יוסי !!!!!!!!!!../images/Emo124.gif
אני אסתכן בשבט לשונך - מה כ'פת לי... אתה דווקא אחלה! קודם כל אני גדלתי עם אבא נכה (פוליו אמנם) משותק, בכסא גלגלים מעולם לא ראיתי שהוא נכה, הוא ספורטאי היה כל השנים, ייצג אותנו את המדינה באולימפיאדות הנכים הביא מדליות הביתה וגביעים והייתי נורא גיאה בו. היינו בחבר'ה של המועדון "ספיבק" , היו שם משחקי ליגה של כדורסל , התמודדו עם חבר'ה מבית החלוחם ואפילו היה לי חבר על כיסא גלגלים תקופה מסויימת ונפרדנו בגלל שהואאאא החצוף לא רצה להמשיך בגלל שהוא חשב ש"לא מגיע לי" בעל נכה פכככככ בכלל לא ראיתי את הנכות שלו הוא היה איש מקסים. אני מבינה את הרגישות והכאב והעצבים שמקבלים כשחושבים שמגבלה כזו היא מכשול. לאבא שלי היא לא היתה מכשול מעולם. הוא התחתן פעמיים יש לו עסק מצליח מאוד כבר שנים הוא איש שמח ואב ל 4 ילדים רוב הבחורות??? פכככ זה הכל בידיים שלך מצטערת להגיד לך את זה. יש המון בחורות בריאות שנשואות לנכים וחיים באושר צריך סבלנות כמו בכל מצב (אני התחתנתי בגיל 34 ואני בריאה לגמרי ויפיפיה אמיתית אז מה?
) נשמע לי שפשוט נורא קל לתלות את האשמה בכל מני דברים כמו נכות קלה , ובנות שלא מתמודדות...וכאלו - ולא שאני לועגת - אני גדלתי עם זה... תחגוג תבלה אבא שלי עם כיסא גלגלים היה מלך הבנות והוא לא היחיד. גם נשמעל י מדברייך שאתה איש שלא אוהב פשרות, עם זה מאודדדד קשה לחיות בעיקר לך! חוצמזה יש המון פעילויות והכריות שמתאימות לך בגילך, - ממליצה על התעסקות בספורט (תהיה לך עדת מעריצות - מובטח!) אתה נשמע רגיש אינטיליגנטי ומריר משהו (מובן אבל לא מקובל) תהיה טוב אלינו אנחנו כאן גם בשבילך!