זוגיות האהבה לכל החמודות שלום אם מעונינות לקשר אני כאן בשבילכם תוכלו למצוא אותי ב051646123
R refael hateh New member 23/2/04 #1 זוגיות האהבה לכל החמודות שלום אם מעונינות לקשר אני כאן בשבילכם תוכלו למצוא אותי ב051646123
T the bitch grl New member 23/2/04 #2 כאילו, מה בדיוק אתה חושב לעצמך כשאתה מפרסם כאן את המספר שלך????
R Roniii New member 23/2/04 #3 אני מוסרת את המספר שלך לחברת סקרים. שיתקשרו אליך לשאול אם אתה מנוי בהבימה, ואיזה עיתונים אתה קורא, ומה אתה אוכל ואם אתה בעד תוכנית ההתנתקות של אריאל שרון. כן, חמוד, זה מה שקורה למי שמתבלבל וחושב שכאן זה מועדון שידוכים...
אני מוסרת את המספר שלך לחברת סקרים. שיתקשרו אליך לשאול אם אתה מנוי בהבימה, ואיזה עיתונים אתה קורא, ומה אתה אוכל ואם אתה בעד תוכנית ההתנתקות של אריאל שרון. כן, חמוד, זה מה שקורה למי שמתבלבל וחושב שכאן זה מועדון שידוכים...
P p r u d e n s New member 23/2/04 #4 בעצם...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| את אמורה למחוק את ההודעה הזו כי פרסום מספרי טלפון ושות' אסור בתפוז .
בעצם...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| את אמורה למחוק את ההודעה הזו כי פרסום מספרי טלפון ושות' אסור בתפוז .
P p r u d e n s New member 24/2/04 #6 יאפ../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| לפי חוקי תפוז.