זוגות זוגות

תמשיכי הלאה יקירה

הדרך לא הסתיימה ויש עוד המון הפתעות טובות שמחכות לך בהמשך את אשה מלאה בשמחת חיים ויצירה והחברים שיצרת אוהבים אותך מאד אני יודעת שיש המון שמחת חיים וכושר יצירה בתוכך שמחה לקרוא אותך איך שאת תומכת באחרים ואחרות בפורום את פשוט מקסימה ואני נהנת לקוא אותך כיום ושולחת לך ים של אהבה

24ר

New member
טוב לדעת

אני שמחה שטוב לך , ואני מחכה לימים טובים יותר, אין קיצורי דרך ? ? ?

ואכן הידיעה מקלה והדרך?

זה כל כך אינדבדואלי ... אני התאלמנתי שנה לאחר חברתי ליטל ..בדיוק שנה בנסיבות דומות ... ודבר ראשון שליטל אמרה לי זה קשה ..זה סוף העולם שמאלה ..קחי כל יום בפני עצמו...והחיים לא נגמרו והחיים נשארו יפים, השמש זורחת והים אותו ים שאת אוהבת ואם תחלטי שכל ערב את מסכמת את היום ומציינת את הדברים הטובים שעברת וכל בוקר תודי על הטוב שיש לך,לבשי מסכה ותגידי לעצמך ולאחרים שאת בסדר, לאט לאט תראי שהחיים יפים...יש חיים גם לאחר התאלמנות...ובסוד ספרה לי שהתאהבה ... הידיעה והמילים שלה נתנו לי כח ...

פשו שי ת

New member
24ר יקרה

לצערינו אין קיצורי דרך כל אחד ואחת עובר את התהליך בדרכו ובקצב שלו ימים טובים יגיעו בעז'ה מאחלת לך בהצלחה מכל ה
באהבה חגית

את פשוט נפלאה

מלווה אותך בתקופה הזו יודעת כמה היה קשה לעבור את מה שסיפרת ואני ממשיכה לשלוח לך ים של אהבה , יודעת את אשה שחיי החברה הם המצן שלה ויודעת כמה הם פגעו בך , תודה לאל שהיה לך את כוחות הנפש לקום ולהמשיך הלאה וחלק מהעשייה שלך היא הפורום שהסכמת לקחת לניהולך , ופעלת שהוא יראה ככה ואני ממשיכה ללוות אותך בדרכך את אומנם רחוקה מהעין אך קרובה ללב שמחה לקרוא על הגינה שלך והבית שבנית לעצמך בזולה את אשה ענקית בעלת יוזמה ומעוף ושולחת לך ים של כוחות להמשיך הלאה , לבנות ולעשות למענך , למען החיים הטובים שלך ותזכרי שאת אומנם בלי בן זוג אבל את לא לבד ובטח לא בודדה , את עטופה באהבה שלנו פה

אמןןןן

מקווא בקוצר רוח לימים שארגיש ככה לבנתים עצובה מרגישה בודדה וכועסת המון על המצב המשפחה הכול הלוואי וגיע היום שלא יהיה זקוקה לאף אחד ויהיה אפילו חצי מאושרת

למעלה