זוגיות במשבר

chen6091

New member
זוגיות במשבר

מה הייתם עושים אם היה לכם חיים מאושרים והייתם כמו המלכה בבית שבעל נותן מפנק מאוד . אבל ביום בהיר גילתם שהוא בקשר עם אישה אחרת והוא בן24 והיא בת 47 רומניה גויה והוא דתי. ולאחר שגילתם את זה הוא התחרט ובכה ואמר שיפסיק עם זה אבל שוב גילתי שהוא מדבר איתה הוא קנה פלאפו ביג טוק והמשיך לדבר ושוב גילתי ושוב קנה סים וכך 4 סימים במשך 4 חודשים שאני יודעת מזה .. הוא לא רוצה להתגרש ממני . הוא אומר שאני בחיים לא יהיה גרושה אלא אם כן אלמנה והוא יתאבד. הוא באמת אוהב אותי אבל גם אותה. מה עושים?

Aski7

New member
מחליטים

אם מתאים לך לחלוק את בעלך עם עוד אישה?!
אם כן אז די להתלונן. משלימים עם העובדה.
אם לא?!!! אז מבינים שהוא עשה הכל כדי לשמור אותה ולכן זמן לאבד אותך.
אבל מכיון שאני לא מאמינה שתעזבי אותו והמניפולציות שלו עובדות עליך אז פשוט תפסיקי לחפש אותו מה שאת לא יודעת לא יפגע בך.
כשבאמת תפקחי את העיניים את כבר תעיפי את הקשקשן הזה מכל המדרגות. (אז גם תגלי שהוא לא מתאבד)

seeyou

New member
אילו הייתי במקומך הייתי מבליג

אין שום סיכוי שהוא יעדיף אותה ויעזוב אותף

ייתען שאצלה הוא מרגיש יותר "גבר" בגלל שבגילה/מעמדה הוא יהלום

ייתכן שאצלך הוא לא ממש מרגיש "גבר"

בסופו של עיניין זה ברור שזה מציק לך מאוד אך בחיים צריכים לבחור בין מצב רע לבין "הטוב במיעוטו"

יוסי

אני הייתי מקבלת את הצעתו להיות אלמנה

אבל לא לפני שקיבלתי כמה שעורי עזר אצל הרומניה.

wild orchid

New member

ממשיכה להיות מלכה

בבית, ואם הוא כבר מצא אומנת אז שיחלוק אותה יחד איתך. שתנקה ותבשל ותספר סיפורי מעשיות לשניכם, למה שרק הוא יהנה משירותיה?

אייבורי

New member
איזה מבאס

אבל אל תדאגי, את תזדקי נורא יפה
ואז הוא ימצא צעירה בת 23 כוסית ובלונדינית
והפורום ידע לעזור לך.

niva99

New member
אז החיים לא מאושרים כל כך ככלות הכל?

מה הייתי עושה במקומך?
חוץ מלשוחח איתו בנחישות ולהציב לו את הגבולות שלי ( וכמובן לעמוד מאחורי הדברים).

אולי הייתי מתייעצת אודות הרומניה בת ה47 עם הוריו אחיו - ושואלת לעצתם מה היו עושים במקומי...

טופי33

New member
שלום חן,

הייתי בסרט דומה.את צודקת קשה להתגרש ,קשה לעזוב את המוכר .קשה להיות אחת בעולם של משפחות וזוגות.הוא רוצה להנות משני העולמות ממך שמקבלת אותו תמיד בשמחה ובאהבה ותעשה למענו הכל ורצה להנות ממנה שנותנת לו להרגיש חשוב ,מיוחד ,אחר עוצמתי וכו" .גבר שבגד פעם אחת ולא טופל יחזור שוב לבגוד תמיד יחפש את הריגוש את התחושה של להיות אחר עוצמתי וכ"ו אם לא תעברו טיפו זוגי מרצונכם ומיוזמתכם המשקעים הללו לא יעלמו הם רק יעצימו.
או שאת מתגרשת ומתחילה דף חדש בחייך אומנם לא קל אך אפשרי או שאתם הולכים לטיפול ומחדשים את הזוגיות שלכם.
בהצלחה רבה לך.

בגידות

לchen שלום, ללא טיפול זוגי, חבל על הזמן, כמו שאומרים החברה, אין שום סיבה שתגרוםלבעלך לשנות את דרכיו, את עדיין קצת תמימה ומאפשרתלו להמשיך וגם להתרגל לחיים כאלה, כדאי לשקול ברצינות פרידה לפני שיהיו יותר ילדים משותפים והרבה יותר קשה להיפרד, אלא אם כן הוא מוכן ללכת לטיפול זוגי טוב. בהצלחה חיה ולטון

יד לאשה

New member
"בחיים לא תהיי גרושה, מקסימום אלמנה"

אחד המשפטים היותר מניפולטיבים שאנחנו נתקלים בהם בעבודתנו לא מעט.
כפי שהציעו אחרים, דרוש יעוץ מקצועי בנושא הזה.
אם הוא מסכים ליעוץ זוגי (ואת יכולה להתנות לו את זה כתנאי להמשך החיים המשותפים) כמובן שזה עדיף, ושם תבררו אם יש לכם בכלל על מה לבסס את המשך חייכם המשותפים.
אם הוא אינו מסכים ליעוץ זוגי, לכי את ליעוץ פרטני (מסובסד גם ע"י קופות החולים) ותחליטי אם את באמת רוצה להמשיך ולחלוק את חייך עם גבר ששם את עצמו ואת יצריו הרבה הרבה לפנייך - ולא משנה כמה הוא נותן לך להרגיש כמלכה.
לדעתי - מגיע לך (ולכל אחת מאיתנו) להיות האחת והיחידה בחיי בעלה. אבל זכותך לחוש אחרת...

למעלה