זוגיות -התאמה

noga03

New member
זוגיות -התאמה

האם אפשר לעשות לי ולבן זוזי מפה אסטרולוגית על פי תאריך שעה ומיקום ולנתח את ההתאמה בנינו ואת הייעוד שלנו - או שאין הפורום עוסק בכך ?

Shireen1

New member
אפשר יותר לראות נקודות חולשה וחוזק בקשר

קשר זה דבר מורכב מאד. קודם כל צריך להסתכל על המפה של כל אחד מכם ולראות איזה צורך של זוגיות יש לכם במפה. אחרי זה משווים בין שתי המפות (סינסטרי) ואז בונים מפה שעשויה מנקודות המפגש של שתי המפות שלכם (קומפוזיט), שהיא נחשבת למפה של הקשר עצמו. כל הדברים האלו חשובים. אז בקיצור - תביאי את המפות של שניכם, סינסטרי וקומפוזיט ובטח יהיה מישהו שירצה להגיב. רק שאני מזהירה אותך שזה באמת דבר מורכב ביותר וכמו שכל אחד יכול לבחור איך להביע את המפה האישית שלו, עם שניים זה אפילו יותר פתוח לאפשרויות ולאיטרפרטציה. ולמשל - יכולה להיות לכם 'על המפה' מערכת יחסים נפלאה ובכל זאת תבחרו שלא לממש אותה. גם זה קורה... את יכולה גם לפרסם נתונים (תאריך, שעה ומיקום) של שניכם ומי שיענה כבר יבנה אצלו את כל המפות ואולי זה עדיף אפילו. ותעשי לי טובה ותיקחי את הכל בעירבון מוגבל כי בכל זאת אנחנו לא מיקצועיים כאן

noga03

New member
נתונים למפה:

אני ילידת 5/4/1974 שעת לידה - 12 צהריים מקום לידה - יפו ( צהלון) בן זוגי (כרגע בפרידה) יליד 12/6/73 יליד גורגיה ארהב שעה - 2.30-3 לפנות בוקר

למעלה