זוגיות אחרת....

זוגיות אחרת....

ובכן, נדמה שהגענו לשלב. זוגתי ואני חושבים ברצינות להעמיק את ניסיוננו בחילופי זוגות. העניין הוא שלא פעם נתקלנו בתגובות נדהמות מסווינגרים לנוכח העובדה שאנחנו בזוגיות פתוחה. ברור לנו ההבדל, אבל האם הוא אכן כזה גדול?

פרט, נמק והדגם...

חילופי זוגות, דהיינו במקום שאתה הולך עם אחרות והיא הולכת עם אחרים - שניכם הולכים עם זוג, ומתחלפים? לא מבינה כל כך את ההבדל המהותי בין הדברים, אולי חוץ מזה שאולי סווינגרים עושים את זה יחד? באותו זמן? באותו בית? וזוגות פתוחים בד"כ כל אחד בעניינו. לא?

זהו בדיוק

זה נראה אתו דבר אבל כנראה שממש לא. סווינגרים משום מה דווקא לא מבינים את העובדה שבני זוג נותנים זה לזו (ולהיפך) את החופש לפעול לבד. מעניין.

כן

אני יכולה לראות את זה סביבי. יש הבדל בין לתת לאשתך לרקוד עם מישהו אחר מול עיניך לבין לתת לה ללכת לבד לדיסקוטק.

אכן זה כך

אנחנו עברנו את התהליך הפוך ואכן כשהזוגיות הלכה ונפתחה גילינו אי נוחות הולכת וגדלה אצל הסווינגרים חלק מרעיון הסווינג הוא היחד והשיתוף. אני גם חושבת שזו אחת מכמה אופציות להיות עם אחרים בלי לבגוד ובלי להפרד, בעוד שהזוגיות הפתוחה היא אופציה אחרת ושונה. שתיהן נהדרות, אני בטוחה שאתם לא היחידם שמשלבים אותן. אפשר פשוט לסתום ת'פה לגבי זה. בניזוג חולפים במיטה לא חייבים לדעת ה-כ-ל על איך שאתם בוחרים לחיות את חייכם

אין חכמה כבעלת ניסיון

תודה מקסימה

אפשר תשובה לשאלות?

שאלתי למטה אבל שרשור האירוח כבר לא קופץ ולא ענית. כתבת שאתם לא מספרים פרטים על השותפים של בת /בן הזוג. אתה לא מת מסקרנות לפעמים? באמת באמת לא מקנא? האם לא היית רוצה לעשות פעם שלישיה עם אשתך ועוד מישהי שהכרת "בחוץ"? או מישהו שהיא הכירה? או שכבר עשיתם את זה? (אגב - הפניה לכיוון הסווינגריות שכתבת עליה עכשיו היא אולי צעד בכיוון השלישיה ששאלתי.. ?)

בטח שאפשר!

כתבת שאתם לא מספרים פרטים על השותפים של בת /בן הזוג, אתה לא מת מסקרנות לפעמים? אני חושב שסקרנות היא אחד המאפיינים של אדם אינטליגנטי (לא שאני מתיימר יותר מדי להיות כזה). יש סקרנות, אבל מה שבטוח שאין צביעות: לא תמיד נוח לי לספר ולכן, אני צריך להשלים עם זה שגם היא לא תספר. את הסקרנות שלי אני מנתב לבנות זוג פוטנציאליות...
באמת באמת לא מקנא? באמת. אני חושב שכבר כתבתי כמה זה הפתיע אותי שאנחנו מעמיקים לתוך פתיחת הזוגיות וזה נראה לי טבעי. לעצמי אני מסביר את זה בכך שכנראה אנחנו באמת בטוחים בזוגיות שלנו. האם לא היית רוצה לעשות פעם שלישיה עם אשתך ועוד מישהי שהכרת "בחוץ"? או מישהו שהיא הכירה? או שכבר עשיתם את זה? וואו, הרעיון הזה נדון במיטתנו לפחות פעם בשבוע. עדיין לא קרה אבל סביר מאד שיקרה. לא יודע אם זה יקרה עם מישהי שאני אכיר, או מישהי ששנינו נכיר. נראה.

זוגיות אחרת או פתוחה

לדעתי הכי בריא ונכון להתחיל מזוגיות פתוחה ולעבור לשיתוף זוגות <אימצתי את ההצעה של בילבולונט ל"שיתוף" במקום "חילופי"> אם רוצים לחוות יחד חוויות מסעירות ומענגות, הכי טוב לבוא כשמנוסים פחות או יותר וכבר אין את הקנאה, הבלבול, החששות, התחרות הסמויה עם הזוג הנוסף. אני באופן אישי לא אהבתי להיות ברביעייה, זה שעמם אותי כי זה זוג ועוד זוג
יותר מעניין כשזה שלישייה
לדעתי, אין הבדל גדול למעט ההבדל שהסווינגרים מתמקדים באקט המיני ואנחנו ממש ממש לא.

GmailMan

New member
נשמע לי מוכר ../images/Emo13.gif

רק מהכיוון ההפוך אנחנו התחלנו מחילופי זוגות ועכשיו אנחנו גם בזוגיות אחרת ואכן סווינגרים רבים נבהלים מ"זוגיות פתוחה" מבחינתם זה פריצה של הזוגיות לגמרי, ואני יכול להבין אותם, הם מגיעים לחילופי זוגות בעיקר בשביל החוויה המינית (לפחות ככה הם חושבים) וזוגיות פתוחה נראה להם בעיקר עניין של הלב וזה מה שמפחיד אותם

ואין צדק מסוים בתחושה הזו?

שיש הבדל בין הסווינג - שעיקרו לרוב סקס (אם כי עובדתית אחת החברויות הכי נהדרת שיש לי הגיעה מהיכרות לצורך סווינג) לבין הזוגיות הפתוחה - שיש בה יותר סיכוי/סיכון גם לרגש. אילו ידעתי שהצעתי לסווינגינג תתגלגל כמו שהתגלגלה ותביאני לידי זוגיות פתוחה בואכה פוליאמוריה, הייתי סותמת את הפה וממשיכה לפנטז אלו דברים מאוד שונים בסופו של דבר ולא בהכרח מי שנהנה מסוג אחד ימצא גם את השני נעים

GmailMan

New member
את בהחלט צודקת

והייתי לוחש וגם חושב (עוד פעם או פעמיים) בקשר להצעתי לסווינג במחשבה שניה - לא יכול לוותר על מה שיש

סוגיה מעניינת

כלומר: מה קורה שלאחר מפגש/ים מוצלחים בסווינגינג חצי מהרביעיה רוצה להמשיך לבד. כאן נדמה לי שמי שבא מתוך זוגיות פתוחה נמצא על קרקע יציבה יותר. ופוליאמוריה - יסלחו לי הרומנטיקנים - היא קשקוש. לא יכולים להיות שני דברים שהם "הכי". אני מאמין שהכי חשוב זה הבית. מכאן והלאה, כל השאר צריך להתיישר.

בשביל זה יש כללים וחוקים

ואני מכירה אי אלו סווינגרים שהאופצי הזו פשוט סגורה בשבילם וזהו זה זה כמו שתשאל יהודי חרדי מאמין "אבל מה יקה אם ממש יתחשק לך בייקון?" לא יקרה ואם יקרה - ישאר בגדר פנטזיה אצל הרבה מהם זו פשוט לא אופציה קיימת

shely699

New member
מסיבת חילופי זוגות - יום שישי 28.1.11

סווינגטאון מזמינה את כל הזוגות לחגוג השבוע את יום הולדתה של רינת במסיבת הכרויות וחילופי זוגות בסגנון " רוקדים ... מכירים ... זורמים ... ונהנים " יום שישי 28.1.11 בפ"ת מפגשי הזוגות המוכרים של סווינגטאון מנוהלים ע"י אנשים איכותיים ומתורבתים הנערכים במועדון ברמה הגבוהה ביותר והיחידי בארץ המותאם באופן מושלם למפגשי סווינגרים (חילופי זוגות), אמיתיים ... אצלנו תפגשו רק את החלק האמיתי והמכובד של קהילת הסווינגרים איתם תהנו מערב משכר של ריקודים עם D.J מקצועי, כיבוד חופשי, בר עשיר ואיכותי, חדרי ג`קוזי וסאונה לוהטים, חדר פומבי (למציצנים שבינינו) פינות מסאז`, ארוניות בגדים בהם תמצאו חלוקים אישיים וכמובן סוויטות מפוארות, מרווחות וממוזגות בהם יש מיטות גדולות, מקלחות, מגבות ואמצעי מניעה והכל לשימושכם החופשי על מנת שתוכלו לזרום להנאתכם במהלך כל הלילה במקום איכותי, נקי ובאווירה משוחררת ונינוחה ללא לחץ ! במפגשי סווינגטאון תזכו באפשרות להכיר בו זמנית עשרות סווינגרים איתם תוכלו להתקדם בקצב, בזמן ובאופן שאתם תחליטו !! המסיבות שלנו הן המקום המתאים ביותר לסווינגרים חדשים וגם למנוסים למצוא זוג, אישה או גבר מתאימים בצורה קלה, נעימה ובמקום מיוחד !! גם אם ברצונכם לבוא הפעם רק בכדי לשתות לרקוד להנות מג`קוזי מפנק או מסאז` מרגיע ומקצועי תוך היכרות עם סווינגרים איתם תוכלו גם להיפגש באופן פרטי מאוחר יותר אז כמובן שהגעתם למקום הנכון והאידיאלי ביותר !! אצלנו ל א !!! תמצאו מסיבות שוק בשר עם אורגיות המוניות במקומות מלוכלכים ומאולתרים עם זוגות שקיבלו תשלום כדי למלא את המקום ... ואנחנו מבטיחים שאתם ממש לא חייבים להתפשט בכוח!! ולא נגרש אתכם אם לא תכנסו לחדרים. אז אם גם אתם סווינגרים איכותיים (חדשים ו/או מנוסים), שרוצים לילה מפנק ובלתי נשכח במקום ברמה גבוהה ובאווירה ממכרת בואו לבלות במפגשי סווינגטאון אשר יעניקו לכם חוויה סקסית ומטריפת חושים ברמה שלא הכרתם ! הכניסה לזוגות ולנשים בלבד !! מס` המוזמנים מוגבל !! למידע והרשמה התקשרו : לדני - 052-3314985 ; לרינת – 052-3737330 (רק בשיחת טלפון לא ב - SMS !) לפרטים נוספים על המפגשים כנסו לעמוד הבא - http://sextravel.co.il/99563/local-parties-events עדכונים שוטפים על מפגשי - SWINGTOWN והזמנות למסיבות ניתן לקבל ע"י משלוח כתובת הדוא"ל שלכם ישירות לדוא"ל שלנו - [email protected] או הירשמו בפורטל נופש ותיירות אלטרנטיבית - www.lovairtravel.co.il והמידע על המסיבות השבועיות, החופשות ואירועי סווינגרים בינלאומיים ישלחו אליכם על בסיס קבוע ! להתראות במסיבה הקרובה, צוות סווינגטאון.

shely699

New member
מסיבת חילופי זוגות - יום שישי 4.2.11

"סווינגטאון בכפר " - ליין מסיבות בוילה פרטית ואקסקלוסיבית ! .. סווינגרים עד גילאי 40 מוזמנים למסיבת חילופי זוגות בוילת התענוגות היוקרתית של סווינגטאון במסיבת הכרויות וחילופי זוגות בסגנון " רוקדים ... מכירים ... זורמים ... ונהנים " שתתקיים ביום שישי – 4.2.11 . מסיבת חילופי זוגות זו תתקיים בוילה מדהימה שתגרום לכם לחוויה חושנית ומטריפה ברמה שלא הכרתם ! ... בטרקליני האירוח המפוארים שבקומת הקרקע תפגשו זוגות ברמה שמגיעה לכם, איכותיים, אסטטיים וזורמים איתם תוכלו לממש פנטזיות ולהנות מערב חושני הכולל: כיבוד קל ואלכוהול חופשי כל הערב, מוזיקה לריקודים עם D.J מקצועי, מסאז'ים וכמובן סוויטות מעוצבות בהן מיטות גדולות, ג'קוזי, מקלחות, מגבות ואמצעי מניעה כדי שתוכלו לזרום להנאתכם במהלך כל הערב. אצלנו ל א !!! תמצאו מסיבות שוק בשר עם אורגיות המוניות במקומות מלוכלכים ומאולתרים עם זוגות שקיבלו תשלום כדי למלא את המקום ... ואנחנו מבטיחים שאתם ממש לא חייבים להתפשט בכוח!! ולא נגרש אתכם אם לא תכנסו לחדרים. אז אם גם אתם סווינגרים איכותיים (חדשים ו/או מנוסים), שרוצים לילה מפנק ובלתי נשכח במקום ברמה גבוהה ובאווירה ממכרת בואו לבלות במפגשי סווינגטאון אשר יעניקו לכם חוויה סקסית ומטריפת חושים ברמה שלא הכרתם עלות הכניסה: 250 ש"ח לזוג (כולל שתייה חופשית) והכניסה תותר רק לנשים ולזוגות (גברים בודדים לא יורשו להיכנס) ! בלי כוונה לפגוע אך רק אנשים איכותיים בעלי רמה תרבותית ונימוסים שיגיעו עד - 24:00 יורשו להיכנס ! עקב הביקוש הכניסה מותנת בהרשמה מוקדמת והופעה ברשימת המוזמנים !! (גם אם נרשמתם זכרו : המארגנים שומרים לעצמם את הזכות הבלעדית לקביעת הנכנסים למסיבה ) ! למידע והרשמה התקשרו : לדני - 052-3314985 ; לרינת – 052-3737330 (רק בשיחת טלפון לא ב - SMS !) לפרטים נוספים על המפגשים כנסו לעמוד הבא - http://sextravel.co.il/99563/local-parties-events עדכונים שוטפים על מפגשי - SWINGTOWN והזמנות למסיבות ניתן לקבל ע"י משלוח כתובת הדוא"ל שלכם ישירות לדוא"ל שלנו - [email protected] או הירשמו בפורטל נופש ותיירות אלטרנטיבית - www.lovairtravel.co.il והמידע על המסיבות השבועיות, החופשות ואירועי סווינגרים בינלאומיים ישלחו אליכם על בסיס קבוע ! להתראות במסיבה הקרובה, צוות סווינגטאון.

למעלה