SwallowedInTheSea
New member
זוגיות חדשה
וראשונה.
אני בת 24, יש לי חבר מזה כשמונה חודשים
אוהבים מאוד ופתוחים מאוד. אתמצת ואומר שאין בעיות מתחת לפני השטח,אין לנו מספיק פזמ לזה
הוא הראשון שלי,שוכבים כמה חודשים..
מבחינת מה שמושך אותנו,תנוחות,פנטזיות,אנחנו מאוד מתואמים.
יש משיכה עצומה,אוהבת כל דבר שקשור לגוף שלו
וסקס זה הנושא האחרון שחשבתי שתהיה לי איתו בעיה. באופן כללי לא רק ספציפית איתו.
תמיד הייתי בחורה מינית,מאוננת מגיל מאוד צעיר
עם השנים התחלתי גם לצרוך פורנו והגילטי פלז'ר שלי היה גם להתכתב עם גברים באינטרנט.
אז מאז שאנחנו ביחד,אין לי את הצורך בפורנו ובהתכתבות יותר.
אבל עם האוננות לא הפסקתי. כמעט כל יום. אני לא יודעת אם זה תמיד מתחיל מזה שאני חרמנית או כי זה הרגל.
בכל מקרה,תמיד חשבתי שזה משהו שיועיל לי בחיים,שאני די מכירה את הגוף שלי למרות שלא חקרתי לעומק והכל די מונוטוני בעבודה העצמית שלי.
בפועל..
התחלנו לשכב. לקח הרבה זמן עד שהצלחנו,לא רעדתי מפחד אבל פיזית כאב לי נורא.
גם אחרי כמה חודשים עדיין כואב לי כשהוא חודר. לוקח לי כמה דקות עד שהעסק נרגע וזה משתפר אבל גם כשיש הנאה הגניחות שלי תמיד מלוות בכאב.
אני רטובה,יש פורפליי, לעיתים גם מבאס אותי שאני לא יכולה לוותר על הפורפליי כי לא תמיד בא אבל טכנית אני פשוט לא מתמודדת עם הכאב שיש בהתחלה.
לפעמים גם אחרי שה"פקק" משתחרר ואנחנו מתקדמים עם האקט, פתאום באמצע חוזר שוב לכאוב לי,אני פשוט לא נהנת..
אנחנו לרוב גם עם חומר סיכה ועדיין בהתחלה נורא כואב לי.
יכול להיות שהוא יחסית בעל ציוד מכובד ואני מנגד יותר צרה אבל הבנתי שהנרתיק הוא שריר שמתרחב ומתכווץ. ותיארתי לעצמי שהדברים ישתנו אחרי כמה זמן שאנחנו שוכבים. וזה לא ככה..
אני לא יכולה להגיד שאני נהנת מחדירה ליותר מכמה רגעים. על גמירה כמובן שאין מה לדבר.
למה פתחתי את ההודעה בציון הפרטים על המיניות שלי?
כי כל זה נחתך לי בחצי.
אנחנו לא נפגשים כל יום ועדיין כשאנחנו נפגשים אני לא עפה עליו כמו שחשבתי שיקרה.
אני נרתעת מהכאב, נרתעת מהתרחיש שאני כבר צופה שיקרה-מנסים,כואב לי,מפסיקה,אני מרגישה לא נעים ששוב שנינו מתבאסים, עינוג ידני או אוראלי ונגמר.
נכון,יש הרבה אופציות מעבר,אבל אני לא רוצה לוותר על זה..
יותר מטרידה אותי העובדה שאין לי חשק בגלל זה.
וכשאהיה בבית אני כן אלך לאונן.
וכשלא ניפגש שבועיים אני כן אסמס לו הודעות מחרמנות ואפנטז עליו.
אבל ברגע האמת,לא בא לי שום דבר.
חבר שלי באמת תומך ומרגיע ולא לוחץ אבל מבואס מהעובדה שאני לא יוזמת.
אני כן אוהבת לפנק אותו, מאוד נהנת מלרדת לו,מתחתי גם את הגבולות שלי בתחום הזה,אבל לא ממש יוזמת ומפשיטה אותו כזו שמתחילה את האקט..
שכחתי לציין שאני כן גומרת איתו. כשהוא עושה לי ביד. מירידה פעם אחת.
אבל כשאני מאוננת הגמירות שלי חזקות יותר.
אני לא מתביישת לכוון אותו ועדיין לא מצליחה לכוון מספיק,כנראה שאני לא משוחררת לגמרי במאה אחוז אבל כן משהו זז שם..
בקיצור,כל אלו משאירים את הסקס שלנו ברמה לא משהו.. אני לא יודעת איך אפשר להרים את המצב,איך אפשר להתקדם, נכנסתי למין גלגל כזה שזה לא עובד ולכן אני נמנעת מזה
אנחנו אומנם לא הרבה זמן ביחד ועדיין חוקרים אחד את השני
אבל נורא רוצה לשפר את המצב..
ההודעה שלי קצת יצאה מבולבלת
אבל אשמח לעצתכם..
וראשונה.
אני בת 24, יש לי חבר מזה כשמונה חודשים
אוהבים מאוד ופתוחים מאוד. אתמצת ואומר שאין בעיות מתחת לפני השטח,אין לנו מספיק פזמ לזה
הוא הראשון שלי,שוכבים כמה חודשים..
מבחינת מה שמושך אותנו,תנוחות,פנטזיות,אנחנו מאוד מתואמים.
יש משיכה עצומה,אוהבת כל דבר שקשור לגוף שלו
וסקס זה הנושא האחרון שחשבתי שתהיה לי איתו בעיה. באופן כללי לא רק ספציפית איתו.
תמיד הייתי בחורה מינית,מאוננת מגיל מאוד צעיר
עם השנים התחלתי גם לצרוך פורנו והגילטי פלז'ר שלי היה גם להתכתב עם גברים באינטרנט.
אז מאז שאנחנו ביחד,אין לי את הצורך בפורנו ובהתכתבות יותר.
אבל עם האוננות לא הפסקתי. כמעט כל יום. אני לא יודעת אם זה תמיד מתחיל מזה שאני חרמנית או כי זה הרגל.
בכל מקרה,תמיד חשבתי שזה משהו שיועיל לי בחיים,שאני די מכירה את הגוף שלי למרות שלא חקרתי לעומק והכל די מונוטוני בעבודה העצמית שלי.
בפועל..
התחלנו לשכב. לקח הרבה זמן עד שהצלחנו,לא רעדתי מפחד אבל פיזית כאב לי נורא.
גם אחרי כמה חודשים עדיין כואב לי כשהוא חודר. לוקח לי כמה דקות עד שהעסק נרגע וזה משתפר אבל גם כשיש הנאה הגניחות שלי תמיד מלוות בכאב.
אני רטובה,יש פורפליי, לעיתים גם מבאס אותי שאני לא יכולה לוותר על הפורפליי כי לא תמיד בא אבל טכנית אני פשוט לא מתמודדת עם הכאב שיש בהתחלה.
לפעמים גם אחרי שה"פקק" משתחרר ואנחנו מתקדמים עם האקט, פתאום באמצע חוזר שוב לכאוב לי,אני פשוט לא נהנת..
אנחנו לרוב גם עם חומר סיכה ועדיין בהתחלה נורא כואב לי.
יכול להיות שהוא יחסית בעל ציוד מכובד ואני מנגד יותר צרה אבל הבנתי שהנרתיק הוא שריר שמתרחב ומתכווץ. ותיארתי לעצמי שהדברים ישתנו אחרי כמה זמן שאנחנו שוכבים. וזה לא ככה..
אני לא יכולה להגיד שאני נהנת מחדירה ליותר מכמה רגעים. על גמירה כמובן שאין מה לדבר.
למה פתחתי את ההודעה בציון הפרטים על המיניות שלי?
כי כל זה נחתך לי בחצי.
אנחנו לא נפגשים כל יום ועדיין כשאנחנו נפגשים אני לא עפה עליו כמו שחשבתי שיקרה.
אני נרתעת מהכאב, נרתעת מהתרחיש שאני כבר צופה שיקרה-מנסים,כואב לי,מפסיקה,אני מרגישה לא נעים ששוב שנינו מתבאסים, עינוג ידני או אוראלי ונגמר.
נכון,יש הרבה אופציות מעבר,אבל אני לא רוצה לוותר על זה..
יותר מטרידה אותי העובדה שאין לי חשק בגלל זה.
וכשאהיה בבית אני כן אלך לאונן.
וכשלא ניפגש שבועיים אני כן אסמס לו הודעות מחרמנות ואפנטז עליו.
אבל ברגע האמת,לא בא לי שום דבר.
חבר שלי באמת תומך ומרגיע ולא לוחץ אבל מבואס מהעובדה שאני לא יוזמת.
אני כן אוהבת לפנק אותו, מאוד נהנת מלרדת לו,מתחתי גם את הגבולות שלי בתחום הזה,אבל לא ממש יוזמת ומפשיטה אותו כזו שמתחילה את האקט..
שכחתי לציין שאני כן גומרת איתו. כשהוא עושה לי ביד. מירידה פעם אחת.
אבל כשאני מאוננת הגמירות שלי חזקות יותר.
אני לא מתביישת לכוון אותו ועדיין לא מצליחה לכוון מספיק,כנראה שאני לא משוחררת לגמרי במאה אחוז אבל כן משהו זז שם..
בקיצור,כל אלו משאירים את הסקס שלנו ברמה לא משהו.. אני לא יודעת איך אפשר להרים את המצב,איך אפשר להתקדם, נכנסתי למין גלגל כזה שזה לא עובד ולכן אני נמנעת מזה
אנחנו אומנם לא הרבה זמן ביחד ועדיין חוקרים אחד את השני
אבל נורא רוצה לשפר את המצב..
ההודעה שלי קצת יצאה מבולבלת
אבל אשמח לעצתכם..