זוגיות וקרירה

woman46

New member
זוגיות וקרירה

שלום עינת אני גרושה +בן חייל, ללא זוגיות זמן רב למדיי, מעוניינת לשמוע- האם את רואה את האור בקצה? מודה שלא רע לי ,אך בהחלט מחפשת זוגיות טובה. תאריך הלידה שלי: 13.4.1954 0900 בבוקר. ספרות שם פרטי:1,2,6,2,4 שם משפחה: 2,5,5,3 ברצוני לציין כי שמי הפרטי עבר לפני שנים רבות שינוי פורמלי באות אחת (ואם זה חשוב אז הספרה 1 היום מחליפה את הספרה 5 אז...). שם משפחתי הוחלף ביוזמתי לאחר גרושיי, ואם זה חשוב הוא בעצם עיברות של שם משפחתי מנעוריי, שהיה בספרות: 5,1,1,2,5,1,3 בנוסף- אני עובדת במשרד עורכי דין יותר מ16 שנה, מרגישה מפוספסת למרות הנוחיות, ההערכה, ותחושת הבטחון.אינני עורכת דין, ותפקידי מנהלתי- מזכירותי ברמה גבוהה. האם תוכלי לייעץ לי, מה הכיוון המתאים, למרות מצבו בכי הרע של המשק? אשמח לקרוא תשובתך באתר זה. המון תודה WOMAN46

woman46

New member
טעות בהקלדת התאריך

שלום לך תאריך הלידה המדוייק שלי 13 למאי 1954 סליחה על הבלבול WOMAN46

עינת

New member
היי אישה ../images/Emo140.gif

בקצה ? כן. אני רואה עוד זוגיות בחייך אבל יקח עוד זמן.בכל מקרה השנה את בתקופה בה הפעילות ההורמונלית בגוף מתגברת ויש נטיה חזקה לניהול פלירטים.עניין הזוגיות יעלה בשנה הבאה ויתפוס מקום חשוב בחייך. העיסוק שלך מאוד מתאים לך,יחד עם זאת אולי כדי להשלים עניין וסיפוק הייתי חושבת על תחום אלטרנטיבי כל שהוא. אגב השינוי שעשית בשמך לא רצוי וחבל שלא התיעצת לפני כן. בהצלחה
שפע ו
עינת

woman46

New member
תודה, אפשר הבהרה?

עינת הערה אגב קריצה, הפעילות ההורמונלית בשיאה כבר 7-8 שנים......וגם היום, האם היא זו המעכבת זוגיות, כי היא בעצם כאילו מוליכה רק לפלירט?(קשה לי להאמין...).דבר נוסף- שמי המקורי דבורה ושונה לדבורי(כי כך קוראים לי בעצם), האם זה באמת כל כך קריטי? מה משמעות שינוי אות אחת לעומת משמעות שינוי כל השם ? תודה על הסברייך. WOMAN46

עינת

New member
בודאי שאפשר ../images/Emo8.gif

ראשית זה שהפעילות ההורמונלית בשיאה כבר 7-8 שנים זה עניין שבשגרה בגיל זה ובשנה זו היא מתגברת יותר.לא אין לה קשר לעיכוב הזוגיות.העיכוב נמצא דוקא בפסגות שלך (ציון דרך שמספר לי את מהלך חייו של אדם,קצת יותר פרוט יש במאמרי הפורום). לגבי שינוי השם.כל שינוי גם אם הוא באות אחת בלבד משנה את כל התמונה.ובמקרה שלך החלפת את האות ה באות י.ומשמעותו החלפת את הכח הפיזי בעבור כח ההגיון.זו היא רק דוגמא אחת,אך כמובן שישנן עוד משמעויות.
שפע ו
עינת

woman46

New member
ההגיון.....אוי ההגיון

עינת, כמה את צודקת. ההגיון- כל כך שור.... אבל גם הרגש.....הם נאבקים אצלי מי 49% ומי 51% מדהים. חייבת לאמר שלא מבינה כלום בנומרולוגיה, אתחיל להתעניין ולקרוא. זה נשמע מרתק. האם אוכל לשאול גם על בני החייל?

עינת

New member
לגבי בנך

עזבי אותו.יש בעיה מיוחדת שאת כאם מתמודדת איתה? אם לא הייתי מעדיפה להניח לו.אם לו עצמו יש משהו לשאול תוכלי להפנות אותו לכאן בחופשתו הראשונה
שולחת לו ברכת שלום ואור
שפע ו
עינת

woman46

New member
בני

עינת. עזבתי אינני מתמודדת עם אף בעייה מיוחדת. תודה לאל.(היתה לי שאלה רלבנטית לגבי הקשר הזוגי היפה שיש לו עם חברתו ....) ותודה לך WOMAN46

למעלה