"זוגיות במשבר"

שיין9

New member
"זוגיות במשבר"

אז מה עושים עם זה ?? כולם פה השלימו עם הסטטוס (המעצבן) הזה? כאילו..יש משבר(משברים) ןממשיכים בזוגיות? על אף הכל? אין לי הרבה שאלות. יותר תמיהות.

chenby

New member
אני במאמר מוסגר

אחרי שהבנתי שכל משבר הוא הזדמנות, קוראת לפורום - זוגיות בהזדמנות.. הכל עניין של גישה ומה כל אחד לוקח לעצמו.. בכלל בחיים. יש כאלו שנפרדים, יש כאלו שמתעצמים, יש כאלו שנשארים באותו מקום.. כל אחד חי את הבחירות שלו.

שיין9

New member
זהו.

'זוגיות בהזדמנות' נשמע יותר אופטימי. (ונישמע כמו פרסומת ..) ונכון שכמעט מכל משבר אנחנו לומדים הרבה, אבל קצת נמאס ללמוד בדרך הקשה.

chenby

New member
קצת מעציב אותי

אני שומעת מהרבה אנשים שאומרים על דברים אופטימיים שזה נשמע כמו פרסומת. אפילו כתבתי על זה פעם בבלוג.. http://cafe.themarker.com/view.php?t=164485 אולי כשסוף סוף מודעים לזה שמשבר הוא הזדמנות, כשקורה ה"אירוע" מיד יכולים למצוא מה ההזדמנות בו - ואז הדרך הופכת להרבה יותר קלה. אני כותבת אולי אבל בחיים שלי זו עובדה.

שיין9

New member
קצת לא הבנת

אמרתי אופטימי על המושג .(זוגיות בהזדמנות) וזה באמת יכול להפוך את כל הקו מחשבה. אמת. והתכוונתי פרסומת כי זה יצא חרוז ונשמע כמו פרסומת .( כמו: 'מי רוצה זוגיות בהזדמנות....רק היום.. בתשע תשעים..)

chenby

New member
:)

אני יודעת.. לי זה העלה ישר את המחשבה ההיא... כי באמת שמעתי את המשפט הזה כמה פעמים.. וכשאני באה בכוונה ומתוך האמת שלי - ואמרו לי שזה נשמע כמו פרסומת.. בהתחלה זה עצבן אותי, קודם זה העציב אותי.. ועכשיו אני מבינה שזו השלכה שלי :) ושאני יכולה לשחרר את זה. תודה.

למעלה