זוגיות במשבר

ליאת505

New member
זוגיות במשבר

שלום, אני ובעלי נשואים כ- 3 שנים, אני מעט אחרי גיל השלושים ובעלי מתקרב ל- 40 . לפני כ- 10 חודשים מצאתי כי בעלי עשה דבר שלא יאה לגבר נשוי, אומנם הוא לא בגד בי לטענתו אך מספיק שמצאתי מודעה דרך האינטרנט שהוא חיפש בחורות ורשם שהוא מחפש להתרגש מחדש, ומשועמם מחיי הנישואין. כל זה אני כותבת כי כתוצאה מזה מאוד נפגעתי ומעשה זה גרם לי להרגיש דחויה מצידו ושאני לא מספיק טובה בשבילו. היום עדיין אני מרגישה כך, בעלי בקושי מחבק אותי, וגם בלי זה, הוא חסר סבלנות אלי , מדבר אלי תמיד בחוסר סבלנות ובחוסר הערכה, למרות שהוא טוען שזה לא נכון אבל כמעט יחס של אהבה, גם בענייני סקס, אני מרגישה כאילו אני משרתת אותו וזהו הוא מחבק אותי אח"כ איזה דקה ובזה זה נגמר חוץ מהזמן שאנחנו לא מקיימים יחסי מין אני לא מרגישה שום רגש של אהבה כלפי ואפילו לא חיבה כלפי, גם אני לא ממש מחבקת אבל די קשה לי אחרי מה שהיה במיוחד שעד היום ממש הוא לא נתן לי להרגיש אחרת, אחרי מה שהוא עשה , זה הרגשה כל כך רעה להרגיש דחוי ולהרגיש שהגבר שלי שסמכתי עליו חיפש נשים אחרות, אני לא מרגישה שהוא יותר מדי מתאמץ להחזיר את האמון בו לתת לי להרגיש טוב, חסר לי חום ואהבה , אין לי היום, אני לחפש דרכים אחרות, כי זה נגד מה שאני מאמינה, אני רוצה לציין שאני בחורה שנראת טוב וחתיכה , אמרתי לבעלי כמה פעמים שמתחילים איתי אבל האמת שזה הרבה יותר מזה , יש לי מזל שאני טיפוס כזה שבלי קשר למראה החיצוני אני מוצאת חן בעיני גברים, אבל שוב זה לא מה שאני מחפשת, לא נראה לי שבעלי ישתנה, אני מרגישה שאני לא יכולה לדבר איתו, אני מרגישה שהוא לא ממש בקטע של להתאמץ, אני יודעת שאם זה היה הפוך הוא היה מאוד נפגע ואני לא הייתי מתנהגת כמו שהוא מתנהג היום , הייתי נותנת לו הרבה אהבה והייתי מרגישה צורך לפצות אותו על מה שעשית בעיקר בגלל שאני אוהבת אותו, אבל היום כמה שאני אוהבת אני זקוקה לחום ואהבה ואין לי כמעט ממנו וכמו שצינתי גם בסקס אני מרגישה שזה סתם בלי רגש שהוא יכול לעשות את זה גם עם מישהי זרה הוא לא צריך אותי. זהו אני לא יודעת מה לעשות או שפשוט אני צריכה לחיות לי בבואה משלי כי או שהוא פשוט לא יכול להבין או שהוא לא רוצה להבין, הוא שהוא מבין כמה שזה פגע בי אבל לא מוכן להתאמץ , או שכל עוד זה לא קרה לו ואני לא עשיתי את מה שהוא עשה הוא לא יכול להבין , רק אם הייתי מחזירה לו ואני לא בקטע של נקמנות. מישום מה קשה לו להבין את זה , הפוך אין לי ספק שהוא היה לוקח את זה קשה, ומילא אני מנסה להתגבר על המשבר הגדול הזה שאני עוברת שביוחד לי הוא קשה כי אני אף לא הייתי טיפוס של "משחקים" אבל כמה שאני מנסה זה לא הולך כשאני מרגישה שאין לי מצידו שום חום ואהבה( וכשיש זה לא מחזיק הרבה)

ליאת../images/Emo124.gif

את יודעת מה את רוצה? האם הרגשת פעם רצויה על ידו? האם עבר שינוי כלשהו בחייכם שגרם לריחוק שאת מתארת? עם מה יותר קשה לך להתמודד עם חוסר גילוי החיבה שלו כלפיך או מה שגילית? ונניח שלא היית מגלה- האם הית נינוחה יותר? האם הוא היה מסכים ללכת איתך ליעוץ זוגי? האם את מוכנה ללכת ליעווץ בעצמך? אשמח אם תעני לי אשתדל לעזור בהתאם.

adam33

New member
בעלך לא מודרך

בעלך מחזיק ביד שלו אקדח טעון הוא בעצם אלים מילולית ואיני יודע מה יותר גרוע אלים פיסי או מילולי בכך שבעלך לא מחמיא לך ולא לוקח אותך בידיים שלו ו מ ד ב ר איתך על כל מה שכואב לךהוא בעצם דוחף אותך אט אט החוצה הוא אינו מבין שלקבל חום ואהבה ותמיכה מקבלים אצל הבעל והבעל אצל אישתו ברגע שהוא אינו מקיים איתך דיולוג הוא בעצם אומר בעקיפין את זונה ומה שאני רוצה מזונה זה לשכב איתה את מטפלת ועוזרת בית כי מה שאני רוצה הכל מוכן הכיור נקי והבגדים מוכנים ולכן תתפסי אותו באוזניים קחי אותו לייעוץ תגידי לו שאם הוא אינו מעניק לך את החום אז הוא אינו שונה מהחבר ידיד שיש לך בעבודה או בכל מקום אחר שמקשיב לך סליחה על הביטוי אבל " ברוגז" זה לילדים ולא למבוגרים לשתוק מול אשתך זה כאילו שאתה רוצח את הדבר שהכי יקר לה- הרגש- הדיבור- השיתוף איתך.. סליחה על הביטויים בעלך פשוט לא מבין נמצא בעננים משחק אותה אפנדי שמחכה שאת זו שתמיד תגידי לו אתה הגבר ואני מקשיבה לך וסליחה שטעיתי דיי תעמידי אותו במקום הוא מפספס אותך.. בהצלחה מכל הלב

עוד רגע את בוגדת

את במרחק פסיעה מבגידה, ואפשר לקרוא את זה בין השורות שלך. אל תחששי את לא לבד ולא תהיי לבד במעגל הזה. את תמצאי בו המון חום ואהבה והתייחסות,מה שחסר לך מאד. אחרי שתהיי שם לא בטוח שתרצי לחזור לכאן,בטח לא לבעל כזה כפי שתארת. אשמח לעקוב אחריך ולשמוע קורותיך.

למעלה