זוגיות במשבר

2becom1

New member
זוגיות במשבר

אני כל כך כמהה למגעך, עוברים חודשים רבים שבהם אני מתהלכת אל מולך עירומה ואני כאילו לא נמצאת שם.... כל פעם תרוץ אחר, דחיפה קלה רק לא מגע.... חצי שנה עברה שבה לא התאחדנו גוף אל גוף נשמה אל נשמה דיברתי איתך, אמרתי לך שחסר לי, אמרת שאינך יודע למה כמה ואיך.... ניסתי ליזום בעצמי להשיג את אשר גופי חפץ לו זכיתי בדחיפה קלה אמרתי לך או יועץ זוגי כי ככה אי אפשר להמשיך או שנתגרש אמר שלא מפריע לו להתגרש, הוא אמר שמה שמעניין אותי זה סקס ואין זה נכון, מעניין אותי שאין בינינו זוגיות, לא מבון הכלכלי לא במובן המיני אני שבורה, כעוסה בוכיה, מרגישה שאני מהלכת על חבל דק שהרוח מאיימת להפילה, מרגישה שהזוגיות נגמרת ואני עדיין אוהבת... אמר אין כסף ליעוץ זוגי אמרתי אדגאג לכך אז אמר תלכי אני לא יילך מה אעשה אנא ממכם כואבת בתוכי

s123123

New member
כתבת מקסים אבל חסר רקע

גיל, מה קורה בזוגיות מלבד הסקס, מה עוד מתרחש שם שגורם לו להגיד של אכפת לו גירושין. מה הסיבה לכל האדישות הזאת.

2becom1

New member
תודה על תשובתך

אני בת 31 הוא כשבע שנים מעליי, הוא מבקש שהבית יהיה מתוקתק טוען שאנחנו חיים בחירבה, הוא עובד אבל כל העול הכלכלי נופל עליי למעט דבר או שנים וכעת שטבעתי הבטיח ערמות של צהב אך בפועל העיף ערמות של חול בעיניי. אומר לך בכנות, אילו היה ולו במעט קרבה פיזית, נשיקה,חיבוק מילה טובה אולי הייתה לי את המוטיבציה אכן לפעול אך בפועל דבר מזה לא קורה אנחנו מדברים על ענייני היום יום אך שמגיע לנושא זוגיות נאטם וטוען שאצלי הכול סובב סביב הסקס, הגוף שלי מרוב כמיהה כבר כואב יכולים לעבור 4 חודשים חצי שנה ואולי יותר ללא מגע מיני בכלל.

כתבת נורא יפה

ממש יכולתי להרגיש אותך מדברת על זה אישה שמתוסכלת מינית תיהיה עצובה ממורמרת ולא נינוחה עם הסובבים שלה צר לי מותק אבל אני לא חושבת שיעוץ זוגי יעזור . תחשבי איפה את בקשר הזה ? מה את איחלת לעצמך שחלת על הבעל שלך ? בהצלחה אלמוג

2becom1

New member
תודה אלמוג

החמאת לי בתשובתך, אני אבודה, מרגישה שאני אינני, אומר לך את האמת לא ייחלתי שהנישואים יהיו כמו בסרטים כי החיים אינם כאלו יחלתי שבעלי ישמח לבוא הביתה, ינשק גם אם זה על הלחיי לשלום, שיחשוק בי, לפחות פעם בשבוע כמנוחה ממרוץ החיים, שיתן לי את התחושה שאני נחשקת, שיהיה לי שותף לחיים, חבר נפש, האדם שעומד מאחורי ותומך בי. וכל זה כפי הנראה איננו...

קרן נוי

New member
כמה שאלות...

1. האם יש לכם ילדים ? 2. כמה זמן את סובלת מאדישות של בעלך? 3.האם את יכולה להעיד על אירוע מסוים בחייו או בחייכם שהשפיע עליו להתנזר מיחסי המין? 4.האם ישבת איתו על שיחה רצינית כנה ופתוחה כדי להבין ממה זה נובע ?

מה הקשר לנאומים?

אני מתכוון לשפה הגבוהה. (מוכן להתערב איתך שכל מה שהיא צריכה לעשות כדי לקבל את הזין מחר בערב הוא להתרפק על בעלה על הספה בבייבי-דול ורוד וללחוש לו באוזן "שיואו, לא יודעת מה יש לי, אני מה-זה חרמנית - בא לך להזדיין?")

s123123

New member
התכוונתי בדיוק לזה..

הסגנון שלה נראה לי כמו אחת שכל היום מדברת איתו על המחסור שלה בסקס.. בייבידול כמו שהצגת, זו אכן דרך מצויינת עם פחות מילים ויותר מעשים.. לילה טוב

seeyou

New member
history או histheory

הכוונה שכתיבה יפה לא מבטיחה את האמת-לא רק שלה זה מקומם מאחר ואת מציירת את הגברים בשחור. בטוח שישנם כאלו אך אני בטוח שישנם גם נשים כאלו. בשורה תחתונה: את כותבת:ניסתי ליזום בעצמי להשיג את אשר גופי חפץ לו ומצד שני:"הוא אמר שמה שמעניין אותי זה סקס ואין זה נכון"
מה שאת עדיין לא הבנת שלא כול הגברים יכולים מסיבות שונות "ויברטור אורגני" לא כתבת שום רקע על הזוגיות שלכם אלא רק פרומו לטלנובלה חדשה בטוח שיש הרבה נשים שכבר "מבינות" את הסבל שלך
"אמר אין כסף ליעוץ זוגי אמרתי אדגאג לכך אז אמר תלכי אני לא יילך" ממליץ שתלכי לבד לכול סוג של יעוץ-אולי זה יעזור לך בקשר הבא באולימטום("אמרתי לך או יועץ זוגי או שנתגרש ...")....................לא תשיגי זוגיות. יוסי

אייבורי

New member
../images/Emo24.gif

אני כלכך מבין לליבך <רגע אני מתרגל חמלה ואהבה> ניכר כי אהבתך עצומה גדולה ותלותית חונקת. זה מרתיע גברים, תני לגבר שלך לכבוש אותך בשביל זה את צריכה להיות בלתי מושגת ואטרקטיבית. ושנית, באמת כדאי להפסיק לקחת את הקורס בנושא שירת ימי הביניים במאה העשרים. אמנם זה קורס נחמד וחביב אבל הוא חוסם את הקורס הכי חשוב בסמסטר, תקשורת בין גברים ונשים.

אייבורי

New member
../images/Emo25.gif

עד מוצ"ש בכלל תתחיל שנה אזרחית חדשה והכל יחזור על מקומו בשלום

קרן נוי

New member
הי מותק,לא ענית לי על השאלות ששאלתי...../images/Emo36.gif

זה יעזור לי לעזור לך
1. האם יש לכם ילדים ? 2. כמה זמן את סובלת מאדישות של בעלך? 3.האם את יכולה להעיד על אירוע מסוים בחייו או בחייכם שהשפיע עליו להתנזר מיחסי המין? 4.האם ישבת איתו על שיחה רצינית כנה ופתוחה כדי להבין ממה זה נובע ?

2becom1

New member
היי קרן נוי

1.כן יש לנו ילדים 2.אני סובלת מהאדישות הזו כבר שנתיים 3.לצערי הרב לא,הלוואי והייתי יודעת ואם היה רק אמר מה קורה ולא היה נאטם 4.ניסתי פעמים רבות לדבר פתוח והוא רק אמר לא יודע ונאטם ולכל ממליצי הבייבי דול למינהם ניסתי את שיטת הבייבי דול, ניסיתי חוטיני, ניסתי עירום מלא, ניסתי לגרות אותו וזכיתי בדחייה וזה שכתבתי בשפה גבוהה כך אני כותבת אך לא משוחחת כך ביום יום כמובן

אייבורי

New member
פתרון

בדיוק בפוסט מעליך (עכשיו מתחת) יש אחת שלא צריכה סקס ושואלת על חילופי זוגות. אולי תעשו הכרות ?

קרן נוי

New member
אולי ../images/Emo4.gif ????...

ואני מאוד נזהרת להגיד את זה-הוא חולה במחלה מדבקת ולא רוצה להדביק אותך ? שוב, תיזהרי מלהסיק מסכנות פזיזות,כאן צריכים להיות מאוד זהירים ורגישים ... מתפללת בשבילכם, בהצלחה... קרן נוי.

למחלה מדבקת יש שם

דיכאון זוגי. היא רוצה תשומת לב, יחס. וגם הוא. היא מתרפסת, מתחנפת כדי לקבל את שלה, יורדת לזנות - הוא דוחה אותה, אין לו מה לתת כי הוא גם לא מקבל ממנה את מה שהוא זקוק לו ומתכנס במקום לתקשר - מעניש אותה (ואת עצמו) במניעת יחס. שניהם נעים במעגל סגור שאיש לא מסוגל (וגם לא באמת רוצה) לפרוץ. בשירים וריקודים לא משקמים זוגיות ששקעה בבוץ.

למעלה