זוגות עם תאילנדית

forglemmigej

New member
זוגות עם תאילנדית

יש לי שאלה בשביל ידיד, הוא אמנם שבדי אבל נראה לי שהבעיה קיימת גם בישראל, הוא פגש בחורה תאית (או תאילנדית איך נכון דקדוקית) , הם מתכתבים בפייס וסקייפ כשלושה חודשים ועכשו היא רוצה לבקר אותו היא הגישה בקשה לשגרירות בבנגקוק ולמרות שהגבר אמר שהוא יקנה לה כרטיס הלוך וחזור ויהיה אחראי לכלכלתה בזמן שתהיה בשבדיה בקשתו נדחתה בטענה שהם לא במערכת יחסים כי מעולם לא נפגשו והוא גם אמר להם שהוא אחראי לזה שתחזור בזמן איך אפשר לטפל בבעיה כזו ובבקשה בלי הטפות מוסר שהיא מנצלת אותו . תודה.

meninblack4

New member
בקושי אנחנו מבינים את משרד הפנים הישראלי

אתה רוצה שנבין את משרד הפנים השבדי?

randyloo

New member
שאלה טובה

יכול להיות שאם סתם היתה מבקשת ויזת תייר כדי לבקר במדינה היתה מקבלת? יתכן שיש כאן חשש להשתקעות (כמו שקיים בישראל). נראה לי שבפורום מקביל לנו בשבדיה ידעו לתת טיפים.

forglemmigej

New member
ויזת תייר לחודש

הבעיה היא שהם ישר התיחסו אליה כאילו היא באה להתעלק על המערכת ואני מבינה שגם בארץ יש אותן צרות סתם אומרים לא ללא כל סבה

forglemmigej

New member
יש לך הצעה איך לפתור את הענין

הוא התחייב שהיא תחזור אחרי חודש ושהוא אחראי לכלכלתה בזמן שהיא בביקור, מה עוד אפשר לעשות

prizman

New member
אני יכול להגיד לך שמבחינת מדינת ישראל

בזמן בקשת הויזה צריך להציג כרטיס הלוך וחזור ושבנסיבות דומות בד"כ מבקשים
מהמזמין להפקיד ערבות בנקאית, הסכום הנפוץ הוא 30,000 ש"ח כדי להבטיח את
חזרת העלמה בזמן ועמידה בשאר התנאים.
מדבריך משתמע שכרטיס כזה לא הוצג, אולי זה יסייע ושווה לבדוק את אפשרות
הפקדת הערבות.
אבל את הפרוצדורות הנהוגות בשוודיה כדאי לברר בשוודיה, כמדומני שלאף אחד
כאן אין נסיון איתם.

forglemmigej

New member
שאלתי את השאלות כי נראה לי שבכל המדינות

המערביות אומרים כמעט תמיד לא לבקשת ויזת תייר מתאילנד , לא נראה לי שזו החלטה שרירותית של הקונסוליה בבנגקוק אלא הוראה מלמעלה מהמדינות ששלחו את השגריר , גם בשגרירות השבדית בקשו הוכחות מהבחורה שיש לה לאן לחזור ,משהו בסגנון בקשת ויזה של ישראלים כשרוצים לנסוע לאמריצקה, הם גם חייבים להוכיח שיש מה שקושר אותם לארץ אבל לא נראה לי שנשים תאילנדיות ילכו לעבוד בעגלות בארץ..הבנתי שיש איזו בעיה פרטנית בשבדיה של גברים שמביאים נשים מתאילנד ולפני שנגמרת הויזת תייר או ויזת שהיה לאחר נישואים הם שולחים אותן לשגרירות התאית בסטוקהולם בלי כלום והשגרירות צריכה לממן את הנסיעה חזרה, הוא אמר לי שיתקשר לשגרירות בבנגקוק לנסות לשנות את רוע הגזרה אמרתי לו שלדעתי זו שגיאה רצינית אבל שישבור את הראש לבד , אגב הוא בן ששים והבחורה בת שלושים יתכן וזו הסבה שדחו את בקשת התייר?

prizman

New member
אין כללים אחידים לכל המדינות המערביות.

במקרה אני חי בתאילנד כבר כמה שנים ואחוז די גבוה מהנשים שאני מכיר כאן או שתיירו
באירופה או שעברו לאירופה לתקופה או בכלל. במקרה לגבי שוודיה לא זוכר כרגע.
יכולות להיות הרבה סיבות סובייקטיביות כמו כושר ההשתכרות של האיש, מעמד
משפחתי, העובדה שלא שלח כרטיסי טיסה, משהו בעבורו או סתם מתקפת הפליטים
שאירופה נמצאת בה כרגע.
אם הבחורה מבקשת ויזת תיירת די טבעי והגיוני שיצפו שתוכיח שבכוונתה לחזור. את זה
גם ישראל דורשת.
הפרש גילאים של 30 שנה בטח לא תורם.
שוב אני אומר, אל תקיש ממדינה אחת לאחרת וגם לא מאדם אחד לשני באותה מדינה,
תמיד הם יכולים להיות בקטגוריה שונה. שוב, גם בישראל.
חוששני שהבחור יאלץ להתמודד בעצמו מול שילטונות ארצו.

forglemmigej

New member
תודה רבה עבור האינפו

הוא אמר שישלח לבחורה כסף עבור הכרטיס וכן שיראה לשגרירות שיש לו אמצעים להחזיק אותה בזמן שהיא בביקור , אני חוששת שזה לא מספיק ,הוא אמר שיש לה חנות , שני ילדים ואמא כך שיש לה די והותר סיבות לחזור,יעצתי לו גם לבקר אותה לפני שהוא מגיש שוב בקשת תייר עבורה כדי שהשגרירות תראה שזה רציני אבל הוא טוען שהוא לא יכול בגלל העסק שלו לנסוע עכשו לשבוע לתאילנד

למעלה