זוגיות חונקת?

מי רוצה אני אחנוק אותו ?../images/Emo8.gif

|וואלה כל כך נכון בקשר לזוגיות שמתחילה באינטרנט מניסיון באמת כל הקשרים שמתפתחים באמצעות האינטרנט, ושיחות מרובות שגולשות לתוך הלילה, שעות ועוד שעות... בסוף נפגשים ובאמת אין מה לאמר או שפתאום כל האשליה מתנפצת פצצה|. ולגביי הלחנוק
כן אומרים האהבה לפעמים חונקת... צריך ללמוד לתת מרחב אחד לשני לא להכנס לוריד כמו שאומרים. גם אני לפעמים הרגשתי בזוגיות שהייתה לי שהייתי חנוקה ועקב זאת חנקתי בחזרה בלי לשים לב, כל הזמן "רדפנו" האחד אחריי השני עם טלפונים ... סתם מיותר לפעמים הפחד הזה של עונה לא עונה מה קרה? למה כבוי הפלאפון מה הוא עושה למה לא עונה? ואינטרנט בכלל... צריך לדעת מתי לעשות STOP אני לפעמים גם לא יודעת ולכן מקווה שאולי הפעם יהיה את האדם שידע לעשות זאת טוב ממני, ואז אולי נדע יחד לא ללחוץ ולחנוק אלא באמת לאהוב כמו שצריך בלי לחשוש ולחשוד, לסמוך האחד על השני לתת גם זמן איכות לבד כל אחד עם עצמו ואז ...אולי רק אז להגיע לזוגיות הנכונה שאותה לא היה לנו בעבר. מישהו כבר אמר ומישהו כבר כתב אבל רק היום מישהו במקרה הסביר לי את המשפט הזה כל כך יפה ש...."רק אהבה מביאה אהבה"

רעיון מאוד רעיוני איך לא חשבתי ...

על זה ? מזכיר לי איך אומרים לגבר לפעול.... קודם תגיד לאשיתך שאתה מסכים איתה והיא צודקת ואחר כך תגיד ותראה לה מי הגבר....

זה את אומרת!

וכלל לא כוונתי ומשום שתמיד יש חלוקי דעות עדיף לסיים עם מה שמסכימים ולהניח בצד ואח"כ להתדיין על מה שלא מסכימים בצורה אובייקטיבית ללא קשר לגבר או אשה

נו קובי

אז אולי במקום להתווכם אם כן או לא מסכימים תספר לנו מה דעתך? ובכלל אולי זה בגלל ששכחתי להגיד לך ברוך הבא?

דעתי פשוטה

לגבי הכירות דרך הרשת לא אתייחס מפני שבדבר זה יש חלוקי דעות האם זה טוב או לא לגבי המחנק בין איש לאשתו מסכים לחלוטין והבעיה נוצרת מתוך תלות או קנאה של אחד מבני הזוג

זוגיות כתוצאה..בנגוד לזוגיות כרעיון

כשהזוגיות מבוססת על אהבה ובחירה חופשית יש לה יכולות מסוימות, כשהיא לעצמה הרעיון, זה ספור אחר, כשהזוגיות ממלאת חללים, מטפלת במיסביב, לוחצת ידים לסימטומים, אז סביר שהיא גם תחנוק או תעיק על צד אחד לפחות, זוגיות זה לא נחמד במיוחד כשזה בא ללא אהבה, זה תור למקלחת בבוקר, זה לראות אנשים ברגעים הפחות זוהרים שלהם, זה לסבול את השני מתוך עסקה, זה להדחיק ולקבור רגשות ותחושות. זה לתת לחים לחלוף ליד, לרוב זה גם היכולת להאשים מישהו אחר במצב שלך. לא כיף גדול הזוגיות. לא כיף גדול להתפשר כדרך חיים,רק האהבה ממלאת זאת ביכולות אחרות...רק היא מסוגלת למלא את הזוגיות בתכנים אחרים, דאלוג אחר, לוותר, ללא הקרבה. לתת, ללא משא או מתן. להרשות לעצמך לחיות...ללא הצורך להעניש את עצמך ואת סביבתך...

עוף כנף

New member
על נייד ובגידות

ברפרוף... הכתבה כל כך מדברת אלי.... (ועלי???) הסימנים הראשונים לבגידה... כשבן הזוג, שבדרך כלל זמין בנייד... זה שתמיד העדיף שאתקשר אליו לנייד במקום למקום העבודה, * פתאום מנתק את הפלאפון לפרקי זמן של שעה-שעתיים, * כשבן הזוג מקבל שיחות בפלאפון ויוצא מחוץ לבית כי "הקליטה לא טובה" (ואני דווקא קלטתי אותו די מהר...), * כשהוא מדבר פתאום בחדר השרותים והמים זורמים בעוצמה..., * כשהוא מגיע הביתה ומדבר בדבורית, ודלתות הרכב נעולות... * כשהוא שומר על מרחק פיסי מבת הזוג כשהוא מדבר בפלאפון... * כשהוא מקפיד לא לנטוש את הפלאפון ולו רק לרגע.. * כשהוא קופץ ע"מ שלא אענה לפלאפון אם הוא חס וחלילה נטש אותו לכמה דקות...

למעלה