זוגות הומואים מיוחדים

ספר יקר

New member
זוגות הומואים מיוחדים

אמי מכירה זוג הומואים שאחד מהם עיוור.
מישהו מכיר עוד זוגות מיוחדים כאלה?

מעניין

אם הוא התעוור לאחר שהם נקשרו כזוג?
אני מכיר כמה זוגות שאחד מהם נכה, אבל בכול הזוגות האלה, הוא נעשה נכה אחרי שנים של זוגיות רגילה.

ספר יקר

New member
האמת שאני לא יודע.. אני אשאל אותה

הנושא הזה מאד מתקשר לי לנושא אחר שחשבתי להעלות כשרשור נפרד, אבל עקב ההקשר אעלה כעת:

עד כמה נסיבות חיים קשות ולא שגרתיות משפיעות על קבלה של להטבא"קים ע"י בני משפחותיהם? הכוונה למשפחות שכולות / משפחות בהן הילד מאומץ / משפחות בהן הילדה בעלת אוטיזם וכו'.
האם מהניסיון וההיכרות האישיים שלכם ניתן לומר כי הסיכויים לקבלת אדם כזה כלהטבא"ק ע"י משפחתו גדולים יותר?

מהניסיון שלי - כן, חד-משמעית.

גם אמא שלי מכירה זוג כזה !

הבנזוג השני (שלא עיוור) מרצה באו"פ (אל דאגה, הוא מספר על כך באופן חופשי).

מה הסיכוי?

ספר יקר

New member
חחח לא היה פה צירוף מקרים!! טעות שלי!!

הדברים שלי התבססו על ההודעה שלך!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1190&MessageId=158488449

יש לי זיכרון די בעייתי ולעיתים משעשע.
זכרתי קיומו של זוג כזה. וזכרתי ששמעתי על כך. משום מה קישרתי את הזיכרון הזה לאמי (כנראה בגלל קרבתה לעולם האקדמי והעובדה שבתת-מודע גם זכרתי-מהודעתך הנ"ל- שאחד מהם מרצה באו"פ). (ועוד לא הסקפתי לשאול אותה על הזוג הזה שוב, כמו שהתחייבתי לפורטי בשרשור זה, ולכן לא הספקתי להיוודע לטעות).

כעת, בכל מקרה, אני מבין שהזיכרון היה בעקבות ההודעה שלך בפורום. אומנם לא מצויין שם שאימך היא זו שמכירה אותם, אבל את הנקודה הזו ניתן לייחס לעובדה שאני קורא מחשבות

ספר יקר

New member
רק אחרי שכתבת "גם אמא שלי מכירה" וכו'

התחלתי לפקפק בזיכרון שלי וחיפשתי באמצעות תיבת החיפוש את המילה "עיוור" בפורום, והגעתי להודעה הזאת, ונזכרתי
.

ספר יקר

New member
טוב, אני לא יודע כמה זה מענין

אבל אתמול שאלתי את אמא שלי על כך, והיא אמרה שבאחת מהפגישות של תהיל"ה דתית, שיתפה אחת האימהות על זוגיות של בנה עם אדם מוגבל. עיוור היא זוכרת בוודאות, והיא חושבת שהוא היה מוגבל בצורה נוספת (אולי כבדות שמיעה).

בכ"מ היא לא זוכרת שכן/לא שיתפה אותי בסיפור. יכול להיות שמדובר באותו זוג, ויכול להיות שעשיתי מיקס עם הדברים שבתת-מודע היה זכורים לי עקב קריאת הודעתך לפני כשנה. אבל בכלל לא בטוח שאמי שיתפה אותי.

זהו. נראה לי שמבחינתי סגרתי את הפינה

כטבעוני לשעבר

קשה לי שטיפת המח. נותרתי חצי טבעוני. צמחוני כבר הייתי שנים.
באופן אישי, הרגשתי שאני לא מצליח לאכול מאוזן בכלל.

הוא רווק, למה שלא תנסה

למעלה