זוגיות בדסמית 24/7

Cגלית

New member
זוגיות בדסמית 24/7

אני זוכרת משפטים כמו:
"הרבה יותר נוח מהזוגיות ה"רגילה" שחייתי קודם, יש אחד שמחליט, אין מריבות!"
"אין לי החלטה, הרגשה שנעלמת בקשר"

מי שחי בזוגיות כזו, מי שחושב להיכנס, מפנטז, חושש.
לדעתכם/ן, מתאים, אפשרי, בלתי אפשרי לחיות, לאורך זמן בזוגיות בדסמית?
קשיים?
המלצות?

Zמבוש

New member
לעניות דעתי

זה לא ממשיך למשך זמן רב
ויש יותר שחיקה מקשר רגיל ואו הסתרה כאשר נמצאים בחברה שלא מקבלת זאת

שאלה טובה באמת

אישית מאד קוסם לי להיות בזוגיות עם בחורה דומיננטית / אמהית / מובילה .

יש תאוריה שבזוגיות כזו יש פחות מקום למריבות , שעל פניו נשמעת הגיונית. אבל קשה לנבא איך קשר כזה יראה אחרי כמה חודשים ושנים .
בטח זה תלוי בסופו של דבר מה עושים עם הבדסמיות הזאת: בדסמ זה שם כללי לספקטרום עצום של התנהגויות ... שולטת יכולה להיות "מפקדת בטירונות" ואז זה עלול להיות מתיש ושוחק ולעלות על שרטון,
אבל היא גם יכולה להיות אסרטיבית-מתונה ונעימה בו זמנית , מה שיגרום לקשר לשבת על באלאנס בריא .
בתכלס דברים כאלה קורים בטח גם אצל חלק מהזוגות הלא-בדסמים .
בשורה התחתונה המלצה צריכה להיות מותאמת פר-מקרה ואי אפשר לתת כאן באופן גורף . פרטי עוד קצת על ההתלבטות , עם דוגמאו ת וכו

Cגלית

New member
בטח לא באופן גורף

השאלה שלי פונה לכל אחד בנפרד, האם לו מתאים, אישית, מצליח, חושב שיצליח..

אייבורי

New member
תשמעי

זה לגיטימי ואפילו באמת נוח כאשר יש מנהיג אחד
או קפטן לזוגיות.
יש אחד שבסוף נותן את המילה האחרונה
אבל אם מישהו חושב שהוא יהיה פועל סיני אהבל
לא יביע דעה, רצון או ישפיע על הקשר
מפספס את מושג הזוגיות.

dare devil ית

New member
אני לא חייה 24\7 בזוגיות

אבל נצאת אתלהם די הרבה זמן, וישנה שם 3-4 לילות בשבוע.
אני לא מרגישה מחוקה, או שלא סופרים אותי. העובדה שאני מקולרת לא הפכה אותי לחסרת דעות

JamesNox

New member
מי שחושב ש״אין מריבות״ לא מכיר אותנו

אנחנו רבים כמו כל זוג. זה שאני מקבל בשמיה את מרותו וסמכותו לא אומר שאין לי שפע של דעות משל עצמי.
למעשה, ככל שאנחנו נעשים יותר בדסמים, ככה קל לי יותר להביע את דעתי. מקסימום הוא יכעס... זה כבר לא הדבר שהכי מפחיד אותי בעולם. יש לנו, דרך הבדסמ, דרכים מוגדרות לסיים מריבות. ומאחר והוא תמיד הפוסק הסופי, הוא יכול בחסדו להקשיב גם לנימוקים שלי (או לרטינות שלי) בלי שיגרע כלום מהאגו שלו.

amy3373

New member
לדעתי

זה פשוט לא עובד לאורך זמן, ברוב המקרים. ממה ששמעתי, לפחות, לזוגיות כזאת יש נטיה "להתאזן" ולהפוך לוונילית ברמות מסויימות, בטוח כשיש ילדים.
אני לא הייתי רוצה לחיות בזוגיות כזאת, כי הבדס"מיות שלי מבטאת רק חלק ממני. יש בי הרבה יותר מאשר שפחה, ואם מדובר על יחסים של חיים משותפים, לא הייתי רוצה לוותר על ביטויו של אף חלק בי.

Cגלית

New member

DOM Perignon

New member
בראבו איימי

כמי שעשה דבר או שניים בעולם הזה ובאותו הזמן למד דבר או שניים גם במקומות אחרים, התשובה שלך נכונה (לדעתי כמובן, כדי לשמור על PC).

הצורך ביחסי שליטה בא ממקום מאד מוגדר ומסויים בנפשנו. יחסי זוגיות עונים לנו על צורך אחר לגמרי. ולכן מעבר לזה שיחסי שליטה שעוברים ל24/7 נוטים להתפוגג לכיוון הוונילי. יחסי שליטה גם לא יכולים לתת מענה לצרכים והרצונות שמביאים אותנו לבנות קשר זוגי וונילי.

A לוןA

New member
כמו בכל דבר

יש יתרונות, יש חסרונות.
עיקר החסרונות נובע מזה שלזוגיות ונילית יש הרבה מודלים מסביבנו ולזוגיות בדסמית... פחות. מעבר לזה הסיכוי שלנו להתנסות במערכות וניליות גדול הרבה יותר מההתנסויות במערכות בדסמיות, והניסיון שלנו באלו יהיה בהכרח גדול מאלו.
אין ספק שבמערכת יחסים של 24/7 עם ניהול משק בית, ילדים, משכנתא וועד בית השליטה נכנסת לעיתים למאחורי הקלעים, ונכנסת למלוא הפוקוס רק בזמנים מוגדרים או בתזכורות ,עדינות" מדי פעם.
עם זאת, למשל הפחד (המוצדק) של הנשלט לאבד את עצמו ואת דיעותיו, כמו החשש של הנשלט למצוא את עצמו לבד במערכת היחסים קיימים,
והדרך לטפל בהם היא לתקשר, ולתת מקום לכל חשש ופחד ואיום לבטא את עצמו ולמצוא דרך לטפל בהם.

אפשרי? - כן. עם הפרטנר הנכון ומידות עצומות של תקשורת ופתיחות.
קשה? - נו מה, באנו לבלות פה?

למעלה