זוגיות במשבר

זוגיות במשבר

אני נמצאת בקשר כבר שנה ו8 חודשים...אני בת 25 וחבר שלי 28 אנחנו נפגשים בממוצע פעמיים בשבוע במשך השנה וחצי. הכל היה טוב. בתקופה האחרונה אנחנו נפגשים פעם בשבוע כי הוא הוא עובד קשה! וגם כשאני מדברת איתו לפעמים הוא אומר "נדבר עוד מעט אני עושה כמה דברים!" אני גם לא הייתי אצלו בבית בכלל מה שנראה לי שמבחינתו אנחנו לא חברים! גם בזמן האחרון אני זאת שמדברת איתו איתו כל הזמן. (הוא רק חוזר אליי,או מתקשר שיש לו זמן)
הוא אומר לי "מה את רוצה שניפגש כל יום?" "פעם בשבוע זה גם טוב, מה את רוצה שלא ניפגש בכלל?"
אבל חברים של פעם בשבוע הם לא חברים -הם סתם בשביל להעביר את הזמן! ואני לא מחפשת להעביר את הזמן!
את חברים שלו אני מכירה אבל את המשפחה לא ממה הוא כל כך פוחד? למה הוא מסתיר אותי?
מישהו יכול לעזור לי האם יש דרך לפתור את הבעיה? האם יש סיכוי לשינוי?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא ולא.

אין דרך לגרום לו לפגוש אותך יותר ממה שבא לו.
ואין סיכוי לשינוי.

גם הכותרת "זוגיות במשבר" לא חלה, כי זו לא בדיוק זוגיות. זה מין קישרון נחמד כדי להעביר את הזמן.

הכותרת שאני הייתי מציע לך היא "נשבר לי הזין ממנו".
וזן גם המלצתי לך: אם את רוצה קשר זוגי של ממש, תתנתקי מהאיש שאין לו זמן בשבילך, ותמצאי אחד שישמח על כל רגע שהוא יכול להיות איתך, וירצה אפילו לגור יחד וכן האלה.

אני גם אומרת לו

אי אפשר בלי לראות אז "הוא אומר אבל מדברים זה לא טוב?"
והשבוע ראיתי אותו פעם אחת ויצאנו לבלות והוא משלם עליי כל פעם בבילוי!
הבעיה שלדעתי יש משהו שהוא מסתיר! זה שחברים שלו רואים אותי חברה שלו אני לא מרגישה ככה!
אם אני יגיד לו שאנחנו נפרדים הוא יחפש דרכים להשאיר אותי איתו!
אני לא אמרתי שניפגש כל יום הוא חושב שבגלל שמשעמם לי אני רוצה שניפגש כל יום!
הבעיה שאני גם לא עובדת אולי בגלל זה הוא גם מזלזל ככה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הבנתי. את בחורה חלשה ותלותית.

הוא אשכרה משלם עליך בבילוי?!? וואו, איזה גבר אמיתי!!! מדהים!!!

לדעתי הוא לא מסתיר כלום. מה שרואים זה מה שיש, ומה שיש זה חרא, ואני מציע לך להיפרד ממנו.

אבל אני מבין שאת לא מסוגלת: "הוא יחפש דרכים להשאיר אותי איתו". מאחר ואת אישה כל כך חלשה שלא יודעת איך להיפרד מגבר, אני חושש שאין שום דרך לעזור לך, ואת תקועה איתו, כל זמן שהוא ירצה אותך.

מצטער.

העצה שלי

פשוט להפסיק להתקשר ולנצור את ספירת הימים, החודשים והשנים.

לפי איך שזה נשמע - נגמר לו מהקשר <או ממך>, ואין לו את הביצים לסיים את זה כמו בן אדם בוגר שמכבד את עצמו ו/או אותך.
אז כמו כל זכר נחות אחר, הוא מושך את זה, תוך שהוא מאכיל אותך בקקי ובמקביל מקרר את המנועים, בתקווה שתביני את הרמז ותעשי עם זה משהו את - תריבי, תיגנבי ותעיפי אותו ברעש וצלצולים, או תתאדי בשקט לבד.

כמו מריוס, גם אני אומרת שמגיע לך יותר. תבחרי את האופן שבו את רוצה להעיף אותו ותמשיכי הלאה.

אני גם אומרת לו

אתה לא רוצה להיות איתי לא צריך אז הוא אומר "אני רוצה!" זה לא נראה ככה כי יש הבדל בין דיבורים למעשים!
אני אומרת לו אתה מסתיר ממני דברים והוא טוען שלא! (תוכיח)
כשאמרתי לו שהוא מתייחס אליי כמו לידידה שלו הוא אומר:
"מה יש לך"? אני אומרת: ככה אני מרגישה והוא ממשיך לומר שזה לא נכון!
אמרתי לו תחליט מה אתה רוצה הוא אומר אני לא מחליט כלום!
וגם התעצבנתי עליו אתמול אמרתי לו שזה לא בסדר פעם בשבוע ניפגשים! אז הוא אמר אני יבוא (הכוונה להיום) תירגעי קודם כל!

בקיצור, או שתביני את הרמז, או שתמשיכי לאכול

גארוטה

New member
לא יודעת

באיזו שפה לכתוב ובאילו מילים להשתמש כדי שתביני את מה שאמרו פה לפני שאת מתעקשת לא להבין.

מערכת יחסים של קרוב לשנתיים שנראית כמו שאת מתארת זו לא מערכת יחסים רצינית.
העובדה שאת לא מכירה עד היום את המשפחה אומרת אחד משניים, או שהוא מתבייש בך או שהוא משחק בך
ויש מצב ששניהם ביחד.

דבר אחד את חייבת להבין, כמו שאת מתייחסת לעצמך ככה בדיוק הוא מתייחס אלייך.
אני מקבלת את הרושם של בחורה חסרת בטחון ותלותית ששומרת בכח על ה"זוגיות" הזו כי מלבדה אין לך כלום.

תמצאי לעצמך עבודה,
תמלאי את החיים שלך בעניין,
תפסיקי לרדוף אחריו ולהתחנן לפגישות,

הסיכוי לשינוי יכול לבוא רק ממך כשתביני שהקשר הזה לא מוביל לכלום ושמגיע לך, באמת מגיע לך יותר מזה.

קבלי תשובות לכל שאלותייך

את חברים שלו אני מכירה אבל את המשפחה לא ממה הוא כל כך פוחד? הוא לא מעוניין להתחייב כלפייך בשום צורה - הכרות עם משפחה היא הצהרת מחוייבות ברמה מסויימת.
למה הוא מסתיר אותי? כאמור - לא מעוניין להתחייב. למה? כי הוא לא אוהב אותך ולא רואה את עצמו בעתיד איתך, אולי גם מתבייש בך (היה רוצה להרשים את משפחתו עם בת זוג יותר יפה/משכילה/עשירה...)
מישהו יכול לעזור לי האם יש דרך לפתור את הבעיה? כן, להגיד לו (ובאותה הזדמנות גם לעצמך) שאת מעוניינת בזוגיות אמיתית, את לא רואה שאיתו זה קורה ולכן את עוזבת אותו. אגב, זה לא רק להגיד, צריך אחר כך גם לעשות את זה...
האם יש סיכוי לשינוי? בהחלט! אם תקחי את עצמך בידיים ותעשי את מה שאת צריכה לעשות (והשינוי כנראה לא יהיה שהוא ירד על הברכיים וישלוף טבעת מהכיס...)

סטנגה Joe

New member
זה פשוט

אם את רואה קשר כך ,אז זה בסדר. אין כלל בעיה.
אם צורה כזאת של קשר בשלט רחוק ופגישות נדירות לא מתאים לך אולי זה הזמן לעבור הלאה.

sweetjane1982

New member
נסי לא ליצור איתו קשר בכלל

כשהוא מתקשר תעני רק בחמישים אחוז מהמזמן.
אם את מכירה את החברים שלו סימן שלפחות בזמנו הוא כן ראה בך כקשר רציני.
זה נראה לי מוזר שגבר מסתפק בסקס רק פעם בשבוע, יכול להיות שיש לו מישהי.
בכל מקרה, נסי להתעלם ממנו, ואם גם זה לא עוזר אז הוא פשוט לא בקטע שלך.
דפדפי

אני לא מחפשת סקס

מה כל פגישה חייב להיות בה סקס? נכון שסקס זה דבר מקרב אבל לא רק על זה בנויה המערכת

אייבורי

New member
אהה נו

אז תגידי שהוא חבר וירטואלי או שלום חבר או חבר מדומה.

תשמעי, כאשר מישהו דלוק לך על התחת, הוא רוצה אותך כל הזמן איתו.
[עד שנשבר לו קצת ואז הוא איתך וחולם על חופש, קוראים לזה נשואים אני חושב]

אמרלדה

Active member
שלום לך. אם מותר לי - למה

את לא עובדת?

בהחלט יכול להיות שאת צודקת. שאחת הסיבות לזלזול שלו היא העובדה שאת לא עובדת. אז בלי קשר אליו בכלל - מצאי עבודה.

עכשיו תראי - אני לא אחדש לך כלום לעומת מה שאמרו הקודמים לי. כולם אמרו אותו דבר - ותגובות די קשות - ואת עולה כל פעם בתשובה ואומרת משהו שמצדיק אותו או אותך. שאת לא ביקשת להיפרד, שאת לא ביקשת להיפגש כל יום, שסקס זה לא העיקר (נכון. אז מה? מה הקשר?) שהוא משלם עלייך, ושיא השיאים: שאם תגידי לו שנפרדים הוא ינסה להשאיר אותך לידו.

אז מה? ברור שהוא ינסה להשאיר אותך לידו. הרי הקשר הזה נוח לו, מסיבות מסוימות, ואם היה רוצה לפרק אותו כבר היה מעיף אותך לכל הרוחות (ובמידה מסוימת כך הוא מתנהג. רוצה לראות עד איפה תוכלי לסבול את היחס שלו ואם ומתי תחליטי ללכת).

עזבי את כל התירוצים והתשובות שאת מומחית לענות פה למבקרייך. בואי אני אגיד לך כך: זאת לא אהבה, היא לא נראית כך. זה הזמן ללכת.

את צודקת זה לא אהבה זה כאב!

הוא איתי כי נוח לו ורק בגלל הסקס. ולהגיד את האמת? אני לא ממש נותנת לו. (לפחות ב4 חודשים האחרונים)
אז מה משאיר אותי איתי?
הוא גם עובד במשמרות שהיא עבודה קשה וחוזר הביתה עייף. זה התירוץ שלו כביכול לא להיפגש איתי.
כבר 4 שבועות זה ככה שניפגשים פעם בשבוע.
גם אם הייתי עובדת לא הייתי מסכימה לכזה דבר.
אני לא עובדת מסיבות אישיות שלי.

ובאיזה שהוא מקום נמאס לי מהקשר הזה!

הוא חושב שבגלל שאני בבית אז "משעמם לי" ואני רוצה להיפגש איתו.
אבל מה הקשר משעמם? אנשים שאוהבים להיות ביחד הם לא נמצאים ביחד כי משעמם להם,כי טוב להם ביחד.
אני לא אומרת שצריך להיפגש כל יום. אנשים שעובדים גם נפגשים יש חיים אחרי העבודה.
זה לא אומר שאם הייתי עובדת אני שוכחת מהחיים ומכל מה שמסביב.
לפעמים זה נראה כאילו אני הראשונה שלו (מבחינת קשר) היו לו פה ושם משהו לכמה חודשיים או יותר סטוצים כאלה (ריגושים) ככה זה נראה לי מהצד לפי איך שהוא מתנהל ומתנהג.

"אין טוב שאין בו רע מה שבטוח הכל זה לטובה!"

אמרלדה

Active member
אז למה את עדיין אתו? עושה רושם שאת יודעת את

כל הסיבות למה את צריכה ללכת.

למעלה