זוגיות חדשה

זוגיות חדשה

שלום לכולם,
אני יוצא עם מישהי שבועיים. האהבה פורחת..אנחנו מבני30 והמטרה רצינית. יש לה "ידיד"(הכירה לפני חצי שנה מאתר הכרויות והקשר בניהם לא התפתח בעבר כי הוא היה נעול רגשית על מישהי אחרת. היא זיהתה. מאוד רצתה. הוא היה כנה..) ובכל זאת פיתחו קשר ידידותי ונפגשים על בסיס קבוע, בעיקר אצלה בבית, לבד. לדבריה אין מגע כלל, רואים טלויזיה, אוכלים יחד וכו'.. בשיחתנו האחרונה שאלתי אם הוא יודע עליי, והיא אמרה שלא(!!) הבעתי קנאה ואפילו ביקשתי להצטרף ולהכיר.. היא הופתעה ולא אהבה את הרעיון. אני יודע שמקומי כרגע מוגבל ואני אמור לזרום(ולשתוק) אם אני רוצה להמשיך בקשר בשלב זה, אבל בכל זאת, זה מפריע-- במיוחד שהיא שיתפה אותי באחת הפגישות (לשאלתי על חוסר אמינות שלה בזוגיות ואם בגדה) אמרה שהיה לה מצב שזרמה (מעט?!) עם ידיד שהיה אצלה בבית - בזמן שהייתה בזוגיות שנה.. ולא סיפרה מעולם על המקרה אלא התרחקה מהידיד.. חבר'ה אני מבין שיש כאן סכנה!! מה לעשות

היא יודעת שזה מפריע לי - זאת הפגישה ה-2 שלהם

היא שמעה את דעתי - היא יודעת שזה לא בסדר להיפגש איתו לבד בבית - ובכל זאת נפגשה!! טוענת שיש בניהם קשר חברי, הוא מלמד אותה כלמיני טיפים מהתחום של העבודה שלו..למה היא לא סיפרה לו עליי!!

תחתוך.

זה הזמן, אתם יותר מבני 30. הוא תקוע אצלה בחיים ומעכב אצלה זוגיות נורמלית.
אתה לא חייב לה כלום אחרי שבועיים וגם היא לא לך. היא כנה איתך מספיק ואומרת שהיא לא סיפרה עליך אליו כדי לשמור את שניכם בתנור ולא לשרוף אף עוגה שאפשר לרקוד עליה.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
הייתי חותכת

לא בחורה רצינית...מה זה יש מצב שהיא "זרמה" איתו?!..או שכן או שלא...

ולמה בכלל להגיע למצב ש"יש מצב"...אם היא רוצה אותך והיא בת 30 ואתה בן 30 אין פה מקום למשחקים מה זה הקקי הזה (סליחה על הצרפתית)
היא לא ילדה בת 20 יש לה מושג טוב מאוד מה היא עושה כמה ומתי ולמה...אני בטוחה שהיא יודעת שלהגיד לך שהיא לא רוצה שתפגשו זה מעלה נורה אדומה ושריפה כשהיא אומרת ש"שיש מצב שזרמה איתו"...כנראה שהיא לא רצינית לגביך ומחפשת להשתובב עם אחרים..לא אומרת שלצאת זה חתונה קתולית חלילה , אבל יש כבוד מינימלי עבור הבן אדם שאיתו יוצאים. להיות מעורב באקטים מיניים עם בחור אחר בזמן שאת התחייבת לצאת אקסקוליסיבית עם מישהו זה לא לעניין במיוחד כשהיא יודעת שזה מפריע לך...

חפש לך מישהי שרוצה להיות רצינית בעניין שלך

שלום

אדם צריך להיות לטובת אושרו עם כל האנשים שהוא אוהב. אני מציע שתנסה לדובב אותה לדבר אתך יותר על הידיד, לשתף אותך במעשיהם המשותפים ותסביר לה שזה יתרום לחברות שלכם כי זה חלק מחייה וחשוב לשתף את החיים הרגשיים בקשר. אולי אחר כך היא גם תסכים לקבוע פגישות משותפות אתה, אתך ועם הידיד. אז תרגיש יותר בטוח.

supersonic777

New member
זה הקטע הכי מרגיז בתחילת קשר במקרה כזה...

דעתי, בעניין,תן לזמן לעשות את שלו,מצד אחד,מצד שני,אם היא איתך,מה היא עושה איתו?
&nbsp
&nbsp

GeJuFan

New member
בלי לפגוע אבל..

אתם בקושי שבועיים ביחד.. זו אפילו לא מערכת יחסים אלא רק עוד שלב הדייטים (אני לא אתפלא אם לא נפגשתם יותר ממספר פעמים מועטות ושלא קרה כלום מלבד אולי נשיקה) אתם עוד רק בשלב הסופר סופר ראשוני של הקשר..
אין לך, לא עכשיו וגם לא בעוד שנה להגיד לה אם מי מותר לה להיפגש או לא!

וזה שהיא זרמה (הגדר זרמה? היא נישקה אותו? המתזמזה? עשתה סקס? האם היא שיתפה איתך מה קרה לפני כן?- האם הם היו שיכורים? אולי היו סיבות נוספות למה שעשתה שהיא לא שיתפה אותך?!!) לא אומר כלום.. כולנו עושים טעויות לפעמים. והנה היא גם אמרה לך שאחרי המקרה היא בחרה להתרחק מאותו ידיד בשביל לא לפגוע יותר במערכת היחסים.

אז מה אם היא פגשה את הידיד דרך אתר היכרויות, כנראה שיש ביניהם מספיק במשותף והם חיבבו אחד את השנייה מספיק בשביל להבין שיש כאן מכנה משותף לחברות (מה לאף אחד מהאקסיות שלך לא היו חברים גברים?)
ואז מה אם היא לא סיפרה לו? אני בד״כ לא מספרת מיד לבני משפחה וחברים שאני יוצאת עם מישהו. לא כולם רצים לשתף עם כל העולם על חייב האהבה שלהם..
אתם בסה״כ שבועיים מכירים אחד את השנייה.

לומר לך את האמת? אני מסכימה עם האחרים, תחתוך. לא בשבילך אלא בשבילה. נקרא מההודעות שלך שאתה סופר חסר ביטחון, והרצון שלך להגיד לה לא להיפגש עם החבר מראה על רצון כלשהו לשלוט בבת הזוג... זה לא עובד ככה אדוני.

או שתקבל את העובדה שהידיד הוא חלק מהחיים שלה והוא היה שם לפניך! או שתחתוך.

unicornus

New member
תחתוך ומהר

לקחה מישהו שיז*** אותה ועוד אחד לז** לו את השכל
סטייל הידידה הקרובה שלה
שלח אותה

אתה מצפה ממנה שתנתק איתו את הקשר בשבילך,

אבל אתם רק שבועיים ביחד. זה לא נראה לך קצת מוגזם?
אפילו בשלב הרבה יותר מאוחר אין לך ממש זכות לדרוש ממנה לנתק קשר עם אנשים בחיים שלה ולא משנה עד כמה זה מפריע לך.
אתה יכול להגיד לה שזה מפריע לך, ואם היא בוחרת להישאר עם אותו בחור בקשר זה עניין שלה, ואתה מוזמן ללכת אם לא מתאים לך. אף אחד לא מכריח אותך להמשיך לצאת איתה.

הבנות אומרות אין זכות עקב השבועיים בסה"כ ובצדק

אבל אם בחורה היתה במקומו היא פשוט היתה חותכת בלי לומר כלום
אפילו לפני השבועיים, מאותה סיבה.

וזו זכותן כמו שזו זכותו לסיים את זה...

אם לא מוצא חן בעיניו הוא מוזמן ללכת, אבל הוא לא יכול לבוא אליה בדרישות כמו שהיא לא יכולה לדרוש ממנו לנתק קשר עם ידידה שלו.
אפשר להסביר שזה מפריע, אפשר לקום וללכת, אי אפשר לבוא בדרישות.

אין כאן דרישה ואין כאן קשר אם זה לא ידיד

אלא מישהו שמעבר לידיד אפלטוני. אתן מצפות שמישהו ישב וישתוק כשמישהי
רוצה לשמור על האש יותר ממחזר אחד, יום האישה או לא- זה...לא!

כמו שכתבתי, לא מחזיקים אותו בכח...

אם לא מתאים לו, שיחתוך וזהו. היא אומרת לו שזה ידיד ושזה אפלטוני. אם הוא לא מאמין לה ולא נוח לו עם זה, שיחתוך...

אבי519

New member
אם אתה רוצה לזרום עם מצב של בגידות הדדיות סבבה. אם לא חתוך!

לדבר איתה על זה... אבל לפני כן יש כמה דברים שכדאי לעשות

אהלן,
&nbsp
אני בעד שתיקח זמן לשבת עם עצמך ולחשוב לאן אתה רוצה שהקשר עם הבחורה יתקדם.
אני מבינה שאתה מעוניין להמשיך את הקשר, את זה אפשר לקלוט בבירור ממה שכתבת, וזה צעד חשוב להתייעץ ולבקש עזרה, בחרת לא להישאר עם התסכול שאתה חווה לבד וזה מביע אומץ וכנות. אז השאלה שיכולה להישאל היא - *איך* אתם ממשיכים מכאן?
&nbsp
לא בהכרח שאתה מחוייב לשתוק כרגע ולקבל את המצב כמו שהוא.
אני חושבת שכדאי שתגבש עבור עצמך כמה נקודות חשובות של דברים שאתה חושב ומרגיש לגבי הקשר שלכם וגם לגבי החששות שלך - דברים שהיית רוצה שהיא תדע, גם אם על פניו זה לא משהו שבד"כ היית נוטה לומר לבחורה.
&nbsp
כדי לעשות את זה, כדאי לקחת כמה ימים שקטים יותר, קצת להתרחק מהסביבה כדי להתחבר לעצמך ולשמוע בצורה יותר בהירה מהן המחשבות שמתרוצצות לך בראש - אולי אפילו לכתוב אותן על דף. זה יאפשר לך להרהר על הדברים, על הקשר, לקלוט ממה אתה מפחד ולהבין מה היית רוצה לומר לבחורה - כך להבין מה היית רוצה שהיא תדע שאתה מרגיש.
&nbsp
אחרי הצעד הזה, השלב הבא זה להזמין אותה לשיחה בנושא. לספר לה. אני חושבת שלהיות חשוף זה דבר אמיץ לעשות, ובעיניי מביא לקירבה ואינטימיות לטווח הרחוק. יכול להיות שהתגובה שלה תפתיע אותך. מה שבטוח - אתה תלמד משהו מהדרך, לא משנה מה תהיה התוצאה.
&nbsp
&nbsp
אם יש לך שאלות או התלבטויות נוספות, אתה יכול לדבר איתי בהודעות פרטיות או פשוט להרים צלצול -
054-7536323
&nbsp
רעות
יעוץ וטיפול רגשי בעזרת פרחי באך

gil brand

New member
ומה עושים כשאין מילים?

נקודה למחשבה כאן - מילים שאני מכיר
בהצלחה

למעלה