זוגות מעורבים

sultana

New member
זוגות מעורבים

שלום לכולם זאת הפעם הראשונה שאני נמצאת כאן ולפי ההודעות אני יכולה להסיק שחמים ונחמד בפורום הזה :) רציתי לשאול.....האם יש כאן זוגות מעורבים יהודים ערבים? אני אשמח לשמוע על כך ובהזדמנות זו אני רוצה להביע את תנחומיי למשפחות השכולות.....כל כך עצוב

GalGula

New member
היי סולטנה ../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה ל
נו
. לשאלתך - דוקא יש זוגות שכאלה...
נשמח לשמוע גם ממך כמובן...

sultana

New member
היי גל :)

אז ככה, יש לי חבר ערבי נוצרי.....אני מאוד אוהבת אותו והוא רוצה להתחתן איתי. אמא שלי משתגעת מכל העניין והיא לא מוכנה לקבל אותו, ההורים שלו גם עושים בעיות אבל הם ישלימו עם העניין לדעתי. אני נורא רוצה להתחתן איתו ולבלות איתו את שארית חיי אבל הבעיה היא שהמשפחה שלי נורא מפחידה אותי - כולם אומרים לי שלילדים שלנו תהיה בעית זהות וזה יהרוס אותם ואני חוששת שזה אולי נכון, אחרי הכל אלה שני עמים במלחמה וזה לא פשוט. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני אשמח לשמוע מנסיון של אחרים. ממש בעסה :( ותודה :)

סולטנה.... בהצלחה

אני תוצר של זוג מעורב יהודי ערבי, אמא שלי יהודיה ואבא שלי ערבי. עד כמה שידוע לי אין לי בעיות זהות, וכבר סיפרתי וגם אמא שלי סיפרה את הסיפור שלנו הרבה פעמים כאן, לא רוצה לשעמם. אבל אם את רוצה אוכל לעזור בכל זאת. שירין :)

GalGula

New member
שירין, אתן אף פעם לא תשעממו אותנו

אין לך מה לדאוג. וסולטנה - האמת היא שאנחנו כיום במצב באמת מאד קשה בארץ. המלחמה הזאת לא מועילה לאף אחד, ובטח שלא לזוגות כמותכם. האם חברך הינו ישראלי? כי אם לא, הבעיה אפילו כפולה ומכופלת... אשמח אם תספרי לנו קצת יותר - איך הכרתם? כמה זמן אתם יחד? האם אתם גרים יחד? ואיך אתם מסתדרים? נשמח לשמוע
אני חושבת שקשרים מעורבים מסוג זה, בפרט כיום עקב המצב בארץ וחוסר הסובלנות והסלחנות בין שני העמים, הרבה יותר מורכבים ומסובכים מקשרים אחרים. לכן קטונתי מלייעץ לך מה לעשות. אבל אנחנו כאן, ונשתדל לעזור לך כמיטב יכולתנו
.

ברורי

New member
היי סולטנה חמודה../images/Emo23.gif

כפי שראית להי"ל שירין זאת בתי ואני נשואה כבר 20 שנה עם ערבי וגם אותי בהתחלה לא קיבלו אבל היתי חזקה ואז החברה קבלה אותי חמודה את צריכה לפשוט לזרום אם הזמן כי לא את ולא אהובך עשיתם את הסיכסוך של שני העמים אלא להיפך אתם הדו קיום.אני ובעלים חיים נאדר וגם תמימי דעים בהשקפתינו. מחבקת ואובת אותך ברוריה.

למעלה