זוגיות במשבר

das3

New member
זוגיות במשבר

אני ובעלי נשואים 11 שנה - יש לנו 3 ילדים מקסימים. בעלי הוא אדם מקסים , אוהב, מפרגן ברוב המקרים, אבא טוב, בעל טוב. אבל יש לנו כמה בעיות מהותיות בסיסיות. קודם כל אנחנו כמעט לא מדברים - הכוונה לשיחה אמיתית. הוא כל הזמן עייף כי הוא עובד מאוד קשה ואם כבר יש לו מעט כוח הוא עוזר עם הילדים ועל כך אני מברכת. שנית - אני מאוד אוהבת אותו אך לא מאוהבת בו - הכוונה היא שהוא כבר לא מרגש אותי ( האם הבעיה היא אצלי?) הוא מצידו מאוד נמשך אליי ולא מפסיק לומר את זה. מה שבאמת מפריע לי ואני לא יודעת איך להתמודד איתו זה, כשכבר יש לו עוד מעט זמן פנוי (אחרי הילדים וכל הבלאדן של הערב) במקום להיות איתי קצת הוא מעדיף לגלוש באינטרנט באתרי סקס ואני מאוד כועסת על כך. הוא מאוד מאוד אוהב את זה ולא פעם מעדיף לוותר על שעה שעתיים של שינה למרות שהוא מאוד עייף. אני מצידי - ככל שהוא מעדיף את אתרי הסקס - מתרחקת ממנו יותר ויותר. זה מאוד מאוד מפריע לי ופוגע בי ואפילו משפיל. אולי אני לא צודקת. מישהו יכול לומר לי מה דעתו על כך? תודה

seeyou

New member
..."לא מאוהבת בו .."../images/Emo54.gif

ברור!! אחרי 3 ילדים ה"תשוקה" יורדת... נשים "פורחות" (לפעמים) אחרי לידה....ועם הזמן-הגיל גודל ה"צורך" ביחסי מין... אצל גברים זה שונה... את דוחפת אותו-דעתי-כן?- בהתנהגותך ! מה שהוא לא "מקבל" ממך ימצא באנטרנט! את בפרשת דרכים: - לנסות לקרב אותו עליך כפי שאשה אמורה לדעת... או - להמשיך את "קרע"...עד שישבר! ...."במקום להיות איתי קצת הוא מעדיף לגלוש באינטרנט באתרי סקס ואני מאוד כועסת על כך.." הוא בורח ממך...מטענות שלך-או מהדרישות שלך! אולי רצוי לך להצתרף עליו בגלישות האינטרנט וכך לכבוש את אמונתו?

das3

New member
למה?

למה אני צריכה להצטרף אליו לדבר שאני בוחלת ממנו? דבר שמגעיל אותי. לא מנעתי ממנו את מה שאישה צריכה לתת. והוא רוצה להנות משתי העולמות. העניין הוא - וכמה שזה אולי ישמע אידיוטי - זה שזה כמו בגידה. איך אומרים - " לקבל תאבון בחוץ ולאכול בבית?" למה זה צריך להיות ככה?

seeyou

New member
למה זה צריך להיות ככה?../images/Emo153.gif

בזוגיות ...אין צדק מוחלט! זאת היתה דעה שלי... אני חושב שלפעמים אפשר להפסיד קרב אחד אך לנצח את המלחמה! רק את חייבת להבין מה דוחף אותו לעדיף את האינטרנט במקומך!! ..."לא מנעתי ממנו את מה שאישה צריכה לתת..." סליחה...יש לתת ויש לתת... אני לא חולק על ההרגשה שלך לעיניין פשוט ,כאשר מותחים את החבל יתר על המידה הוא ...

das3

New member
אני מצטערת

אם זה נשמע כמו ויכוח אבל אני חייבת לציין שאני לא מונעת כלום ומה שיש הוא מצויין אז למה צריך לענות משתי העולמות כשיש עולם אחד שהוא מצויין??????????

seeyou

New member
עולם אחד שהוא מצויין??../images/Emo24.gif

אולי סתם חיבוק? מילה טובה? ללא ביקורת? תרשמי לעצמך לפני כמה זמן הוא התחיל בזה -מה גרם לו לעשות צד כזה יש לו בעיות של הגיל? בדרך כלל הגברים נכנסים לפניקה(אחרי גיל 35) אם קורה שפעם הוא רוצה אך לא יכול!זה מפחיד-! תלכי אחורה בזמן על מנת להבין מה גרם לשינוי! רק את יכולה לפתור את הבעיה... חוץ מזה...ישנם הרבה זוגות אשר צופים ביחד לסרטי פורנו...זה לא פשע

maof

New member
אני יודע דבר אחד..............

זוגיות היא כמו כל דבר אחר שחי וצומח ואם לא לומדים לטפח ומקבלים את הדברים כמו שהם בלי טיפוח מתאים הזוגיות והביחד נעלמים וכל אחד מוצא את עצמו מפתח חיים מקבילים לעצמו גם את הצמח בעציץ צריך להשקות כדי שלא היתיבש אולי תנסי להראות לו שאת חושקת בו ואולי במקום להילחם ולהיתרחק תנסי להיתקרב ולהסביר שזה פוגע בך או מעליב אותך........ למרות שלפי דעתי בני זוג שרואים סרט פונוגרפי יחד זה לא משפיל...... זה נחמד ודבר נוסף בלי ליפגוע בך אולי הוא מחפש את מה שחסר לו?? מעוף

adam33

New member
בעלך ואת

את לא נמשכת אליו ואת לא מרגשת אותו הוא מצידו כבר נימאס לו לבקש ממך לא להיות סטנדרתית ואת מין הסתם רק רוצה שישכב איתך והכל יגמר מהר רק בכדי שתוכלי לישון או שיעזוב אותך את מצידך רוצה לחוות את הריגוש ואת האהבה ואת המגע והאינטימיות הוא בכלל שקוע בעצמו וכל מה שהוא רוצה אחרי העבודה זה להתפרק מול המחשב ולגמור ביד שזה זמין ומהיר וגם טוב בשבילו השאלה עד כמה הוא מוכן להפסיק ועד כמה את מוכנה לתת או לחילופין עד כמה הוא מוכן להשקיע בך ולתת ואת מוכנה גם לקבל ולשתף את מצד אחד לא רוצה שהוא ירוגש מדברים ארוטיים שגורמים לו "את זה" ומצד שני לא מוכנה להוות המקור לריגושים שלו אז בעצם זה את והוא.. כמו שאני רואה את המצב בהנחה שהוא רק רואה אתרים ארוטיים והוא לא מכור כל כך ואין מישהי מהצד..יש עוד תקווה כי בסך הכל הוא עושה ..ולא מתבודד מהמשפחה ולכן.. תזמיני אותו לבית קפה תלבשי בהתאם..לפעמים זה שאת טרודה בלהיות סקסית זה יכול לרגש אותך וכך להוציא את המייטב מרגע האנטימיות שלכם ביציאה משותפת אל תחסמי יש דברים שאוליי הוא היה רוצה לשתף אותך רק הוא חושש כי את כל הזמן אומרת לו שאת לא רוצה לשמוע וזה לא ניראה לך.. תראי מה בדיוק מעניין אותו.. מצד שני תסבירי לו שאת בעצם חיה כגרושה ואת רוצה את החיכוך החיובי איתו היומיומי..להרגיש אותו כבעלך וכחבר..לומר שאת מוכנה לתת המון אבל את גם רוצה לקבל.. בהצלחה..( אני כותב זאת על דעתי האישית ואיני מכיר אתכם)

פלסטיק

New member
מה בדיוק מפריע לך?

זה שאתם לא משוחחים? זה שהעיסוק הנוסף שלו גוזל מזמן הביחד שלכם? זה שהוא גולש לאתרי סקס גורם לך להרגיש פחות נחשקת (למרות שאת טוענת שלא את רומזת שכן) זה שאת מתנגדת לאתרי סקס ומחליטה במסגרת ניהול החיים שלו שלא ראוי שיגלוש לשם? מה בדיוק מפריע לך בכל העניין?

לא מבינה כלום?

אולי כי יש לי בעית הבנת הנקרא. הוא לא מרגש אותך. את לא מאוהבת בו. לפעמים הוא מוותר על שינה (שלו לא שלך). מה הבעיה? אתרי סקס הם אכן לא סחורה שווה לכל נפש. את לא צריכה להיות שם אם לא מתאים לך. אבל אם את לא רוצה אותו - למה את מונעת ממנו את ההנאה שהוא מצא לעצמו במקום. כמו תמיד - הבעיה היא בהדברות. אי ההדברות יותר נכון. המלכודת העתיקה והלא סימפטית ש-90% (או יותר) מהזוגות נופלים אליה.

למעלה