זוגיות במשבר

yalia33

New member
זוגיות במשבר

אנחנו ביחד כבר 20 שנה!!!! בעלי הציע לי ללכת למסיבת חילופי זוגות. מה לעשות?להסכים?

maof

New member
וואלה זו שאלה../images/Emo22.gif

את צריכה לעשות את מה שטוב ומתאים לך אם נוח לך עם זה תלכי ....ואם לא ....אז פשוט לא !!!!! אם היית שואלת אותי אני לא הייתי הולך ....... אולי אני מחשיב את עצמי ליברלי אבל עד כדי כך......יש לי את הקווים האדומים שמהם אני לא חורג אני מכיר אנשים שכן העזו והלכו ולאחר מכן לא לקח הרבה זמן והיתגרשו..... זה לא מחיב שזו תיהייה התוצאה לגבי כל אחד..... אבל אני הייתי מחפש ריגושים אחרים ולא בנות זוג אחרות... מעוף

seeyou

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

20 שנה לא הולך ברגל! ...ללכת למסיבת חילופי זוגות? המין עם בעלך מספק אותך? עד בעלך לא היו לך "חברים"...יזיזים... זה מאוד אישי!צריך בין היתר "ראש פתוח"... ועם הוא יבקש ממך שתעשי את זה תמורת כסף...בגלל מצב קשה בבית? דבר אחד אני מבין: הגוף והחיים שלך שייכים רק לך!!!

חילופי זוגות????

אני אישית לא הייתי מוכנה. כמו שלא הייתי מוכנה להיות צלע שלישית. אבל, ההחלטה היא רק שלך. אף אחד לא יוכל להחליט בשבילך

shira1239

New member
../images/Emo41.gif

תראי גם בעלי הציע לי אותו הדבר ושקלנו זאת לעומק. הצבנו את הפלוסים כנגד המינוסים ואני חייבת לומר שכל עוד מגדירים גבולות ולא הופכים את זה למשהו תלותי, אלא חוויה נעימה מידי פעם זה רק יכול לתרום למיניות של בני הזוג. אבל הנקודה הכי חשובה היא ששניכם חייבים להסכים וללכת על זה בלי היסוס אחד, קטן ככל שיהיה. אין לי מושג למה אבל מי אמר שבני אדם חייבים להיות רק עם בן זוג אחד כל חייהם גם לאחר שנישאו. אנו בעל החיים היחיד שממנו דורשים מונוגמיות.

seeyou

New member
מונוגמיות?../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

אצל מוסלמים מותר "רשמי" יותר מאחד! יש בטיבט שבט-Musu ש אין להם במילון מילה=אבא!! לאשה מותר גברים ללא הגבלה!בסרט הדוקומנטרי רעוינו 2 אחיות ל"קטנה" היו רק 50 גברים!! אין שום קשר "רגשי" בין אשה לגבר או ילדיו לאחר האקט המיני! חוץ מזה... גם בימינו,להרבה נשים וגם גברים יש פרשיות מהצד!! את רוצה להגיד שלפני ש"שקלנו זאת לעומק" ....הית "תמימה"?

פלסטיק

New member
אוסקר ווילד אמר

שביגמיה זה בעל אחד או אישה אחת יותר מידי ומונוגמיה זה בדיוק אותו הדבר

איך מחלופי זוגות הגעת לביגמיה?

כי אפשר שלא להיות מונוגמי-הווא אומר להיות בקשר/ים נוספ/ים עם בן/בת זוג מזדמן/קבוע למרות שהינך נשוי (נישואין מונוגמיים,כל עוד אתה לא גר בטיבט או בסהרה) אבל ארוע של מסיבת חלופי זוגות, הינו אירוע מסוג אחר. שבו יש לגיטמציה מצד בן/בת הזוג לקיום יחסי מין עם פרטנר זמני/חולף ובידיעת בן/בת הזוג. מעבר ללגיטימציה יש אירועים של נוכחות משותפת באותו מרחב גיאוגרפי של התרחשות-מה שמחייב גישה אחרת של בן הזוג לעובדת היותו צופה בבן /בת זוגו מקיים יחסי מין עם מישהו אחר. זה לא תמיד כל כך פשוט וטרוויאלי,כנראה.

seeyou

New member
דדדדדבר אחד בטוח!../images/Emo124.gif

אילו היו לי קשרי משפחה עם שקספיר - ייתכן שהיתי מסכים!! "....יש לגיטמציה מצד בן/בת הזוג לקיום יחסי מין עם פרטנר זמני/חולף..." ....אז למה צריכים להקים תא משפחתית.? ...איפה ה"אהבה" בין בני הזוג? בין בעלי החיים ,רק אנחנו עוד לא "התפתחנו"!!! דרווין טעה!! ההתפתחות זלא מהקוף לאדם....אלא מהאדם לקוף!

לא שאני יודעת אבל לפחות בסמנטיקה

חילופי זוגות = כל משתתף/ת מקיים יחסי מין שלא עם בן זוגו/ה הקבוע/ה, לאו דווקא פעילות מינית בפרהסיה כך שנוכחות החוקי בפעילות עצמה לאו דווקא קיימת. אם כי ההסכמה כמ שאמרת חייבת להתקיים. עצם ההסכמה, גם אם היא ניתנת, עלולה ליצור מאוחר יותר כל מיני קונפליקטים, אם יש צד אחד שמצא את כעצמו בסיטואציה לא ממש מבחירה.

רשא raha

New member
היי

קודם כל אל תיתן עצות או דעות בנושאים שאתה לא מכיר או אין לך מספיק מידע עליהם כמו למשל למוסלמים מותר רשמית יותר בסדר זה לא כך ואל תסיק מסקנות מעצמך שיהיה לך יום טוב

seeyou

New member
בוקר טוב לך../images/Emo140.gif

אני שמח לראות שיש לך עדיין זמן לפורומים -אין כבר "לחץ" בבית?( לימודים-תינוק-בעל.)... אין לי מספיק מידע ? זה לא נכון שלמוסלמים מותר רשמית יותר מאשה אחת?

system 1

New member
סליחה בעל חיים יחיד

עם בן זוג יחיד לכל החיים? לא! למשל: אוזים, לוויתנים, ואולי גם אחרים שאני לא מכיר רק שאצלהם זה טבעי - חלק מהאינסטינקט, מיוצב וכתוב בגנים אצלנו - "אפשרות בחירה" טוב לא בדיוק - קודם מכניסיםקובעים לנו למערכת יחסים ואחר כך - תבחרו - להישאר, או לא, להחליף או לא, להרבות או לא,

שווה לנסות (גם כצופים)

זה יכול להיות : 1. דוחה ואז סוגרים את הסיפור וזהו 2. מעורר ומדליק (לשני בני הזוג!)ואפשר להמשיך 3. לא מזיז אבל זה לא יכול להיות פלסטר לתיקון בעיות בזוגיות

יכול להיות מעניין ויכול גם לא...

חברה שלי נענתה להצעה דומה. אח"כ היו רק מריבות ובכי. אבל הם ביחד רק 3 שנים. יכול להיות שבמקרה שלכם זה עשוי להיות גיוון מעניין. איך את מרגישה לגבי זה?

3אריק

New member
אם את רוצה

להכניס ראש בריא למיטה חולה ,לכי על זה ,אבל אני מציע לך ....תברחי מזה . אין לך מושג איזה משקעים זה משאיר ולאורך כמה זמן ,רוצים לגוון ? תעשו את זה ביחק הטבע , במכונית במגרש החנייה , חסר רעיונות ? בהצלחה

פניני חוכמה מכוהנת הסקס../images/Emo68.gif

כמו שידוע שאצל בוגדים יש כללים בססיים (חילוני-נשוי עם נשואה, דתיים-נשוי עם גרושה) כך גם בעולם חילופי הזוגות. היות והפכתי "מוצר מבוקש" להזדווגות מהסוג שעלה בשרשור החלטתי ללמוד את הנושא ולהלן החוקיים שמצאתי : חוקיות לגבי הזוג המצרף: במידה והזוגיות טובה וחזקה ויציבה, ארוע מהסוג הזה לא אמור להפריע ולהשאיר משקעים גם מידת ההכרות של בני הזוג צריכה להיות מאוד גבוהה כדי להימנע ממצב של קנאות במידה וישנו חשש סביר שהתקשורת לקויה וצד אחד מנסה לרצות את השני- קיימת סכנה לקשר בניכם. משמע- לא מומלץ. לגבי הזוג המצורף: היתרון בצירוף זוג מוכר, הוא שלילת אפשרות של העברת מחלות וכו´ , תחביבים משותפים (כולל הנשים) , בילוי משותף , וקיום פרטנר קבוע למפגשים.... החסרון בצירוף שכזה- המפגש היומיומי של "היום שאחרי" עלול להיות לא ממש נעים... (סוג של מבוכה וכו´...) , וכמובן שתמיד עלול להיוצר משולש רומנטי (הבעל רוצה את האישה ה"היא" ולחילופין האישה רוצה את הבעל של האחרת) היתרון בצירוף זוג לא מוכר, שגם אם בסוף יש אכזבות אף אחד לא צריך לפגוש את השני "ביום המחר"... , מקטין את ההסתברות של התאהבות (שהרי הזוג "המצרף" לא מכיר את "הזוג המצורף" והמפגש מוגדר מראש כ- מטרה מינית בלבד!!!!! החיסרון כמובן הוא חוסר ידיעת העבר המיני של הזוג, שמעלה את ההסתברות להעברת מחלות. בכל מקרה- הגורו, ורדה.... , סיכמה את הנושא באמירה ש: זהו סוג הנושאים שאינך יכול לצפות איך תרגיש בו" יכול להיות שתחשוב שאתה מסוגל לעמוד בהתנסות שכזו אבל אח"כ עוצמות הרגש, התסכול ועוגמת הנפש עלולים להיות כל כך אימתניים שיהיה קשה מאוד להחזיק בנישואים ........ תחשבי אם מוכנה לקחת את הסיכון

עוד מחשבה בעניין

די בהצעה הזו כדי להצביע על רוטינה בזוגיות אצל המציע, קרי בעלך, השאלה אם להסכים או לא כפי שאת שואלת מעידה אף היא שאין לך התנגדות עקרונית, אלא עכבה כלשהי, אולי חברתית? אולי חששות לגבי המשך הזוגיות וכו´, כלומר הכל רק לא דחיית הרעיון, שהרי לולא כך לא היית שואלת אלא קובעת חד משמעית שאינך רוצה. ומן העבר האחר אילו רצית- היית מסכימה ולא באה לפורום הזה. ובקצרה- נדמה כי יש לך סקרנות ואת עצמך פוסעת בין הסיפין. קראתי כאן תגובה האומרת את ההיבטים של שתי האפשרויות- והיא אולי התשובה הכי מדוייקת, שהרי עצם האקט אין בו שום נזקים, אלא הערכיות שאת ובן זוגך תתנו לו לאחר מעשה, השאלה העיקרית האם את חזקה מספיק לעמוד בפני הקינאה שיש לה עוצמות רבות בכגון אלו? לכשעצמי אני רואה בזאת חוויה אישית שיכולה לתרום לך להכיר עוד פן אחד של החוויה המינית, אשר באופן לא טבעי מוסד הזוגיות מונע אותה. אולם באותה נשימה הייתי אומר שאני גם רואה בזאת הליכה על סף מאוד מסוכן לזוגיות ולמערכת האינטראקטיבית שבינך לבין בעלך. אני יכול לטעון את הטיעון הבא- בודאות אין בזה תרומה לזוגיות, אך באותה מידת ודאות אני יכול לטעון ש- אין בזה בהיכרח סכנה לזוגיות, הכל תלוי בפתיחות. רוצה עיצה שיש בה ליצנות? השיבי לו בהתלהבות והפריזי בחיצוניות ההיתלהבות כי אכן את מעוניינת, אולי תפיחי בו את תחושת הקינאה והוא ירד מזה....... לשיקולך. אגב- אני מכיר זוגות שחזרו מאושרים מן הניסיון, שהפכו אותו ל-חד פעמי, אך אני מכיר גם זוג אחד שהגבר חזר "מתוסכל", כי לראשונה הוא וגם אישתו גילו את מימדיו ואת ביצועיו וזה בלשון המעטה, ולפי ששמעתי מכמה שהתנסו- יכול אני לאמר כי הסקפטיות הייתה יותר אצל הגברים מאשר אצל הנשים, הייתה אחת שהייתה כמוך סקפטית, אך מתוך סקרנות הלכה, חזרה "לא מתחרטת" אך לא היה בה טעם של "עוד". בלחש אשיבך עכשיו משהו מפנימיותי- אם יש לך סקרנות, לכי התנסי. אם אין לך סקרנות- הניחי לזאת והיי החלטית. מי יכול לדעת אם את סקרנית או לא טוב ממך? אף אחד. כל טוב

system 1

New member
למה הכותרת להודעתך היא:

"זוגיות במשבר" כנראה שיש לכם בעיה בזוגיות, בעלך, מצא פיתרון: במסיבת "אורגיה" את, לא כל כך רואה את זה כפיתרון לכן, את פה עם כותרת שכזו... קודם, לפני שקופצים למים צריך ללמוד, ללמוד מה הבעיה שלכם, האם היא יחסי המין, האם היא השיעמום, האם היא הקרבה בניכם, האם תחושת החופש השוררת לאחרונה בתקופתנו תקופת "המודעות העצמית" המאה 120 היא זו שדוחפת זוגות סולידים, להרפתקאות, שסופן, כבר את קוראת את התגובות היפות והחכמות, אז, תשאלי שאלה אחרת, לא אם להסכים להחליף בן זוג, לא אם להשתתף באורגיה זו או אחרת, אלא, הכין אנו (את ובעלך) עומדים זוג?

למעלה