זוגיוץ קיימת?

Mor L

New member
אני חושבת

שאתה פשוט לחוץ.... לך תשתולל תתהולל תעשה חיים ותצא מהמצב רוח שאתה נמצא בו. אחרי שתדע איך לעשות לעצמך כיף תדע איך לקבל כיף מאחרות, ואז תהיה מוכן ובשל לזוגיות.

Mor L

New member
תעזבי

זה בגלל שלא רע ולנו כביכול טוב ככה שאנחנו לא יכולות לתת עיצות עם אנחנו לא בנעליים שלו

יוסי גל

New member
זה היה לי ברור...

שכן רףף לא אחת,ללא היתה מעורבת בתאונת דרכים...טלא סתם תאונה...אלא תאונה ששינתה אצלי משהו....משהו פיזי... וממש לא שכלי...או נפשי/פסיכי... יוסי

Mor L

New member
אני רק מקווה

שאתה יודע שכולם פה רק רוצים בטובתך.

שימי לב שהוא טוען שהתאונה לא

שינתה אצלו דבר. אך הוא ממורמר. לפי דעתי הבעיה שלו בהחזקת זוגיות היא לא נכות אם כי מה שהוא משדר כלפי חוץ שהחברה עושה לו עוול ומתייחסת אליו לא יפה בגלל שיש לו נכות וזה לא מגיע לו ושהוא לא ביקש את התאונה הזו. אם יפסיק להתמקד בכמה שרע לו ובכמה שמפלים אותו בחברה אולי אז הוא יהיה פנוי ריגשית לצאת עם מישהי. כמו שזה נראה עכשיו הנפש שלו עסוקה רק בעצמו.

lilaaa1

New member
אבל איך זה קשור לעובדה

שאנשים אומרים לך פה את דעתם כדי לנסות לגרום לך להרגיש יותר טוב ואתה פשוט מתנפל? אתה מנסה להאשים פה מישהו על זה שעברת תאונה? אף אחד לא בא פה נגדך ולא "מנדה" אותך אז מאיפה המסקנות האלו? (ובבקשה תענה לעניין ואל תזכיר שוב שעברת תאונה כי זו לא הייתה השאלה שלי.)

ShirShir

New member
אמממ.... היי.

חברים, אולי נעצור את הדיון? זה לא מתקדם לשום מקום. לכל אחד מאיתנו דעה שונה ומשונה ולכן אין טעם לריב. בואו ננסה לשמור על אווירה יותר חברית ואוהדת.

רוית ב

New member
יוסי !!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

אני אסתכן בשבט לשונך - מה כ'פת לי... אתה דווקא אחלה! קודם כל אני גדלתי עם אבא נכה (פוליו אמנם) משותק, בכסא גלגלים מעולם לא ראיתי שהוא נכה, הוא ספורטאי היה כל השנים, ייצג אותנו את המדינה באולימפיאדות הנכים הביא מדליות הביתה וגביעים והייתי נורא גיאה בו. היינו בחבר'ה של המועדון "ספיבק" , היו שם משחקי ליגה של כדורסל , התמודדו עם חבר'ה מבית החלוחם ואפילו היה לי חבר על כיסא גלגלים תקופה מסויימת ונפרדנו בגלל שהואאאא החצוף לא רצה להמשיך בגלל שהוא חשב ש"לא מגיע לי" בעל נכה פכככככ בכלל לא ראיתי את הנכות שלו הוא היה איש מקסים. אני מבינה את הרגישות והכאב והעצבים שמקבלים כשחושבים שמגבלה כזו היא מכשול. לאבא שלי היא לא היתה מכשול מעולם. הוא התחתן פעמיים יש לו עסק מצליח מאוד כבר שנים הוא איש שמח ואב ל 4 ילדים רוב הבחורות??? פכככ זה הכל בידיים שלך מצטערת להגיד לך את זה. יש המון בחורות בריאות שנשואות לנכים וחיים באושר צריך סבלנות כמו בכל מצב (אני התחתנתי בגיל 34 ואני בריאה לגמרי ויפיפיה אמיתית אז מה?
) נשמע לי שפשוט נורא קל לתלות את האשמה בכל מני דברים כמו נכות קלה , ובנות שלא מתמודדות...וכאלו - ולא שאני לועגת - אני גדלתי עם זה... תחגוג תבלה אבא שלי עם כיסא גלגלים היה מלך הבנות והוא לא היחיד. גם נשמעל י מדברייך שאתה איש שלא אוהב פשרות, עם זה מאודדדד קשה לחיות בעיקר לך! חוצמזה יש המון פעילויות והכריות שמתאימות לך בגילך, - ממליצה על התעסקות בספורט (תהיה לך עדת מעריצות - מובטח!) אתה נשמע רגיש אינטיליגנטי ומריר משהו (מובן אבל לא מקובל) תהיה טוב אלינו אנחנו כאן גם בשבילך!

למעלה