זוגיות ופרידה

זוגיות ופרידה

שלום לכולם
אני נמצאת כרגע בפרידה מבן הזוג שלי ואבי שלושת ילדי.
הוא מאוד לא מאוזן רגשית ואנחנו נמצאים במשבר רציני מזה שנה שלמה בשל התפרצויות אלימות שלו, ומצוקה קשה שבה הוא נמצא שהעיבו על כל יכולת או רצון לעשות שינוי בזוגיות. היינו במהלך השנה בטיפול זוגי אך לא התחולל שום שינוי כיוון שלא ניתן באמת לעשות עבודה עם הבנאדם לפי תחושתי.
אני חשה מצוקה כיוון שזו אני שהחלטתי על הפרידה וזה היה כרוך גם בצו הרחקה וכו'..
וכרגע אני צריכה לעשות מהלכים באופן עצמאי , לחזור להורים , להתחיל לעמוד על הרגלים של עצמי מחדש כי היה גם כל השנים קשיים כלכליים שלא הצלחנו להתרומם מהם .
לא ניתן היה להמשיך לחיות ביחד ואני שלמה עם החלטתי . ועם זאת , עדיין היתה שם אהבה והיה חיבור והכל נגוז ונעלם בשל הכעסים המתחים והמריבות וחבל לי על כך . תמיד חשתי שנועדנו לחיות ביחד. וזה לא צלח לצערי. אני יודעת שגם לי יש אחריות רבה בדבר.
אשמח לעצה...:)

תודה רות

h3356656

New member
חסרים עוד נתונים

אם יש לך אפשרות ואפילו אם זה מאד קשה , כדאי לעזוב גבר אלים. גם אם האלימות אינה ברמה של פחד מוות וכשמישהו חזק מרשה לו להכות מישהו הרבה יותר חלש יום אחד גם יכולה לברוח מכה הורגת. מעבר לזה בית כזה יגדל גם עוד דור של אלימות וחוסר יציבות. לפי מעט הנתונים שנתת , השתדלי לעזוב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
איזו עצה את רוצה?

החלטת כבר את כל ההחלטות ואת בטוחה בעצמך ובדרכך.
אז על מה את שואלת?

אז ככה...

אם מדובר בסמים קלים הרי שידוע שאין שום תלות אז ה"זקוק לזה" זה סתם חוסר התחשבות מינימלית! תציבי פעם אחת ולתמיד אולטימטום "או אני או הסמים" כי "אם אתה זקוק לסמים אני זקוקה לבעל לא לילד מפונק"

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטער, לא יכול

אני חושב שלזוג עם שלושה ילדים שנה אחת של משבר זה ממש כלום. באיטנסיביות של החיים זה כמו חודש למישהו בלי ילדים.

חוץ מזה, הקצבים של טיפול במשברים לא נעים בשבועות וגם לא תמיד בחודשים. לעניות דעתי ראוי לנסות דרכים נוספות לפני שמפרקים משפחה.

יחד עם זאת, רצונך הוא כבודך, ואני באמת מאמין בזה. אם מבחינתך זה הדבר הנכון, וזה העיתוי הנכון, קבלי את הרכת הדרך. [אם כי, במקביל, אי אפשר להתעלם מהעובדה שאילו היית בטוחה, לא היית באה לכאן לקבל חיזוקים. כלומר את לא כל כך בטוחה.]

למעלה