זוגיות בפרק ב´

mosheit

New member
זוגיות בפרק ב´

אני גרוש ביחסי חברות עם גרושה, חושבים למסד את הקשר . אני מוטרד מנושא של אמינות ונאמנות : אנו מכירים למעלה משנה, טענות חברתי היו תמיד שמעולם לא בגדה באקס שלה. לפני מספר ימים לאחר לחץ שלי , היא ספרה לי שהיו לה מספר קשרים מיניים במהלך חיי נישואיה והרבה הסברים מדוע הסתירה מידע זה. אני תוהה , האם זה אומר בסיכויים מאוד גבוהים, שהיא תבגוד גם בי ? האם יש מקום לקשר כלשהוא, אפילו ברמת של שיחות טלפון פעם ב ... עם הגברים שהיה לה איתם קשר ? איך אני מתמודד עם ענין האמינות והנאמנות ? מאוד מוטרד בנושא, מערער את תחושת הבטחון שלי בקשר. חוץ מזה חיי הזוגיות שלנו מצויינים !

גרא.

New member
mosheit,העובדה שחברתך הגרושה

קיימה מספר קשרים מיניים במהלך נישואיה,לפני שהתגרשה.אינה בהכרח מעידה ומגידרה אותה כטיפוס בוגדני חסר נאמנות..סביר מאד להניח שמעשיה תאמו וענו לצרכיה הנפשיים, וכנראה גם המיניים על רקע נישואיה הכושלים..שעה שחשה, מן הסתם בצורך לחום,תשומת לב ואינטימיות מכל מי שהיה מוכן להעניק לה את כל מה שלא קבלה בחיי זוגיותה המתמוטטת..דווקא העובדה שהיא החליטה ,אמנם אחרי לחץ שלך לספר לך את אמת, מעידה על רצונה לבסס את הקשר ביניכם וודאי בתחושה שאין יותר סודות אפלים, העלולים להתגלות לפתע.היכולת שלך להתמודד עם עניין האמינות והנאמונת,תלוי ביכולתך,לקבל, להבין,ולסלוח.. וודאי ביכולתך, ביכולתכם להמשיך ולהתמיד בחיי הזוגיות המצויינת שלכם.. לעיתים, חשדנות יתר,וחשש לחוסר אמינות,מעידים על תחושות קנאה עזות..גם לגבי העבר..האם זה מה שמטריד אותך??

למעלה