זוגיות במשבר

דודידו45

New member
זוגיות במשבר

אני חי עם אשתי משנת 95 ב98 התחתנו ב2002 נולדה לנו ילדה מתוקה וחמודה מיום שהכרתי את אישתי לא הי טוב עם המשפחה שלה לא רצו אותי ולא אהבו אותי אבל אישתי כן ותמיד הלכה אחריי ההורים שלה השתלטו או ניסו לשלוט עליי אך לא בהצלחה מלאה לאחר שניסו לשלוט לי גם על חינוך הילדה זה כבר למעלה מחמש שנים איני בקשר איתם לאחרונה אישתי עברה הטרדה מינית מאוד קשה במקום העבודה שלה ובמשטרה לא האמינו לה ובתוך תקופה קצרה אביה מת נכנסה כנראה לשיגאון זורקת חפצים בבית צועקת כמו משוגע ואפילו אתמול הגזימה ונתנה לי כמה סתירות חמודות והרביצה לי עם חפץ והחליטה שהיא הולכת לאמא שלה עכשיו אני חייב לציין כמה דברים אני אישית לא רוצה שתלך לאמא שלה כי כל פעם שהולכת חוזרת הפוכה היא מסיתה אותה הביקורים שלה אצל אמא שלה זה רק לאחרונה זה כבר שבוע שלישי שבכל יום שישי בבקר עושה בלגן ואח"כ הולכת לאמא שלה לי נראה כתירוץ מי שגידל את הילדה שלי זה אני כמעט לבד היא לא מסוגלת לכלום פשוט לא יודעת לעשות כלום מה דעתכם? כתבתי הרבה ואולי צריך יותר אך אני מקווה שתקחו את דמיונכם וספרו לי תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
צריך עזרה מקצועית, כמובן

אשתך במשבר נפשי לא פשוט, כשעל רקע הנתק בינך לבין הוריה (שבטח היה לה מאוד קשה) מגיעות 3 מכות נוספות: (1) הטרדה מינית קשה (2) השפלה נוספת במשטרה (3) מות אביה [שים לב: לאישה יש שני גברים בחיים: אבא ובעל]. היא צריכה טיפול פסיכולוגי, ללא כל ספק. אולם זה לא נכון לשלוח אותה לשם לבד!!! אתה בן זוגה, ואסור לך כרגע לנטוש אותה. על כן אתם צריכים ללכת יחד לטיפול "זוגי", ולהיות שם איתה כל הזמ בחדר, כדי לתמוך בה. ודרך אגב, גם לך יהיה מה לעבוד שם, כי בטוח שהמצב גם יצר לא מעט בעיות זוגיות, ובטח גם לך יש איזו תרומה למצב, לא? מריוס

czar

New member
גם הוא נראה (וכותב) בבלבלבה לא נורמלית

ככ.

למעלה