זוגות חד מיניים

זוגות חד מיניים

חברים יקרים. המחשב שלי אינו תקין . אני כותבת לכם מהנייד. כאשר המחשב יהיה תקין אוסיף קישור ואפרט יותר. בית המשפט למשפחה מכיר בזוגות חד מיניים כיחידה משפחתית לכל דבר, והם יכולים לפנות לבית המשפט כדי להסדיר את העניינים הרכושיים ביניהם , כולל הסכם ממון וכדומה. בפסק דין הנ״ל מדובר על זוג גברים אשר חי ביחד 19 שנים, וכף אחד מהם אינו נשוי לזוג גם תאומים . בית המשפט פסק זאת למרות התנגדות היועץ המשפטי. מה דעתכם?

שילה1

New member
אםידועים בציבור כן-מדוע חד מיניים-לא?

זוג שחי שנים יחד,מטבע הדברים חלקו משק בית משותף,היולהםחסכונות וחובות,ואף ילדים לגדל. על כן אני סבורה כי צדק בית המשפט,שאפו על הנאורות. וביחס ליועץ המשפטי-זה כנרא הניזון מערכי דת מיושנים,שאבד עליהם הכלח,ולעולם לא הותאמו למציאות שונה.

יהל887

New member
למיטב זכרוני

היה זה היועץ המשפטי הזכור לטוב חיים כהן, שהנחה באופן גורף את זרועות אכיפת החוק להימנע למעשה מכל יוזמה נגד זוגות חד מיניים. זאת הוא עשה, ואינני יודע עד כמה אותו חוק תופס גם היום, מאחר ובזמנו היה קיים סעיף בחוק, שאסר רחמנא ליצלן קשרים אלה. מכאן ניתן אולי להבין את תגובת היועץ הנוכחי, שעד כמה שהתרשמתי ממנו, מבצע מלאכתו באמינות גבוהה ביותר ובמיומנות יוצאת מן הכלל - ומעל לכל: רחוק רחוק מאור הזרקורים והבל הסנסציות.

למעלה