זוגיות בריאה

veredmp

New member
הזוגיות של קרן והגזר אכן משדרת בריאות ../images/Emo3.gif

מירב- חתולים לא נאמנים../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif

אני בטוחה שאת מסכימה איתי שאת לא מסכימה עם קרן בנושא

I מ י ר ב I

New member
חתולים הם כפויי טובה,זה ידוע

אבל בכל זאת,אני אוהבת אותם ומגדלת 4.

אני אוהבת גם כלבים וגם חתולים

עכשיו אני מגדלת כלבה אבל להורים שלי יש חתול. אני רואה כמה הוא נאמן. לא משנה כמה הוא יוצא החוצה הוא תמיד חוזר. שלא לדבר על זה שאני רואה כמה החום ואהבה שהוא נותן לאבא שלי עוזרת למצב הרוח שלו להתרומם.

I מ י ר ב I

New member
מתוקים אמיתיים

אבל יש להם פאק,מקווה שלנו זה לא יקרה והם לא יברחו לנו.

בר יעקב

New member
חתולים שהם לא נאמנים וחארות

חחחחח היא הצחיקה אותי איך שאמרה את זה

shay keran21

New member
מה שהצחיק אותי מכל הסיפור הזה

שתראו איזה הבסל בין המכשירים של מירי וקרן...מיריייייייייי הגיע הזמן לחדש את הפוןןןןן חחחח כפרעליה ועל הפרצופים שהיא עושה....קרן לא משנה מה,בחיים לא ראיתי תמונה של קרן שהיא לא מוכנה....מירי לעטמתה גם כשהיא אינה מוכנה היא תמיד ניראת מדהים...

וטוב שכך

שהיא רזתה. בלונים בלונים (בתקרה) פחות מתאים /יפה לה

shay keran21

New member
תסלחו לי,אבל למרות הציניות,שוב אני מעוצבן

זה ידוע שברגע שבנאדם שמן(קרן מעולם לא הייתה שמנה,היא הייתה מלאה )אז מן הסתם המחשוף שול גדול...ברגע שבנאדם מרזה-המחשוף לא קטן,פשוט הוא מתייצב..וזה מה שקרה לקרן...לקרן יש מחשוף שכל אישה יכולה לחלום...להכי מנותחת שבעולם לא יהיה דבר כזה!! מי שאומר כך או כך,הכל מקנאה..אמרתי בעבר ואומר שוב-קרן ניכחה בכל המתנות האפשרויות..אבל המתנה הגדולה ביותר שלה היא הלב שלה...אמן וירבו אנשים כמוה...

Doronn10

New member
צודק.. בכלל כל ההתעסקות הזאת..

בחיצוניות במקום באומנות מקוממת אותי.. אני מבין שזה חלק מהעניין.. ואני לא מתחסד כולנו מתעסקים בדברים תפלים מאוד לעיתים.. אבל מיילא פפראצי בים.. שמסכנה שהיא לא יכולה ללכת לים בשקט.. ומיילא שמדברים על הדיאטה שהיא עברה.. אבל לקחת תמונה מהעבר ולשבת לחפש מה הייה אז ומה היום.. כדי אולי למצוא איזה רכילות של- "אוו.. החזה שלה נראה אחרת.. אולי היא עשתה הקטנה.. או ניתוח.." זה ממש התעסקות קטנונית ומעצבנת! עם כל הציניות שבדבר..

I מ י ר ב I

New member
כפרעליך,למה אתה מתעצבן?

הם עשו צחוק מעצמם עם האייטם הזה,הקטע בשמש עתיק רצח והם יודעים שקרן רזתה,אז השאלה הזו מטומטמת רצח.

Doronn10

New member
זאת כשקרן אמרה "היא מזה בהיריון.."?

אגב.. אני חושב שאורי ישב שם קודם.. חשבתי על זה שהצורה שבה הן יושבות ממש מוזרה.. שולחן ל4 והן יושבות באלכסון אחת מהשניה.. ואז ראיתי ת'כוס קפה,מישהו ישב שם קודם חחח.. ממש חקירות בע"מ...

למעלה