זוגיות ועבודה

LADY79

New member
זוגיות ועבודה

משה שבוע טוב, שמי גלית תאריך לידה 31.10.73, ברצוני לבקש את עזרתך בנושא זוגיות ועבודה מאחר ואני נמצאת כרגע בחוסר ודאות מוחלטת לגבי שניהם, אני מודאגת לגבי העתיד התוכל לעזור לי ? תודה וכל טוב גלית

LADY79

New member
ערב טוב משה, אני עדין מצפה לתגובתך.

משה שבוע טוב, שמי גלית תאריך לידה 31.10.73, ברצוני לבקש את עזרתך בנושא זוגיות ועבודה מאחר ואני נמצאת כרגע בחוסר ודאות מוחלטת לגבי שניהם, אני מודאגת לגבי העתיד התוכל לעזור לי ? תודה וכל טוב גלית

זוגיות ועבודה

השנה האחרונה לא הייתה קלה עבורך, וכל תחום בחייך היה תחת בדיקה ולכן היו ניתוקים ומצבים סבוכים ולא נעימים וכמו כן עיסוק בכל מה שקשור למסגרות כמו בית ,עבודה וזוגיות . דבר ראשון את נמצאת בתקופה שכדאי ליזום ,לשנות ,להתחיל עבודה חדשה וגם הזדמנות ליצירת קשר כי יש מיסוד קשר בתקופה של השנתיים הקרובות . בזוגיות ישנה מופנמות,רצון להתנהל לבד וישנה השפעה מאוד חזקה מדמות נשית על הקשרים שלך כמו אימא או אחות . ובעיסוקך צריך להיות אלמנט של הוראה ,הדרכה או ניהול במערכת ציבורית . בהצלחה,קרן

LADY79

New member
קרן ערב טוב לך,

קודם כל תודה רבה על תשובתך. ברשותך יש לי עוד שני דברים לשאול אותך 1. לגבי העבודה שלי - קנו את החברה שלנו ואנני יודעת אם מקומי בחברה החדשה או שכדאי לחפש עבודה אחרת. 2. לפני כחודשיים הכרתי בחור בשם שלומי עם תאריך לידה דומה לשלי 31.10.75 מה דעתך על הבחור ועל הקשר איתו ? תודה שוב ויום נפלא גלית

LADY79

New member
קרן ערב טוב לך,

אני מודה לך על תשובתך המהירה, אשמח באם תוכלי לעזור לי בעוד שני דברים : 1. לגבי העבודה שלי - החברה שאני עובדת בה היום נקנתה ע"י חברה אחרת. האם כדאי להמשיך עם החברה החדשה או למצוא עבודה אחרת. 2. הכרתי בחור בשם שלומי עם תאריך לידה דומה לשלי 31.10.75 מה דעתך על הבחור והאם את רואה בינינו איזשהו קשר עתידי ? תודה שוב והמשך ערב נעים גלית

למעלה