זוגיות לזמן קצר

מזל חי

New member
זוגיות לזמן קצר

בעצם חשבתי רבות על הזמן שאין לי לזוגיות. תאכלס אין לי ממש זמן. פעם היה זה משהו שמעסיק לי את החושים בכל שניה של היממה. הרבה געגוע הרבה מחשבה והרבה עשיה בנושא. היום כשאני מסתכלת על הזמן שאין לי אני ועל הזמן שגם אין לבן הזוג אני מברכת. סליחה אם זה נשמע צורם. אבל מי צריך בן זוג בכל שניה של היממה? מי צריך הודעות בכל שעה או שיחה ארוכה בכל ערב? פתאום אין לי זמן לנשום. וגם כשיש לי זמן מאוד חשוב לי לחלק אותו בין מכריי כולם. בין אהובי החשובים שהם בניי. וכמובן משפחה קרובה ואהובה. כשיש לי זמן נוסף אז אני נהנת לשבת לקרא עוד דף בספר או להנות מסדרה מצחיקה בטלויזיה. כשהזמן כל כך עמוס בכל טוב. אפשר אפילו לחשוב שאין זמן לבן זוג. מה שעכשו מתברר לי כשגוי לחשוב. כי דוקא עכשו זה הכי בריא לחשוב בזוג. הרעיון שצריך ליפול גם על האדם הנכון. שיודע להרפות כשצריך ויודע להצמד כשבאמת צריך. אויר כבר אמרתי? צריך אויר לנשום יחד ולחוד... עושה לי מאוד נעים..
(סתם היו לי כמה דקות נוספות לקשקש
)

רות 2

New member
סימן שאת עסוקה ב ............

העשרה עצמית בתחום מסויים .. מילוי מצברים בתחום אחר .... ותחום כזה או אחר יכולים להיות קצת בהמתנה...... וזה גם יבוא לך במתנה .... לכל דבר יש עת משלו....

מזל חי

New member
אני מאמינה

שגם בזמן חשוב הקצב אז אפשר להגיד: בקצב הנכון בזמן הנכון

בדיוק היום

שוחחנו(במסנ'גר שלא להרגיש חלילה לחוד גם במשרד
) על מצבנו הזוגי "העגום"
איך מכל האין זמן, כל מה שאנחנו רוצים זה רק להיות יחד. ואת צודקת זה "נורא" בייחוד לאור העובדה שאנחנו לפחות יום יומיים יחד
דף מ
מזמן לא ראיתי(לונורא זו תקופת
הסרטים) וטלויזיה נועדה פה רק לרבעיית הבנדיטים שלנו כל הרעיון זה "ליפול"... על האדם הנכון (לך!) ואוויר? רק הוא עושה לי הכי נעים וקריר בחוצ הרבה פיח את יודעת ומזגן גורם לי להיצמד לפוך(כל השנה) כך יוצא מזליקה שלכל אחד /ת יש את הזווית המיוחדת שלו לראות/להרגיש את הדברים המאוד מאוד בפנוכויים שלו... גם אני בדקות של קשקשת. איזה כייףףףף

יערית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לי ולעצמי גם אפשר?אנחנו זוג נפלא

מזל חי

New member
הפוך עדין כאן

סתם בגלל שאני סובלת מקור כל השנה כשאני ישנה
לא התכונתי חלילה שקשר זוגי צריך להיות מרוחק. גם לא התכונתי שצריך להתרחק. רק חשבתי שנעים יותר שיודעים איך להתמזג. לכן גם מסכימה איתך כפי שכתבת "האדם הנכון המתאים לך" טוב זה עדין בבדיקה
שלא יובן לא נכון אני בהחלט לא מסתגרת לי בחדר נהפוכו..אני עמוסה גם בתחום הבילוי..ללא הגדרה מהו בילוי
.

אריה6

New member
only you

כמה חסרת ביטחון עקרבים עוקצים רק כשהם מיתגוננים בכל מיקרה נעקצתי על ידך עקרבית שלי...............

מזל חי

New member
אריה אריה אריה

לאחר ששלחת לי מסר ועניתי בנדיבות. אני מבינה שאתה קצת עצוב שלא החייגתי לאחר המסר הנוסף שלך. צר לי מר בחור. אין לי מושג מי אתה שכועס על העקרביות שבחייך. מה שבטוח אני לא הייתי אחת מהן. אני לא מתגוננת ובטח לא חסרת ביטחון אתה בטח יודע (מומחה למזלות שכמוך) אין לי מושג היכן ראית בהודעתי האישית על עצמי עקיצה..אבל זה שלך מותר לך.

אני בדיעה

שמה שצריך לקרות קורה בזמן הנכון לו. ואם זה מה שאת חושבת, סימן שזה הכי נכון לך. לפעמים הלבד הזה עושה לנו כל כך טוב, ומכין אותנו למה או למי שבאמת צריך להיות לצידנו.

מזל חי

New member
מרגיש לי

שלצאת מהלבד בעדינות זה משאיר טעם טוב לבאות.. אוי כמה טוב לי

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo13.gif

זה בערך כמו לשמוע מצמחוני על טעמו הטעים של הבשר
חכי חכי שתתאהבי...

מזל חי

New member
../images/Emo6.gif אחלה משפט

פעם חשבתי שלא בעיה להתאהב היום אני מבינה שהבעיה זה שרק מתאהבים אני משערת שכשאוכל לאהוב ולהיות נאהבת ולא רק להתאהב זה יהיה באמת כמו בשר עסיסי שמתבשל אט אט על האש

מזל חי

New member
הדבר היחידי שעלה לי בראש

זה אפילו חדרים נפרדים אבל זה מתאים לי לתקופה זו של חיי אומרים אל תגיד ואל תתחייב אז "מחר" אולי גם ארגיש אחרת

n o g a1

New member
"אין לי זמן"

זה אחד המשפטים הכי נפוצים שאנו אומרים לעצמינו. "אין לי זמן" לספורט. "אין לי זמן" לקרוא. "אין לי זמן" לעצמי. "אין לי זמן" להכין לעצמי אוכל בריא. "אין לי זמן" לזוגיות. אין לי ואין לי ואין ז מ ן מתי יהיה לי? מעניין... הופס , התפנה לי זמן , עכשיו אוכל להתפנות לזוגיות. העניין הוא לאזן את הזמנים . אף פעם זה ממש הזמן הנכון ותמיד זה הכי נכון שבעולם - פרדוקס.

למעלה