זוגיות באשליה

זוגיות באשליה

למה כשנדמה שכבר מצליחים להתגבר על הכל, צץ לו משהו לא צפוי? למה כשנדמה שיש רגיעה, מסתבר שזו היתה אשליה? למה הכל כל- כך לא צפוי בזוגיות? השבוע התבטלה הפגישה בייעוץ- נישואין ואולי בגלל זה ואולי לא, צצה לה הרגשה שוב של זיג-זג בזוגיות. צצים משקעים, הטון עולה וריחוק.... וזה מעייף וזה מתיש וזה מחליש. שיהיה שבוע טוב לכולם.

תתיחסי לביטול הפגישה כהזדמנות

יתכן שפיתחתם תלות מסוימת בתהליך היעוצי ואתם חיים מפגישה לפגישה, מעין בריחה מהבעיות האמיתיות. ביטול הפגישה הנוכחית יצר ריקנות, דבר המראה שיש לכם צורך לתרגל בעצמכם את שיפור הזוגיות ולא לברוח לשיחות היעוציות. חשבי/ו על הנושאים שעלו בפגישות הקודמות, מה רצית/ם להעלות בפגישה הזו ומה היה נדרש מצידך/ם כדי ליצור שינוי (ואם בכלל יש רצון לכך). שיהיה גם לך שבוע טוב.

תודה איש...וזה נכון!

"ביטול הפגישה הנוכחית יצר ריקנות"-- וזה כ"כ נכון. לתרגל לבד את שיפור הזוגיות, זה נכון לייעץ וגם אני הייתי מייעצת לאחר לעשות כך. אבל זה לא קל...זה אפילו קשה! הקשה הוא להבין למה אני יודעת מה לייעץ לאחרים ולעצמי לא...

למה כשנדמה ש...

"למה כשנדמה שכבר מצליחים להתגבר על הכל" ואולי כאן עיקר הבעיתיות האם מצליחים להתגבר על הבעיות או שמא רק "מדמיינים" כי מצליחים, מנסים לשכנע את עצמנו שאנו עולים על דרך המלך הפגישות המשותפות אצל היועץ יוצרות ערוץ תקשורת מונחה הוא שואל אתם עונים ו....???? מה הלאה??? הרגשת הזיג-זג, המשקעים, הטונים העולים והריחוק - הם לא "צצו" עקב ביטול הפגישה. הם קיימים שם כל הזמן. ועד שלא תבינו מאין אלו נובעים, וזאת תוכלו לעשות כל אחד עם עצמו ואחד עם השני, הם לא יעלמו. תהליך לא קל ולא פשוט אבל אפשרי תלוי במידת הרצון האמיתי של שניכם שבת שלום שתהא לכם ולכולנו אישה1

ואת והציטוט שבחרת

בציטוט הנבחר בכרטיסך, מלווים אותי כעת...( כ"כ מתחברת אליו עכשיו) "מדמיינים כי מצליחים" נדמה כי זה נכון, כי ככה רוצים להרגיש, מה שמזכיר לי כעת את השירשור אז על "ירח הדבש שלפני הגירושין..." !! תודה לך אישה1.

לורה........

מה שבטוח זה שנוצרה פה תלות וזה לא טוב!!!!! את הזוגיות והשפה המשותפת תמיד צריל לטפח ולא היא הולכת לאיבוד!! לכן קחו את היעוץ כדבר שנותן לכם את הדחיפה ולא יותר מזה! בהצלחה.

שרלוטה יקרה

היינו ב- 2 פגישות עד כה. אולי זו תלות ואולי לא... ( לא יודעת). תמיד דגלתי בהידברות, האמנתי שבעזרת הידברות טובה אפשר לפתור הכל, אבל, הפעם זה לא הולך, פשוט לא הולך. ביום ג´ שוב ייעוץ...נראה מה יהיה. תודה לך שרלוטה יקרה.

לורה........./images/Emo20.gif

אני מקווה מאוד בשבילכם שבאמת לא נוצרה תלות, בכל אופן- מקווה שיהיה בסדר, למה שלא תנסו לשוחח ולהבין שאתם חייבים לדבר בינכם ללא צלע שלישית?! לא להתייאש- אם התחלתם ברגל ימין, משמע שיש תקווה!!

פלסטיק

New member
גם בעליה יש ירידות

לפעמים יש רגעי משבר שצריך לעבור אותם, השאלה אם כללית את מרגישה בשיפור.

למעלה