זוגיות במשבר

פרח בר 99

New member
זוגיות במשבר

אני חושבת שהשם של הפורות קצת בעייתי. זוגיות במשבר? ומה כשאין בכלל זוגיות ומעולם לא הייתה? איזה בדיחה עצובה.

פרח בר 99

New member
חסרי נסיון

מה גרם לכם לחשוב שזה הפורום שמתאים לי? הצחקתם אותי... אני כבר סבתא. זה לא אומר שיש זוגיות בחיי... לא במובן שאני רוצה, בכל אופן.

אז אולי יתאים לך יותר...

פורום "בודדים אבל ביחד"
ובכל מקרה היה עוזר אם היית מגדירה מה את רוצה ומחפשת...

shirael

New member
מה שהיא רוצה ומחפשת

זה תשומי, ולזרוק את הרחמים העצמיים שלה על עוד אנשים.

אם היא הייתה מעוניינת בתשובה\עזרה\\משהו בונה היא היתה כותבת בדיוק.

פרח בר 99

New member
עלית עלי

איך ניחשת? כל מה שחסר לי בחיים זה הרחמים שלך. כל הכבוד לך שעלית על זה כל כך מהר!

שלום פרח בר

כתבת שאת סבתא אז אני מתארת עצמי שכן היית בזוגיות וכן הקמת משפחה עם מישהו, אז אולי את מתכוונת שאת מרגישה שאף פעם לא הרגשת שאת באמת מחוברת לאבא של ילדיך ושלא הרגשת שהיתה לך זוגיות איתו. קשה להבין כי את כותבת ברמזים ומצפה שנבין לבד ואז צוחקת על מי שלא מבין אותך. אם זה המצב אז תתעודדי תמיד יש הזדמנות לאהבה ואפשר תמיד להתחיל מחדש גם בגיל מאוחר. מאחלת לך זוגיות וסיפוק

פרח בר 99

New member
תשובה לשלי של שי

לא התכוונתי לכתוב ברמזים. צר לי אם התקבל הרושם שאני מנסה לצחוק על מישהו, האמת היא שאני הרגשתי שצוחקים עלי... והאמת שזה קצת מגיע לי, אם חשבתי שבאמת הפורום הזה יכול לעזור לי. או כל פורום אחר.
אני הרי אומרת לעצמי את מה שאומרים פה לאנשים שמשתפים: צריך אומץ לראות את המציאות עין בעין, ואז להחליט מה עושים איתה. ואף אחד לא יעשה את זה בשבילי. אז סליחה על רגע של חולשה.

למעלה