זוגיות אחרת.

זוגיות אחרת - הדור הבא

שוב שלום, אחזקת הבית, ואחריות מלאה על הילדים, היא מטלה לא פחות מסובכת מ'עבודה'. היא לא פחות קשה, ולבטח לא נגמרת בחמש אחרי הצהריים. האופי שלה הוא אחר. אגב, אין לי חלומות על בטלנות או על עושר. יש לי חלום על ילדים מאושרים ופשטות. יש לי חלום על הגשמה עצמית שונה מהמקובל. ועוד אגב {לנשים שהגיבו בחיוב}: היה זה מתוך אמת או ציניות? שבת שלום,

Rinattt

New member
שמע, אחרי השייח' סעודי שהיה לי

ממש לא הייתי מתנגדת לעקר בית...

° זואי °

New member
כן... ולא....

כן קצת בצחוק כן היה נחמד אם היה לי עקר(ת) בית בבית והיה לי יותר זמן לקרירה...

galia1962

New member
לא

כמו שאני לא הייתי מוכנה רק להיות עקרת בית, אמא ובת זוג. כמו שלי חשוב שיהיה לי עולם משלי, כאדם, כאישה רוצה בן זוג שיש לו גם עולם מלא ועשיר משל עצמו כאדם.. אותי, מודה זה היה משעמם

:) משתעשעת במחשבה, מה יפיג את

השיעמום.. את מגיעה הביתה והוא מתחיל בסיפורים: "כיבסתי, יש כתמים, אין מלבין, נגמרו לך הטמפונים, צריך לחדש את מלאי של חומריי הניקוי, הסדרתי את כל התשלומים...ואז שאלות רטוריות, אץ עייפה? את רעבה? רוצה לדבר על זה????????.." סיוט מהלך על 2!

destiny36

New member
פעם הגרוש שלי אמר לי את זה בצחוק

או אולי התכוון באמת.. "לכי לעבודה אני אהיה בבית כל היום" הוא לא ממש התכוון למה שאתה כותב. הוא רק סתם חשב להשאר בבית ועדין לחכות שאחזור בערב מהעבודה ואכין לו. וכך היה
עד שהוא מצא פה ושם עבודה לסרוגין. אבל היום. אולי כן הייתי מסכימה לעקר בית. וסוף סוף למצוא לעצמי את העבודה והחיים שאני כן רוצה . אחלה רעיון.

raviv31

New member
חייב להגיד משהו לך סימן שאלה

כמי שהיה פעם עקר בית (ולא מתוך בטלנות אלא כי העסק שלי התנהל אז מהבית) זאת לא מציאה כ"כ גדולה. כשאתה מסיים את יום העבודה הרשמי שלך אתה ממשיך עם הלא רשמי. ודרך אגב זה נכון גם לגברים וגם לנשים. אני חושב (לפחות מנסיוני דהיום בפרק ב) שהזוגיות האחרת היא דווקא הזוגיות בה הדברים מתחלקים בין שני בני הזוג ומי שמגיע באותו יום הביתה מוקדם יותר עושה את הדברים לא כי ככה נקבע, אלא מתוך אהבה כבוד ורצון שהדברים יעשו לטובת הילדין ואו בן בת הזוג. והזוגיות הזאת היא יותר מהכל לדעתי הזוגיות האחרת.

ב ו ע ו ת

New member
מה רע?

יש כל כך הרבה נשים שהבית הוא ממלכתן, שם הן חשות שהן מגשימות עצמן ומוציאות את המיטב ולמה שלא יהיו גברים כאלה? כן, יש מספיק נשים שעובדות 12 שעות מחוץ לבית, אך טבעי שהן יבקשו לקשור את חייהן בחייך. אינני יודעת אם זה הפורום המתאים, כדאי אולי לחפש בפורומים העוסקים בקריירה נשית. לא מגישה מועמדות כי עם המשכורת שלי נוכל לגדל אולי אוגר. בהצלחה. דווקא יפה בעיני. בחיי. נעמה

עלי ../images/Emo140.gif

אתה גם יודע להקליד חומר למחשב, לנהל תיוק אלמנטרי . ולשלם חשבונות בזמן לרשויות השונות . ואולי קצת הנה"ח של העסק שלי? הכל מהבית, אני בעבודה. מחוץ לבית כמובן. גם אני מבקשת לוותר על הילדים המשותפים. גם אני לגמרי ברצינות.
ברעיון יהיה לי כזה שותף.

חלום שלי!

אבל עם סימן שאלה מעורער אם הוא יצליח לעמוד בזה. מוכנה ל"החלפת תפקידים" שהוא ייקח את הלפיד של הבית ואני אצא לי כל היום... לחזור מהעבודה, הבית נקי, הכל מאורגן, ארוחה מוכנה, נשיקת לילה טוב לילדות, וישר למקלחת ועוד להעיז לבקש עיסוי שמלווה בסקס..לפינאלה של היום. ח ל ו ם !!!

eylonit

New member
חלומות נעימים

עזוב את הציניות. גם אם חלמת- מה רע בחלומות? כיצד היו נראים חיינו בלי החלומות? ואם גם הגשמת- יצאת נשכר מכל הכיוונים עכשו הזמן לחלום חדש.

ד ו ל ה

New member
בקריאה ראשונה...

נשמע מפתה במיוחד זה בהחלט חלום שאני משתעשעת בו לפעמים במחשבה שנייה ושלישית לא בטוחה כלל שזה יעבוד
דולה (אישה עובדת)

למעלה