זוגיות ושליטה?

stav12344

New member
זוגיות ושליטה?

אני וותיקה בעולם הזה, אבל חוויתי אותו כנפרד מזוגיות.
ועכשיו מסקרן אותי מאוד לשמוע מזוגות שהם גם ביחסי שליטה, ובעיקר מזוגות שעושים את זה הרבה שנים. כמה שנים אתם ביחד? איך זה מסתדר?
איך אתם מצליחים להפריד את שני העולמות? כי בעיניי התמסרות לאדון שונה לחלוטין מקשר זוגי, ואני לא מבינה איך אפשר לשלב. ואיך אפשר להתמסר במיליון אחוז.
ועוד משהו שממש מסקרן אותי... יש כאן אנשים שנמצאים בזוגיות וונילית, אבל נמצאים בקשר שליטה עם אדם אחר- בידיעה ובהסכמה של בן הזוג הוונילי שלהם?
ובגלל שזה נושא נפיץ ;) אני לא מעבירה ביקורת ולא שופטת אף אחד, כל אחד שיעשה מה שמתאים לו. אני פשוט רוצה לשמוע מאנשים שעושים את זה אחרת ממני, זה הכל

אייבורי

New member
אכן

&nbsp
התמסרות וזוגיות מלאה זה לגמרי שונה מהתמסרות מלאה לשלש ששעות בצימר.
&nbsp
אני בטוח שתמצאי את הדרך שמתאימה לך

Dan_Kap_

Active member
19 שנים

פלאפ ואני ביחד כבר 19 שנים.

אולי הסוד הוא שאנחנו לא רואים את זה כמשהו נפרד - בדסמ הוא חלק ממה ומי שאנחנו, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים מדע בדיוני או לצפות בציפורים.

מה בעינייך עומד בסתירה בין להיות שולט/ת ולשלם חשבונות, לסדר את הבית, לקחת ילדים/ות לחוגים, ללכת לאספות הורים, לנהל משא ומתן עם מורשה/ית החתימה בבנק, לבשל אוכל ולנהוג במכונית

מצטרפת למה שדן כתב - ומוסיפה:

זה חלק ממי שאני, אני פשוט לא יכולה להפריד בין בדס"מ לזוגיות ומיניות.
אם הסקס שאני הכי אוהבת הוא בדס"מי - מה יותר טבעי מלעשות את הסקס הכי טוב עם בן-זוג? זה שיש לזה עוד אספקטים מעבר לסקס - זה כל זוג והבחירה שלו לאן לקחת את זה, אם בכלל.
לא ארצה אף-פעם להיות בקשר זוגי ונילי, כי זה פשוט לא אני.

A לוןA

New member
השאלה היא

למה אצלך "התמסרות לאדון שונה לחלוטין מקשר זוגי"
אנחנו ביחד 12 שנים (
) ולא רק שאין לי צורך (כדברייך) להפריד בין העולמות, אלא להיפך- זה חלק אינטרגלי מהזוגיות שלנו. למה את חושבת שיש (או צריכה להיות) הפרדה?

UltraL

New member
גם וגם וגם וגם ולא חייב להיות אש בוערת כל יום

מקרה שלנו טיפה שונה כי לא התחיל בדסמי לפני 30 שנה ואני רואה את שלב הבדסמי שבוע אחר שבוע ולא מתכנן רחוק.
בזוגיות בדסמית יש היררכיה ויש כללים ,טקסים וסימנים
ויש גם סשנים בבית או פומביים וחברים בדסמים ופעילויות בדסמיות.
ויש חיי יום יום רגילים כמו לכל אחד רק ביחד ולא לחוד.

יש שנמצאים בקשרים פתוחים יותר או פחות ומנהלים קשרי שליטה לחוד מקשר זוגי ונילי וצריך בשביל זה בן/בת זוג שיכול לחיות עם זה. היינו שם , לא היה קל עבורה, לא משנה כמה מדברים על זה. וזה חלק מהתמודדות הזוגיות.

למעלה