זוגיות וסקס

uriel0702

New member
זוגיות וסקס

התייעצות
אנחנו מכירים מזה 10 שנים,
בני 30 פלוס, מאז ומתמיד הייתה משיכה סקס מצוין
כמובן שבתחילת הקשר יותר קשר יותר משיכה כי לא היינו גרים ביחד, אחרי שנתיים עברנו לגור ביחד
ולנהל עסק משותף ביחד, ועדיין היה סקס מצוין 3 פעמים בשבוע ממוצע , לפעמים סופש יותר מן הסתם...
לפני שנה נולד לנו ילד מהמם, ואיתו הייתה הפוגה של 8-9 חודשים מסיבות היריון וגם טכניות
וגם כי לי אישית היה מוזר שאישתי הניקה , וסקס , כאילו החזה שאני מאוד אוהב אצלה היה שייך למישהו אחר,
היא טוענת שכן רצתה סקס. בכל אופן בחצי שנה האחרונה עליות ירידות וסקס אולי פעם בשבוע, לפעמים שבועיים
עד שאמרה לי שבעצם אין לה חשק כל כך , והיא יכולה לחיות בלי זה , אבל מוכנה לחקור את הנושא...
מבחינתי יש לי חשק כל יום, למרות העייפות והעבודה וכו...
אני מבין שנשים זה לא אותו דבר...אבל עדיין מפתיע ומעציב שבחורה שכל כך אהבה סקס פתאום מרגישה כל כך
שונה....מסתכל מאוד.....אני מאוד אוהב אותה כמובן...ומוכן להלחם....
אגב, היא לא טוענת שלא נמשכת אליי..אלא אין לה חשק לסקס כמעט....צריך לדעתה אולי יותר אוירה משחק מקדים...אבל לפעמים אין זמן ואין כוח פיזי לזה...גם לה וגם לי...בסופו של דבר יש רק אופציה בלילה..או אולי לפעמים בצהריים שהתינוק ישן שעה שעתיים...
מה עושים ??

A לוןA

New member
מפנים זמן

דואגים שהיא תהיה פחות עייפה
יוצרים מחדש אינטימיות זוגית וקירבה מינית (לאו דווקא סקס)
מזמינים בייביסיטר, יוצאים לבלות, משאירים את הילד ללילה אצל הסבאסבתא
&nbsp
נותנים לה להרגיש שוב אישה, ולך- שוב הגבר שאוהב ומחזר אחריה, ולא רק אמא ואבא שעסוקים בגידול הצאצא
כשהיא תרגיש שוב נשית, ולא רק אימהית- גם הסקס יחזור
&nbsp
(צריך גם לקחת בחשבון שיש כאן סיבות נוספות- הגוף שמשתנה אחרי לידה, תחושת הביטחון שלעיתים נפגמת בעקבות זה וכל היתר. זנה אחרי- ענייני ההורמונים והבעיות של מיד אחרי לידה היו צריכים להיות כבר בעבר)

זה מאוד שכיח

אחרי לידה.
לוקח המון זמן עד שהדברים מתייצבים שוב ויש כח להפנות אותם לסקס.
תינוק לוקח המון אנרגיה וגם נותן הרבה סיפוק לצורך באינטימיות וקרבה.
כמובן שזו לא אותה אינטימיות שיש בין בני זוג-
אבל אין ספק שאחרי יום שלם עם תינוק על הידיים, הנקות ובכי כל מה שמתחשק זה כמה שעות שקטות לישון..
&nbsp
האם היא עדיין מניקה? אם כן, פרולקטין, ההורמון שאחראי על ייצור החלב, ידוע כמוריד חשק מיני. ואם היא הפסיקה לא מזמן- אז לוקח זמן עד שהוא חוזר לרמות נמוכות שוב.
&nbsp
האם התינוק ישן טוב בלילה? אם לא, אני ממליצה על פגישות עם יועצת שינה שתעזור לכם לתת לו הרגלי שינה טובים יותר- כדי שיהיה לכם חשק למשהו אחר חוץ מלישון..
&nbsp
האם אתם יש לכם זמן משותף יחד? משאירים את התינוק אצל סבא וסבתא? בייביסיטר?
זה מאוד חשוב! זה יעזור לכם להחזיר אנרגיות לבטרייה הזוגית.
&nbsp
ואפשר גם:
לכתוב לה סמסים מחמיאים, לחזור מוקדם מהעבודה, לעזור לתקתק את הבית מהר (לשטוף כלים, לסדר מה שצריך), להכנס לאמבטיה נעימה עם נרות ומוזיקה, לצאת ולעשות לה מסג מושקע ו.. לא לצפות לסקס
לתת מתוך נתינה אמיתית. אני מנחשת שאם היא תרגיש שלא מצפים ממנה כלום אז יהיה לה יותר חשק.
או
לצאת לסדנת טנטרה לזוגות במקום טוב. (יכולה לתת המלצות)
או
להרשם לסדנת עיסוי/בישול/ריקוד יחד.
&nbsp
אתה מבין מה אני אומרת?
החשק שלה יחזור כשיהיה לו מקום.

זה קורה ללא מעט זוגות

יש כמה סיבות שיכולות להיות במקרה הזה
&nbsp
שינויים הורמונליים שמשפיעים על החשק המיני וזה משתנה מאישה לאישה וזה כבר מתחיל מתקופת ההריון
יש נשים שמרגישות מיניות יותר בהריון וזה ממשיך גם לאחר הלידה ויש נשים שזה להיפך
&nbsp
יש נשים שנותנות את כל כולן לתינוק ובאמת פיזית ונפשית לא נותר להן כוח וחשק לכלום
&nbsp
ויש מקרים שהאישה מרגישה פחות מינית ונחשקת בגלל השינוי שחל אצלה בגוף גם אם זה לא נראה לגבר לעין
&nbsp
לדעתי ברוב המקרים הפתרון הוא לפנות זמן שהוא רק בשבילכם ולנסות לחזור לתקופה שהייתם רק שניכם
מספיק כמה שעות רחוק מהבית אבל לפני כן צריך לדאוג שהיא תהיה רגועה ועירנית (לדאוג שהשארתם מאחוריכם את הכל מתוקתק כולל התינוק אחרת היא לא תהיה רגועה)
&nbsp
בהצלחה

&nbsp

סקס עם ילדים קטנים

&nbsp
בתוך מערכת יחסים עם ילדים קטנים, הרבה פעמים היכולת להיות ביחד בשלווה ולבנות את המתח המיני ממש לא קיימת.
&nbsp
כשסוף סוף יש זמן להיות ביחד, כשהילד ישן והמטלות שאי אפשר לעשות כשהוא ער, בני הזוג לרוב עייפים וסקס זה לא מה בראש מעינייהם. לפחות בת (או בן) הזוג שמטפל כל היום בילד...
&nbsp
מה עושים?
&nbsp
מספיקים לחשוב על סקס כעל משהו שקורה במסגרת זמן מצומצמת. מחזרים כל הזמן. כל רגע במשך היום זה הפורפליי, כי הסקס עצמו יהיה די קצר... לפני שנרדמים או אחרי שמתעוררים ולפני שקמים מהמיטה כי הקטן רעב...
&nbsp
אז שולחים סמסים, מעבירים ליטוף כל פעם שעוברים לידה, מעלים את מפלס המיניות בחיים. מדברים על זה. לא כמו "בואי נדבר על זה ונתכנן איך אנחנו שוכבים", אלא "חבל שאני צריך לרוץ לעבודה כי ממש בא לי לבלות כמה שעות ולעשות איתך סקס כמו פעם... " לכתוב סמסים מחמיאים שמזכירים לה שהיא אישה נחשקת כי סביר שעכשיו היא יותר עסוקה בלהיות אמא ויש מצב גם שהיא עדיין לא מרגישה מושכת כפי שהיא היתה...
&nbsp
הקיצר, כשיש סקס באוויר ההמשך נעשה יותר קל. אתה זוכר? כשהיינו בני נוער לפעמים רק התנשקנו, נכון? אז גם זה. אני מקווה שאתה יודע איך היא אוהבת את המשחק המקדים. אז תעשה בקטנה את מה שהיא אוהבת. לא כדי להכין אותו למשהו יותר גדול, אלא, כי זה מה שאפשר לעשות בין הרווחים הקטנים של החיים עם ילדים.
&nbsp
אני מקווה שמה שכתבתי נשמע הגיוני. אני מבטיח לך שזה מאוד חשוב ולמעשה כל זוג ששומר על המיניות שלו עושה את זה, בין אם במודע ובין אם מבלי לשים לב.

למעלה