עוד מחשבה בעניין
די בהצעה הזו כדי להצביע על רוטינה בזוגיות אצל המציע, קרי בעלך, השאלה אם להסכים או לא כפי שאת שואלת מעידה אף היא שאין לך התנגדות עקרונית, אלא עכבה כלשהי, אולי חברתית? אולי חששות לגבי המשך הזוגיות וכו´, כלומר הכל רק לא דחיית הרעיון, שהרי לולא כך לא היית שואלת אלא קובעת חד משמעית שאינך רוצה. ומן העבר האחר אילו רצית- היית מסכימה ולא באה לפורום הזה. ובקצרה- נדמה כי יש לך סקרנות ואת עצמך פוסעת בין הסיפין. קראתי כאן תגובה האומרת את ההיבטים של שתי האפשרויות- והיא אולי התשובה הכי מדוייקת, שהרי עצם האקט אין בו שום נזקים, אלא הערכיות שאת ובן זוגך תתנו לו לאחר מעשה, השאלה העיקרית האם את חזקה מספיק לעמוד בפני הקינאה שיש לה עוצמות רבות בכגון אלו? לכשעצמי אני רואה בזאת חוויה אישית שיכולה לתרום לך להכיר עוד פן אחד של החוויה המינית, אשר באופן לא טבעי מוסד הזוגיות מונע אותה. אולם באותה נשימה הייתי אומר שאני גם רואה בזאת הליכה על סף מאוד מסוכן לזוגיות ולמערכת האינטראקטיבית שבינך לבין בעלך. אני יכול לטעון את הטיעון הבא- בודאות אין בזה תרומה לזוגיות, אך באותה מידת ודאות אני יכול לטעון ש- אין בזה בהיכרח סכנה לזוגיות, הכל תלוי בפתיחות. רוצה עיצה שיש בה ליצנות? השיבי לו בהתלהבות והפריזי בחיצוניות ההיתלהבות כי אכן את מעוניינת, אולי תפיחי בו את תחושת הקינאה והוא ירד מזה....... לשיקולך. אגב- אני מכיר זוגות שחזרו מאושרים מן הניסיון, שהפכו אותו ל-חד פעמי, אך אני מכיר גם זוג אחד שהגבר חזר "מתוסכל", כי לראשונה הוא וגם אישתו גילו את מימדיו ואת ביצועיו וזה בלשון המעטה, ולפי ששמעתי מכמה שהתנסו- יכול אני לאמר כי הסקפטיות הייתה יותר אצל הגברים מאשר אצל הנשים, הייתה אחת שהייתה כמוך סקפטית, אך מתוך סקרנות הלכה, חזרה "לא מתחרטת" אך לא היה בה טעם של "עוד". בלחש אשיבך עכשיו משהו מפנימיותי- אם יש לך סקרנות, לכי התנסי. אם אין לך סקרנות- הניחי לזאת והיי החלטית. מי יכול לדעת אם את סקרנית או לא טוב ממך? אף אחד. כל טוב