

שנסון

New member
../images/Emo41.gifכן

ב 95% הבחורה בדרך כלל מגיעה מבית מפורק(בעיות משפחתיות)

זה מזכיר לי מאמר שקראתי לפני מספר

שנים על ספורי אהבה בין ערבים ליהודים. הטענה של המאמר שכל הדמויות של היהודי או היהודי שמתאהב בערבי או ערבייה סובל מפגם מוסרי כלשהו. זה נשמע לי כל כך לא נכון וכל כך שטחי. האם בוחרים במי להתאהב? האם העובדה שהבחור הוא יהודי מונעת אהבה? זה נכון שמעטות שמעיזות ויוצאות עם יהודי באמת. אולי משום שהמשפחה מפורקת הן כן יכולות להרשות לעצמן. הרי המשפחה המסורתית נגד נישואי תערובת ובמיוחד נגד נישואי בת ליהודי רחמנא לצלן.

מעניין

רק נשים מבית מפורק מסוגלות להתאהב ביהודי נראה לי שהאבחנה שלך די מוזרה

שנסון

New member
../images/Emo41.gifנא לדייק

קודם כל אמרתי 95%... אז יש עוד 5% ואת הסיבה תמצאי בהודעה של שמיים

יש משהו במה ששמים אמרה

אני לא יכולה להתאהב במישהו שאינו דובר ערבית כשפת אם דרושששששששש ערביייייייי

nikkey

New member
זו לא היתה האבחנה.בחורה

מבית הרוס יכולה להרשות לעצמה לממש את אהבתה. עכשיו הבנת?

הבדואי

New member
לא מכיר בחורה ערבייה שיוצאת עם

יהודי, אך מכיר המון בחורות יהודיות שיוצאות\התחתנו עם ערבי. לרוב, ירצו בנות ערביות לשמור את זה בסוד ואולי זה הסיבה ש"אין" כאלה.

יש כמה זוגות כאלה בארץ

מסכים עם שנסון בחלק ממה שאמר , ויש כאלה שהמשפחות שלהם ליברליות ופתוחות בהקשר של הנושא הזה אז כן מרשות , עד שזה יהיה בחס שווה עם ערבי+יהודיה יזרמו הרבה מים בנהר , השמרנות של החברה הערבית עדיין מקשה , והמבט העגום של החברה היהודית הינו מרתיע , אבל זה עוד יקרה

aymanzt

New member
השמרנות של החברה הערבית עדיין מקשה

וטוב שכך.... אני לא מכיר אף וזג של ערבייה ויהודי.. אני מכיר שניים שלושה מקרים בהם ערביות היו עם יהודים בקטע של סטוץ.. אבל אלו בחורות שהיו מוכנות באותה מידה גם להיות גם עם קדאפי ביום תסרוקת רע.... אני חושב שביום ערבייה תהיה עם יהודי תהיי זו בבחינת המסמר האחרון בארונו של (אין מילה כזאת בעברית كرامه) השמרנות שהייתה לנו כערבים.. אבל מבחינתי אם תשאלו אותי אז דעתי היא ככה : תעשו אהבה ולא מלחמה! (אני יודע שזה נוגד את כל מה שאמרתי ... חחחחח)

מכירה שני זוגות כאלו...

אחת מוסלמית ואחת נוצרייה לשתיהן בעלים יהודים.. שהתאסלמו.. ולחילופין.. כנראה התנצרו.

נו באמת... וערבי שבקשר עם יהודייה

מותר? הצביעות שלנו מגיעה לשיאים בלתי אפשריים כבר. מה ההבדל? (חוץ מאולי הדת האיסלאמית שאוסרת נישואי מוסלמית עם לא מוסלמי, אבל את זה אפשר לפתור על ידי התאסלמות). אז בחורים ערבים "חוגגים" עם יהודיות חופשי. ולבסוף אומרים שאם ערבייה יוצאת או מתאהבת עם יהודי נגמר הכבוד. ומי אומר את זה? גברים שקרובים לחברה היהודית שנהנו ממנעמי נשיה (וסטוציה). לא? נ.ב: אמירות כאלה מתאימות בעיניי לימניים ולכל שונאי הזרים. הסיבה היחידה לכל האמירות האלה היא גזענות ושובניזם. שניהם מגעילים בעיניי.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifעמית ..

זה שיעור בערבית שפספסת אני "אסביר" לך אחר כך

למעלה