זוגיות ופרנסה

mamy4

New member
זוגיות ופרנסה

קרן שלום רב, אני גרושה מזה שנה וחצי לערך ומרגישה תקועה וחסומה בענין הזוגיות ות'אמת גם קצת חוששת מזוגיות חדשה (מפחדת להיפגע שוב לאחר גירושין כואבים). מה צופן לי העתיד בתחום הזוגי ? כמו כן רציתי לדעת מה קורה בענין פרנסה. פוטרתי לפני כחודש ואני לא מצליחה למצוא עבודה ואני מרגישה מאוד מתוסכלת מהענין ושלא לדבר מפחדת כלכלית ממה שיהיה. תאריך לידה שלי 24/09/70 שמי 9 שם משפחה נוכחי 1 שם משפחה קודם (לפני הנישואים) 2 יש לי חששות לגבי מישהו שהכרתי ורציתי לדעת האם יש מצב למיסוד הקשר בינינו האם יש מצב בינינו לפרק ב' (נישואים + ילדים) תאריך לידתו 4/5/1963 שם ביום יום 9 שם בת.ז. 4 או 1 אני די מיואשת מהמצב הנוכחי ונמאס לי. קשה לי מאוד. מקווה שזה מספיק תודה רבה רבה

תשובות

1. אני רואה אבטלה בשנה האחרונה ,ועם כל הלחץ יש לך הגנה מאוד גדולה משמיים וזה אומר שגם בתקופות קשות ללא הכנסה את מוגנת ומסתדרת בדקה ה -90 . 2.אני רואה פוטנציאל מצוין למציאת עבודה החל מיוני ועד אוגוסט ואני מקווה שתנצלי הזדמנויות ולא תתעצלי . עם כל הקושי בחייך הן בזוגיות והן במשפחה בכלל חשוב לשמור על אופטימיות ואמונה . 3. מבחינה זוגית השנה יש רצון ליצור קשר אך הבעיה אצלך היא שאת מפתחת תלות בבני זוג וברגע שאת נקשרת את מפחדת שיהיו שינויים , יש הרבה אגו במערכות יחסים ,יש רצון לזוגיות אך קושי לשתף . תני צאנס' וחשוב לא לחנוק יותר מידי ברגשות גם את עצמך וגם את סביבתך. בהצלחה,קרן

mamy4

New member
ושאלה נוספת

קרן, קודם כל תודה על המענה ועל הזמן שאת מקדישה. שנית, אבקש לדעת לגבי אותו בחור אם בכלל יש מצב לזוגיות בינינו היות ואני חוששת שהוא משחק איתי משחקים... ת.ל. שלו 4/5/1963 הוא פשוט אמר לי שהוא צריך זמן לחשוב ונעלם. האם יש סיכוי שיחזור בכלל? האם יש מצב בינינו בכלל לזוגיות טובה? אני מפחדת כן מסטירת לחי נוספת.אני נפתחת אחרי קושי רב ופתאום להיפגע קצת קשה לי.

למעלה