זוגות פולין

OrGAzmUs

New member
זוגות פולין

אני סיימתי עכשיו יב', ואני הייתי בפולין בתחילת יא', כלומר לפני קצת פחות משנתיים.. גם אצלכם היה סינדרום של המון המון זוגות שמתהווים בזמן או אחרי פולין, שהכירו בפולין? אני עצמי הייתי חלק מאחד הזוגות האלה, כן כן... בלי שום קשר, סתם רציתי להגיד את זה, שבעיני, הדבר הכי מרגש היה שכל פעם שהיית בוכה, לא יכלה לעבור יותר מדקה מבלי שחבר יבוא ויטפח לך על השכם, או שידידה תבוא ותחבק אותך. זו הרגשה מדהימה של תמיכה שכמוה לא הרגשתי מעולם. והלילות במלונות, היה כ"כ כיף. להכיר אנשים חדשים ומיוחדים מהשכבה שלא ידעת בכלל שהם שם, ופתאום להיות איתם חברים טובים.

thunderstorm

New member
שלום../images/Emo13.gif

כן, גם אצלנו היו הרבה זוגות שכאלה... וגם בעיניי זה היה חלק מאוד מרגש, החיבוקים התמידיים וכל התמיכה שהייתה שם.. והשיחות. המון שיחות עם אנשים, על כל דבר אפשרי, עם אנשים שלא חשבתי שאני אדבר איתם ככה קודם. וואו, נזכרתי עכשיו בהמון קטעים מדהימים.. אין, זו חוויה מדהימה.

red tomato

New member
כן כן...

גם אצלנו נוצרו זוגות.. בדיעבד אני יכולה להגיד שגם אני אחת מהם, אמנם לא הכרתי את החבר שלי בפולין אבל התקרבנו מאוד אז, וחזרנו מפולין ידידים הכי טובים... אחרי חודשיים שינינו סטטוס. אני חושבת שזה נובע במיוחד מהעובדה שבמסע, גם בגלל שאתה 24 שעות, 8 ימים עם אנשים, ובעיקר בגלל שאתה נחשף לסיטואציות קשות, אתה לא יכול לשמור על חזות קשוחה או קולית או וואטאבר אתה נשבר ברגעים מסוימים ואתה חושף את האני האמיתי שלך. וזה משהו שמאוד מקרב בין אנשים.

Pukipsey007

New member
כן.. צודק ../images/Emo24.gif

הייתה המון תמיכה.. אני יודעת על זוג אחד מהמשלחת שלנו. ברוכים הבאים

אמ...

חברויות לא יודעת עם נוצרו במהלך המסע או אחרי המסע בפולין... אולי היכרות עם אנשים חדשים, כן.

גם אצלנו היה העניין של התמיכה

זה פשוט מקסים איך שהמסכות התפוגגו, כולם היו פתוחים יותר, מקבלים יותר...מדהים. אגב, חדשה פה

העצלנית

New member
אני חושבת שהאפשרות לראות

אנשים במקומות הכי כואבים ורגישים נפתחים ובוכים, גם אנשים שלא חשבתם שזה ייקרה להם יש בזה משהו נורא מקרב. לפעמים כשאנשים נשברו לי בחיבוק ניסתי לעצור את הדמעות של עצמי רק כדי לתמוך בהם. בקשר לזוגות אצלנו לא נוצרו אבל זה לא חוכמה הרי הגענו מפנימיה ככה שהכרנו את כולם הכי טוב שאפשר גם לפני.

למעלה