זוגיות אחרת.

זוגיות אחרת.

שלום, אני גרוש קצת למעלה משנה, ואב לילד מקסים בן שש. משמורת משותפת, מזונות סבירים, יחסים תקינים עם האישה לשעבר. עד כאן ההקדמה. יש לי חלום. ובחלום, אני בבית עם הילד שלי, הילדים שלנו, והילדים שלך .ואת ממשיכה ומפתחת את הקריירה שכל-כך חשובה לך ולי. ויכולה לצאת לפגישות מתי שנח לך, וזמינה. ואני תומך ומטפל. והילדים מאושרים. ואנחנו אוהבים ושלמים עם אורח החיים הזה. ונמשכים. ורגועים. ושקט. גשם. "...ההיית, או חלמתי חלום? "

כשתשנה את הניק שלך

ל "סימן קריאה יציב" אז החלום יהפוך למציאות. זה לא בשמים אתה יודע! צריך רק סבלנות.

galiayyy

New member
ורק אורחת פה, ובכל זאת..

איזה תגובות משונות...קצת שוביניסטיות הנשים פה. חשבתי שזו הודעה מקסימה. לא יודעת מי זו ה"מישהי" שאתה מדמייןאבל מה זה חשוב. אחלה לגדל ילדים, במיוחד לגבר. בהצלחה!

יש לי רעיון...

תתחתן עם איש הייטק!
(סורי, לא יכולתי להתאפק...)

אתה שואף להיות עקר בית ?

חפש מישהי בסגנון שרי האריסון אבל נראה לי שתהיה בעיה כי כל מי שקרוב אליה יאמר שאתה בטלן
סתםםםםםםםםם אל תיקח אותי ברצינות

ב ד ר ך

New member
חשבתי על זה

שאם אישה הייתה כותבת את ההודעה הזאת זה בטח היה נשמע מאוד מאוד פרימיטיבי, שמרני וכנוע. משום מה כשאתה כותב את זה, זה נשמע לי מאוד מודרני, יצירתי, יוזמתי, צעיר ועוד... בהצלחה לך

° זואי °

New member
לקחתי!!!!

אתה גם מבשל, מכבס, מנקה את הבית ומוציא את החתולים לטיול? אפשר לותר על ילדים משותפים? מתי מתחתנים?

אתה לא אמור לכתוב "!!" ?

יש הסכמה, היא מאמצת אותך, נשאלת השאלה "מתיי?" ואם לא הלך אצלה תעבור אליי... :) מה שנקרה משמורת משותפת.. {אחוות נשים נצלניות :))}

° זואי °

New member
הלוווווווווווווווווווווווווו

אני הייתי קודם! קח מספר ותחכה בתור!! הישראלים האלו! לכל מקום נדחפים!!!

רוני147

New member
הייתי כזה .... עד .ש....

היא פיטרה אותי כי הייתי בטלן / משעמם / משועמם / מתוסכל / סמן את התשובה הנכונה מזל שהיא היתה מושלמת והכל אצלה מחוזק היטב .... מי רוצה עקר בית / בשלן / מטפל בילדים / מנוסה עם ותק לא קטן ? יד שניה במצב שמיש

עם כל הכבוד...

עקר/ת בית עובדים לעיתים קשה יותר מאלו שבחוץ... אז זה רחוק מלהיות בטלנות ויש אנשים שזו הבחירה שלהם - ככה שהתסכולים נובעים ממקומות אחרים ותאמר לי בבקשה...אחרי שניקית, טיפלת, בישלת, כיבסת, תלית, קילפת...שוב ניקית.. היה לך זמן לשעמום???אם כן, זה הזמן למלא לי אמבטיה ולעסות לי את הגב.

° זואי °

New member
בכייף

הכי מתאים לי עקר בית. מוכנה לצאת לעבודה ולעבוד כמה שצריך רק לא להתעסק עם העבודות של הבית.

d a n i e l s 5

New member
לא חלמת חלום.

ולו רק כי מכירה כאלה זוגות. רק שאצל הזוגות האלה שאני מכירה המצב נוצר מהעובדה שהאבא עובד מהבית והאשה עובדת בחוץ. אז כן זה אפשרי . ת'אמת עקר/ת בית במשרה מלאה נראה לי שעמום אחד גדול.

r e d head

New member
וואלה

הגרוש שלי גם חלם על משהו דומה, פרט לקטע שצריך גם לתמוך ולטפל בילדים.

למעלה