זוגיות ביאוש

זוגיות ביאוש

שלום לכם אני נשואה ? ואני רוצה לקבל סיוע ? אני בת 29 נשואה שנה לבעלי ? ובעלי מתחרט שהוא יתחתן איתי ? בלי לדעת שיש לי קשיים ? הוא לא רוצה להתקרב אלי שבוע ? לא מגע בגלל שאני רבתי איתו ? למה הוא לא מפנק אותי ? אז הוא לקח קשה ? הוא עובד בשתי עבודות ? 1 בבוקר מחלק מכתבים בדואר בקבלנות ? 2 מחלק עיתונים בערב נוסע עם אופניים ? בעלי אמר לי שהוא לא רוצה לדאוג לי יותר ולגדל אותי ? הוא סבל ממני שנים רבות שהוא היה צריך לדאוג לי בגלל שאני סובלת מאנמיה ואני מעריבה את עצמי ? אני לא עובדת אמרתי לו ? אפילו שאני יעבוד אתה לא תתקרב אלי ? הוא אמר לי לא הוא כבר לא יהיה יותר בחיים שלי ? ויש לו חובות 8 אלף בבנק ? ואני מיואשת שהוא רוצה להפסיד אותי ? אנכנו יצאנו 7 חודשים והטעות שלי שמהרתי להתחתן ? מקבלת קצבת נכות בגלל שהיתי ביישנית שהיתי ילדה ולא היה לי בטחון אבל עכשיו ? אני בוגרת ועצמאית בזכותו הוא לא מעריך את זה ? שאני יודעת לבשל מסדרת לו את הבגדים בארון ? מנקה את הבית ? אפילו לנופש פעם בחיים הוא לא השקיע בי ? הוא בהתחלה שהינו ביחד ? הוא רצה שאני יעבוד ? ואז אני יזמין אותו ? לחופשה הוא לא מושלם ? יש לו אסמה שלא יצחק עלי ? הוא אמר לי פיגור יש לי ? בגלל שהיתי עצבנית זרקתי עליו דברים ? ורציתי להרביץ לו ? עכשיו אני ילך לטיפול ויטפל בעצמי ? אפילו עם אני ישתנה הוא לא יחזור אלי ? אפילו ילדים הוא אומר לי מה אני ממהרת ? אולי הבוסים פתאום יגידו שאני לא מתאים לעבודה ? ואז נישאר בלי עבודה וזה עולה כסף אפילו ? אמרתי לו שהביטוח לאומי עוזרים 700 לילד הוא ? אומר זה לא מספיק היום הסתפרתי שינתי הופעה ? ועשיתי פן הוא אמר לי תתחדשי זה הכול תגידו לי למי אני פונה . לעזרה דחוף בנוגע אליו ? הוא אומר לי זה טעות לחשוב ? שהוא כול החיים שלי ? תכתבו לי ביי

גרא.

New member
צדיקה תמימה,לא קל לקרוא על מה שעובר עלייך,

אפשר להרגיש עד כמה עד נסערת,לחוצה וזקוקה לעזרה דחופה,למעשה שניכם כזוג,כמשפחה זקוקים למעורבות טיפולית. יש ליד כל לשכת רווחה ברחבי הארץ תחנה לטיפול משפחתי במחיר מסובסד ,בה אתם יכולים חייבים לעצמכם לקבל טיפול. אם אינך מוצאת,כתבי באיזה אזור אתם גרים,ונמצא לכם.

למעלה